Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše: Více
Možná jsem jiný kraj, jiný mrav. Mně když ještě před mnoha lety umřela matka tak jsme s tátou normálně vařili pro příchozí co přijeli na pohřeb. Dobře nám samozřejmě nebylo, ale brali jsme to tak, že se jedná o součást karu. Ten byl navíc následně po obřadu.
@kemeny13 píše: Více
Proč neodpovíš na otázky? Pozvali vás k sobě? Jak jste se zapojili do organizace pohřbu vám blízké osoby?
Jak to máš ty je zcela irelevantní. Pokud jste se k nim nasáčkovali jen proto, že přece syn si může k matce chodit, jak potřebuje, tak se není čemu divit, že vás nepohostili ani tím čajem.
@kemeny13 Ale to, ze vy jste to udelali nejak prece neznamena, ze druhy to automaticky udela stejne. Natoz stejne chovani od druheho vyzadovat a pak se citit ukrivdene, pokud se dotycni chovaji jinak…
Prijde mi to stejny pripad jako pripad zakladatelky.
Určitě to tak chceš vidět. Ty bys vlastnímu synovi patrně řekla, že má přijet na čas rovnou pohřeb bez návštěvy, že jo?
@Pdoctor píše: Více
Zajímavý potom je, že od té doby se cítí ukřivděně protistrana když jim manžel řekl, že vnucující se návštěva nebude.
Já ty chápu, myslím od začátku. Princip slušnosti je leckomu cizí.
@PaníBovaryová píše: Více
Tak šli na oběd před pohřbem prostě.
Vaší rodině evidentně
A jen ty sama víš, zda je to o jejich neslušnosti, nebo o vašich celkově mizerných vztazích. V této diskuzi nemá cenu pokračovat, dokud neodpovíš na položené otázky ![]()
@kemeny13 píše: VíceŠli na oběd, ok. A na karu jste po pohřbu byli?
Pokračovat cenu nemá. Nikdo po tobě ani nechtěl, aby si vůbec začínala.
Rozumím. Chtěla jsi jen naplivat špínu na partnerovu maminku. Ulevilo se ti?
Otazka ale je, jestli po vas to vareni vylozene vyzadovali a vecpali se vam ke stolu, nebo jste to delali dobrovolne.
Hlavně, že máš na koho plivat ty. Navíc jemu taky připadalo zvláštní, že nedostal ani třeba čaj. Asi bych to ukončila.