Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11522
30.1.14 15:32
@Anonymní píše:
Já jsem letos dostala od tchyně ručně pletené zelené palčáky se žlutým pruhem 8o 8o :lol:. 2-leté dítě plno oblečení (peněz máme narozdíl od nich dost), ručníky, obinadlo suchý zip, vysavač tak pro roční dítě velikostně, lékarničku. Vše už se stihlo minimálně částečně rozbít. A to jsem navrhovala, ať koupí poníka rodyho. Jako já nevím, proč mají pocit, že musí dostat plno dárků, tak nakoupí plno kalhotek a punčocháčů a ty nejlevnější 2 hračky (doktora se malá bojí a vysavač máme robotický). Mně by stačil dárek jeden, ale kvalitní. A vyšlo by je to i o dost levněji. Takhle jen chodím a odstraňuju součástky :zed:. A to jsme dárky dostali minulý víkend :nevim:.

jak prisla na to obinadlo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 15:36

@alsem Nevím… Asi praktický dárek, nebo k té lékárničce? :nevim: :lol:. Prča byla, když to malá vybalila a dumala, co to jako je. Jinak nás to teda moc nepobavilo, spíš nám zatrnulo. Dítěti jsme tím vázali popálený prstík :oops:.

• Citovat
  • Upravit
11522
30.1.14 15:38
@Anonymní píše:
@alsem Nevím… Asi praktický dárek, nebo k té lékárničce? :nevim: :lol:. Prča byla, když to malá vybalila a dumala, co to jako je. Jinak nás to teda moc nepobavilo, spíš nám zatrnulo. Dítěti jsme tím vázali popálený prstík :oops:.

a ja si myslela, ze jsem obcas dostala nevhodny darek :lol:
tak ted si uz muzes rict, ze budes dostavat jen ty lepsi darky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 15:40
@alsem píše:
a ja si myslela, ze jsem obcas dostala nevhodny darek :lol:
tak ted si uz muzes rict, ze budes dostavat jen ty lepsi darky :mrgreen:

Jako oni mě každý rok něčím dostanou. Letos to obinadlo a ty palčáky taky teda 8o :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
11522
30.1.14 15:41
@Anonymní píše:
Jako oni mě každý rok něčím dostanou. Letos to obinadlo a ty palčáky taky teda 8o :mrgreen:.

tak palcaky vyuzijes v zime, jak pujdes s kosem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16999
30.1.14 15:46

Holky, třeba ty lahve chápu - prostě to nepijí.. Co vím, že nepoužiju, tak posílám dál :oops: Ale vždy si dávám pozor, aby to nešlo do rodiny dárce. Většinou se jedná o řasenky, balzámy a podobné věci z avonu nebo oriflame - tchyně a švagrová mě zásobují až moc. Kamarádky to využijí a mě se to nezkazí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
30.1.14 16:16

To je hrozný. Tchánovci zase naší holce dávají víceméně nevhodné dary, i když za ně asi hodně utratí, tak většinou putují do skříně - na později. Předloni minisouprava věcí od Playmobilu vhodné od 5 let, malé byly 2. Letos sada na výrobu nálepek, tak pro 7-8 leté, ani mě to moc nejde.. Lego Friends od 5 let. Sada 50 pastelek pro malíře, malá moc neumí, ale když už tak tlustými trojbokými. Prostě vůbec nepřemýšlí, jedna plyšová kočka by dala za všechny dárky. A protože neví, že malá nesnáší černé hračky a neví, že nemá ráda psy (ale kočky), dostala velkého černého plyšového psa.. Ostatně hrčka s motivem psa je darována skoro pokaždé, i když už jsem na její nezájem o psy upozorňovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
frankness
30.1.14 16:38
@želvička28 píše:
Závidím… Zkoušíme to, ale zatím to nikdy neprošlo :roll: S ostatní rodinou to takto praktikujeme, ale tchýně si nedá říct.

A co to zkusit přes soutěživost tchýní? Kdyby Tvůj partner prohodil „To je paráda, jak jsme se krásně domluvili s Vašima na těch dárkách, co? Zlatá tchýně!“, tak třeba zavětří a bude chtít být lepší :lol: Moje tchýně taky občas něco nechápe, třeba nás chtěla až příliš často navštěvovat, tak jsme si před ní jednou s manželem povídali o tom, jak k sousedům pořád chodí návštěvy, a že my to teda nechápem, a manžel ke mně prohodil „ještěže Vaši jsou v tomhle tak pohodoví a chápou, že chceme mít taky svůj klid“. Tchýně u toho vařila čaj, tak jsme si povídali jako jen sami, ale ona moc dobře poslouchala, nic neříkala, ale najednou se přestala zvát tak často, zato se začala mnohem častěji ptát „a co Vaši?“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
11522
30.1.14 16:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
30.1.14 17:43

Juj, tak to mám zlatý tchánovce, ti nám sice dali nějaký pěny do koupele a Jar :lol: tchyně je na praktické dárky :nevim: takže s tím počítám. A k tomu penízky. Některý příspěvky jsou hustý, mě nejvíc odrovnal přítel, když mi k Vánocům koupil lžičky od Vietnamců - byly v dobré ceně, celá sada :cert: to jsme spolu ještě nebydleli!! No, teď se hodi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 17:52

Od tchýně - sekáček na maso ( jsem vegetariánka) který jí dala k narozeninám její dcera :roll: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1055
30.1.14 17:59
@Anonymní píše:
Od tchýně - sekáček na maso ( jsem vegetariánka) který jí dala k narozeninám její dcera :roll: :zed: :mrgreen:

Tak tohle mě jakožto vegetariánku hodně pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.1.14 20:35
@Anonymní píše:
Od tchýně - sekáček na maso ( jsem vegetariánka) který jí dala k narozeninám její dcera :roll: :zed: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.1.14 20:59

Jo a ještě jsem si teď vzpomněla, jak mi vyprávěly ženský z práce, jak se jednou loučily s jednou kolegyní. Složilo se několik ženských na dárek a ta jedna to vzala do svých rukou a za vybrané peníze koupila té, co odcházela na památku zákoník práce, jakože dárek od všech :lol: No hnaly jí ho holky vrátit a vybraly pak společně něco normálního ;) Co, to už si nepamatuju, ale fakt bych chtěla vidět výraz té odcházející, kdyby na památku dostala takovou… Jako jo, mohl by se hodit, ale jako dárek na památku od kolegyň a kamarádek zdá se mi toto poněkud nešťastné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
30.1.14 21:05

@želvička28 no to byl ale pekne streleny napad 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie