Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
20.12.11 21:48

tak já doufám,e pod stromečkoem najdu domácí pekárnu,kterou sem si sama objednala zaplatila a chlap mi jí proplatil a pekárnu schoval je tchýni :cert: jestli tam najdu ještě OPĚT vařečku,příšerně kýčovitou svíčku a zástěu páč chlap zase pověřil tchýni nakupováním - nakopu ho do koulí i před synem :cert:
Jinak od tchýně očekávám tu nejlevnější voňavka + sprcháč, a sadu na uklid - alex na čištění podlahy , savo a něco na koupelnu a wc :roll: a doufám,že tam nenajdu od ní oblečení :poblion:
jinak kdy ,že jsme to brečela za dárek - když jsme k narozeí syna dostala stepper ( v těhu nahoře 32 kg) a k vánocům permanetku do posilky ,řpitom mám přísný zákaz cvičit …a já kráva doufala,že tam bude něco třeba zlatý řetízek ,hodinky nebo tak něco - přeci jen jsem nám porodila syna ,ale hold mi bylo dost naznačeno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
20.12.11 22:10

Expert na dárky byla moje nevlastní babička. Od 9 let jsme se ségrama k narozeninám nebo k Vánocům dostávaly ručník, povlečení na mega duchny(jen 1 kus a každej jinej), nesavý utěrky, punčocháče velkých velikostí, ..... , nic jsme nevyužily. Naši zase kávu, kterou nepili, takže si o ní babička hned řekla. Nebo gumovou dečku či dárky, který dostala od nás, ale jen ty co měly menší hodnotu. Takže friťák ne, ale kytku jo :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.12.11 22:12
tetma píše:
tak já doufám,e pod stromečkoem najdu domácí pekárnu,kterou sem si sama objednala zaplatila a chlap mi jí proplatil a pekárnu schoval je tchýni :cert: jestli tam najdu ještě OPĚT vařečku,příšerně kýčovitou svíčku a zástěu páč chlap zase pověřil tchýni nakupováním - nakopu ho do koulí i před synem :cert:
Jinak od tchýně očekávám tu nejlevnější voňavka + sprcháč, a sadu na uklid - alex na čištění podlahy , savo a něco na koupelnu a wc :roll: a doufám,že tam nenajdu od ní oblečení :poblion:
jinak kdy ,že jsme to brečela za dárek - když jsme k narozeí syna dostala stepper ( v těhu nahoře 32 kg) a k vánocům permanetku do posilky ,řpitom mám přísný zákaz cvičit …a já kráva doufala,že tam bude něco třeba zlatý řetízek ,hodinky nebo tak něco - přeci jen jsem nám porodila syna ,ale hold mi bylo dost naznačeno :?

Já dostala loni k Vánocům ještě tablety na hubnutí. Byla jsem necelý měsíc po porodu, kojila jsem, v té době jsem měla ještě 12kg nahoře :oops: . A pak již zmíněný kartáč na vlasy, kakaovou pomazánku a sadu čajů s cukřenkou. Taky jsme myslela, že dostanu něco jiného:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
20.12.11 22:15

Můj chlap je zlatíčko na dárky. Ale před pár dny jsme se bavili, že nějaký ženský dobře zhubly po rýži a za pár dní mi domů dotáhl 5 kilo jasmínový rýže :mrgreen: :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
20.12.11 22:21

Koukám, že mám teda co se týká dárků zlatýho chlapa :mrgreen: , vždycky se zeptá co bych chtěla, já dám tipy a je to v pohodě :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.12.11 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.11 22:46

není to vánoční ale......muj brácha dostal od babi tričko z motivem botičky na tkaničky myslím že ružové a načatej šampon a bylo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.12.11 22:53

Já jsem fakt ráda, že si s manžou nic nedáváme :lol: Tedy ještě minulý rok jo - to jsem myslím dostala dom.pekárnu, kterou jsem si moc přála.Teď už je ale syn a já nic nepotřebuju, větší radost mám z nakupování dárků právě pro něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
20.12.11 23:21

Moje draha polovicka dava ciste prakticke darky. Minuly rok jsem dostala zimni gumy a rafky k tomu :mrgreen: Letos jezisek prinese zimni brusle :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.12.11 23:26

Můj ex mi na Vánoce dal „okrasnou“ keramickou destičku s vyrytým přáním k narozeninám, které jsem neměla, a takovou hnědou sadu na manikúru, co prodávají Vietnamci. Předával mi to se slovy: „Ty kurvy ťamani jsou pěkně drazí!“

A strejdovi došel při balení dárků papír, tak je zabalil do letáků z Kauflandu. Tomu se tlemím doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.12.11 23:38
Kemiaa píše:
Můj ex mi na Vánoce dal „okrasnou“ keramickou destičku s vyrytým přáním k narozeninám, které jsem neměla, a takovou hnědou sadu na manikúru, co prodávají Vietnamci. Předával mi to se slovy: „Ty kurvy ťamani jsou pěkně drazí!“A strejdovi došel při balení dárků papír, tak je zabalil do letáků z Kauflandu. Tomu se tlemím doteď.

No tak ta hláška a ťamanech mě dostala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
21.12.11 00:18

holky, tak jsem se pořádně pobavila. já jednou od exmanžela dostala knarozeninám takový keramický pítko pro ptáčky bydleli jsme v paneláku, tak sakra co s tím? :zed: a pak mi jednou koupil takový ten malý notebook a za čtvrt roku ho prodal, že potřebuje peníze na nový mobil :pocitac: . jo a od jeho rodičů jsme jednou dostali k vánocům 4tis a on si je vzal a šel si z ničehonic koupit kytaru, hrál na ni za 2 roky jednou (ale neuměl to, že se to prý chce naučit), pak jsem ji prodala, protože mě nebavilo na ni utírat prach, dostala jsem za ni už jen 2 tis a on, jé to je bezva, ty se mi teĎ budou hodit, už ani nevim na co… :cert: No díky bohu sobce jsem poslala k vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.12.11 00:24

Mám narozeniny týden před Vánocemi a babi s dědou mi vždy popřáli k narozeninám s tím, že dárek dostanu k Vánocům. Liché roky to byla sada 6 kapesníčků a sudé roky flanelová košile. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.12.11 09:32
Jana F píše:
holky, tak jsem se pořádně pobavila. já jednou od exmanžela dostala knarozeninám takový keramický pítko pro ptáčky bydleli jsme v paneláku, tak sakra co s tím? :zed: a pak mi jednou koupil takový ten malý notebook a za čtvrt roku ho prodal, že potřebuje peníze na nový mobil :pocitac: . jo a od jeho rodičů jsme jednou dostali k vánocům 4tis a on si je vzal a šel si z ničehonic koupit kytaru, hrál na ni za 2 roky jednou (ale neuměl to, že se to prý chce naučit), pak jsem ji prodala, protože mě nebavilo na ni utírat prach, dostala jsem za ni už jen 2 tis a on, jé to je bezva, ty se mi teĎ budou hodit, už ani nevim na co… :cert: No díky bohu sobce jsem poslala k vodě

To je děs, co někteří chlapi dokážou! :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.11 09:35

Tak já taky přispěju svou troškou do mlýna :palec:
Expert na dárky je u nás babička (mamčina mamka), která dává pod stromeček zásadně věci, které buď má doma, nebo je dostala během roku k narozeninám :cert: :cert: Loni jsem od ní dostala sošku anděla ve vánoční tašce a s lístkem, že peníze už jsme od ní dostali (samozřejmě že jsme od ní žádné peníze nedostali, ale to připisuji jejímu věku, ale neřešila jsem to). K tomu andělovi mi řekla, že pokud by se mi nelíbil, tak by si ho vzala zpátky, protože původně si ho koupila pro sebe a hodně se jí líbí. Takže andělíček putoval zpátky k babičce :lol: :lol:
Jednou jsem od ní dostala kosmetickou sadu šamponu a kondicioneru, kterou ve stejném roce dostala k narozeninám od sestřenky :lol: :lol:
Mamka od ní jednou dostala sáček levné podravky a silonky (podotýkám, že silonky mamka nenosí, za to babča ano a asi jí bylo blbé dávat jen tu podravku, tak přibalila silonky :lol: )
Tak jsem zvědavá, co nás čeká letos :lol:

• Citovat
  • Upravit
17953
21.12.11 09:36

Tak jsem právě poslala muže, ať si koupí tu svou vysněnou peněženku :oops: Jsem nemocná a letos jsem koupila sama jen jeden dárek :( Moc mě to mrzí, takhle nebude žádné překvapení pro něj. Říká, že mu to neva, ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí