Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
22.11.17 14:21

No tak mě, když mi bylo šestnáct, řekla babina o Vánocích, že mi nic už dávat nebude, protože jsem dědila, tak si můžu koupit co chci. Ano, ten rok mi umřel taťka. A už mě teda víckrát neviděla, ale náš vztah nebyl dobrý ani před tím. Teď už se tomu teda směju, ale tenkrát jsem to neskutečně ořvala.
No a pak mi jednou, tehdy přítel, koupil těžítko s delfínami, naprosto hroznej kýč, asi za rok z něho vytekla ta voda, tak mi bylo dovoleno ho vyhodit. :) Od té doby se ale do dárků strefuje, tak to u nás nevypadá, jak u kolotočářů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
22.11.17 14:40

@klamonožka Ne, nemyslela. Ona totiž už asi 2 dny dopředu mluvila o tom, že má pro mě úplně super bombovej dárek… Pak jsme byly na plese ten den a ona v šatně při odchodu (šlo se ještě slavit někam do baru) mi hodila ten kokos a hrozně se smála, že to je první část toho strašně peckovýho dárku. V baru mi dala ty cvrčky (navíc půlka byla mrtvá a druhá půlka se ploužila polomrtvá v krabičce), taky hrozný hahaha, a pak teda ty náušnice, no. Ona to brala jako vtip a legraci, ale celý to bylo takový trapný pro všechny zúčastněný. :) Mě to zklamalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.17 15:33

Já jsem jednou dostala od mamky kus dřeva. Slavnostně mi ještě před babi podala krásně zabalený velký a pekelně těžký dárek. Tak to rozbalím a tam uřezány kmen stromku. Je to už spoustu let a každý rok se tomu zasmějeme a škodolibě se ještě ptá jaký strom bych si přála letos :mrgreen: :mrgreen: prý to ti ještě nikdo nedal co :lol: tak zas na oplátku dostala ode mě čokoládového pinďoura s hláškou to už jsi dlouho neviděla co :mrgreen: ale my máme specifický styl humoru a vždycky se tomu pak smějeme ještě roky :lol:

• Citovat
  • Upravit
2927
22.11.17 19:32
@Milis666 píše:
No já se fakt bavím a musím přidat co dostala má kamarádka. Manžel jí dal k vánocům rotanu( to je takový to cvičidlo) a osobní váhu. Byly to prý svátky klidu, páč pak měli tichou domácnost :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
22.11.17 19:39
@Sashie píše:
Já jsem k prvním Vánocům dostala od manžela jídlonosič, kartáček na mytí lahví a hřeben=DD O obojím jsem mluvila, že si to musím koupit;-) Takže se vlastně splnilo… Nejlepší byl hřeben zabalený v letáku ala bonbon (kupoval ho na poslední chvíli) omotaný elektrikářskou černou páskou=DD

bože 8o :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
22.11.17 19:46

Kamarádka si jednou přála k Vánocům nějaký krásný vystajlovaný diář a dostala od manžela, co pracuje na drahách nějaký vyfasovaný nádražácky :D a ráda snídá musli, tak dostala k tomu diáři krabičku musli :D s holkama jsme se hodně nasmáli, když nám to vyprávěla, jí do smíchu moc nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
22.11.17 20:39

@Danulinka16 Musím mu dát ale bod za to, že mě vlastně poslouchal a minimálně si pamatoval, že to budu kupovat;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
22.11.17 20:43
@Sashie píše:
@Danulinka16 Musím mu dát ale bod za to, že mě vlastně poslouchal a minimálně si pamatoval, že to budu kupovat;-)
:palec: ale to balení :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
23.11.17 07:05

@Danulinka16 No taky jsem se divila. Ale po těch letech vím, že to byl výkon :mrgreen: Učím děti na 1. stupni ZŠ a z toho pohledu se jednalo o kreativitu :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
23.11.17 07:42
@Danulinka16 píše:
Kamarádka si jednou přála k Vánocům nějaký krásný vystajlovaný diář a dostala od manžela, co pracuje na drahách nějaký vyfasovaný nádražácky :D a ráda snídá musli, tak dostala k tomu diáři krabičku musli :D s holkama jsme se hodně nasmáli, když nám to vyprávěla, jí do smíchu moc nebylo :D

Docela věřím, že jí do smíchu opravdu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.12.19 12:13

Já jako dítě dostala kachnu, takovou žlutou plyšovou, která měla hrát..bylo na ní tlačítko hudby. Jenže ona nehrála jelikož byla vybraná neměla ten vnitřek…Byla ze sekáče..Hrozně mě to jako dítě mrzelo..bylo to od rodičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí