Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak já doufám,e pod stromečkoem najdu domácí pekárnu,kterou sem si sama objednala zaplatila a chlap mi jí proplatil a pekárnu schoval je tchýni
jestli tam najdu ještě OPĚT vařečku,příšerně kýčovitou svíčku a zástěu páč chlap zase pověřil tchýni nakupováním - nakopu ho do koulí i před synem ![]()
Jinak od tchýně očekávám tu nejlevnější voňavka + sprcháč, a sadu na uklid - alex na čištění podlahy , savo a něco na koupelnu a wc
a doufám,že tam nenajdu od ní oblečení ![]()
jinak kdy ,že jsme to brečela za dárek - když jsme k narozeí syna dostala stepper ( v těhu nahoře 32 kg) a k vánocům permanetku do posilky ,řpitom mám přísný zákaz cvičit …a já kráva doufala,že tam bude něco třeba zlatý řetízek ,hodinky nebo tak něco - přeci jen jsem nám porodila syna ,ale hold mi bylo dost naznačeno ![]()
Expert na dárky byla moje nevlastní babička. Od 9 let jsme se ségrama k narozeninám nebo k Vánocům dostávaly ručník, povlečení na mega duchny(jen 1 kus a každej jinej), nesavý utěrky, punčocháče velkých velikostí, ..... , nic jsme nevyužily. Naši zase kávu, kterou nepili, takže si o ní babička hned řekla. Nebo gumovou dečku či dárky, který dostala od nás, ale jen ty co měly menší hodnotu. Takže friťák ne, ale kytku jo
.
tetma píše:
tak já doufám,e pod stromečkoem najdu domácí pekárnu,kterou sem si sama objednala zaplatila a chlap mi jí proplatil a pekárnu schoval je tchýnijestli tam najdu ještě OPĚT vařečku,příšerně kýčovitou svíčku a zástěu páč chlap zase pověřil tchýni nakupováním - nakopu ho do koulí i před synem
Jinak od tchýně očekávám tu nejlevnější voňavka + sprcháč, a sadu na uklid - alex na čištění podlahy , savo a něco na koupelnu a wca doufám,že tam nenajdu od ní oblečení
jinak kdy ,že jsme to brečela za dárek - když jsme k narozeí syna dostala stepper ( v těhu nahoře 32 kg) a k vánocům permanetku do posilky ,řpitom mám přísný zákaz cvičit …a já kráva doufala,že tam bude něco třeba zlatý řetízek ,hodinky nebo tak něco - přeci jen jsem nám porodila syna ,ale hold mi bylo dost naznačeno
Já dostala loni k Vánocům ještě tablety na hubnutí. Byla jsem necelý měsíc po porodu, kojila jsem, v té době jsem měla ještě 12kg nahoře
. A pak již zmíněný kartáč na vlasy, kakaovou pomazánku a sadu čajů s cukřenkou. Taky jsme myslela, že dostanu něco jiného:-)
Můj chlap je zlatíčko na dárky. Ale před pár dny jsme se bavili, že nějaký ženský dobře zhubly po rýži a za pár dní mi domů dotáhl 5 kilo jasmínový rýže
.
Koukám, že mám teda co se týká dárků zlatýho chlapa
, vždycky se zeptá co bych chtěla, já dám tipy a je to v pohodě ![]()
Příspěvek upraven 20.12.11 v 22:54
není to vánoční ale......muj brácha dostal od babi tričko z motivem botičky na tkaničky myslím že ružové a načatej šampon a bylo to
Já jsem fakt ráda, že si s manžou nic nedáváme
Tedy ještě minulý rok jo - to jsem myslím dostala dom.pekárnu, kterou jsem si moc přála.Teď už je ale syn a já nic nepotřebuju, větší radost mám z nakupování dárků právě pro něj…
Moje draha polovicka dava ciste prakticke darky. Minuly rok jsem dostala zimni gumy a rafky k tomu
Letos jezisek prinese zimni brusle
![]()
Můj ex mi na Vánoce dal „okrasnou“ keramickou destičku s vyrytým přáním k narozeninám, které jsem neměla, a takovou hnědou sadu na manikúru, co prodávají Vietnamci. Předával mi to se slovy: „Ty kurvy ťamani jsou pěkně drazí!“
A strejdovi došel při balení dárků papír, tak je zabalil do letáků z Kauflandu. Tomu se tlemím doteď.
Kemiaa píše:
Můj ex mi na Vánoce dal „okrasnou“ keramickou destičku s vyrytým přáním k narozeninám, které jsem neměla, a takovou hnědou sadu na manikúru, co prodávají Vietnamci. Předával mi to se slovy: „Ty kurvy ťamani jsou pěkně drazí!“A strejdovi došel při balení dárků papír, tak je zabalil do letáků z Kauflandu. Tomu se tlemím doteď.
No tak ta hláška a ťamanech mě dostala
![]()
holky, tak jsem se pořádně pobavila. já jednou od exmanžela dostala knarozeninám takový keramický pítko pro ptáčky bydleli jsme v paneláku, tak sakra co s tím?
a pak mi jednou koupil takový ten malý notebook a za čtvrt roku ho prodal, že potřebuje peníze na nový mobil
. jo a od jeho rodičů jsme jednou dostali k vánocům 4tis a on si je vzal a šel si z ničehonic koupit kytaru, hrál na ni za 2 roky jednou (ale neuměl to, že se to prý chce naučit), pak jsem ji prodala, protože mě nebavilo na ni utírat prach, dostala jsem za ni už jen 2 tis a on, jé to je bezva, ty se mi teĎ budou hodit, už ani nevim na co…
No díky bohu sobce jsem poslala k vodě
Mám narozeniny týden před Vánocemi a babi s dědou mi vždy popřáli k narozeninám s tím, že dárek dostanu k Vánocům. Liché roky to byla sada 6 kapesníčků a sudé roky flanelová košile. ![]()
Jana F píše:
holky, tak jsem se pořádně pobavila. já jednou od exmanžela dostala knarozeninám takový keramický pítko pro ptáčky bydleli jsme v paneláku, tak sakra co s tím?a pak mi jednou koupil takový ten malý notebook a za čtvrt roku ho prodal, že potřebuje peníze na nový mobil
. jo a od jeho rodičů jsme jednou dostali k vánocům 4tis a on si je vzal a šel si z ničehonic koupit kytaru, hrál na ni za 2 roky jednou (ale neuměl to, že se to prý chce naučit), pak jsem ji prodala, protože mě nebavilo na ni utírat prach, dostala jsem za ni už jen 2 tis a on, jé to je bezva, ty se mi teĎ budou hodit, už ani nevim na co…
No díky bohu sobce jsem poslala k vodě
To je děs, co někteří chlapi dokážou!
![]()
Tak já taky přispěju svou troškou do mlýna ![]()
Expert na dárky je u nás babička (mamčina mamka), která dává pod stromeček zásadně věci, které buď má doma, nebo je dostala během roku k narozeninám
Loni jsem od ní dostala sošku anděla ve vánoční tašce a s lístkem, že peníze už jsme od ní dostali (samozřejmě že jsme od ní žádné peníze nedostali, ale to připisuji jejímu věku, ale neřešila jsem to). K tomu andělovi mi řekla, že pokud by se mi nelíbil, tak by si ho vzala zpátky, protože původně si ho koupila pro sebe a hodně se jí líbí. Takže andělíček putoval zpátky k babičce
![]()
Jednou jsem od ní dostala kosmetickou sadu šamponu a kondicioneru, kterou ve stejném roce dostala k narozeninám od sestřenky
![]()
Mamka od ní jednou dostala sáček levné podravky a silonky (podotýkám, že silonky mamka nenosí, za to babča ano a asi jí bylo blbé dávat jen tu podravku, tak přibalila silonky
)
Tak jsem zvědavá, co nás čeká letos ![]()
Tak jsem právě poslala muže, ať si koupí tu svou vysněnou peněženku
Jsem nemocná a letos jsem koupila sama jen jeden dárek
Moc mě to mrzí, takhle nebude žádné překvapení pro něj. Říká, že mu to neva, ale i tak.