Vaření v konvektomatu

27.8.12 22:12

Vaření v KONVEKTOMATU

Hledám zkušenosti, rady, tipy, odkazy, recepty pro vaření v konvektomatu. Na netu toho moc není a já chci začít, snad někoho najdu! Začínám mít dojem, že je pár lidí co v něm vaří… Jestli i někoho znáte, zeptejte se na nějaký recepty, no spíš mi jde o přesný postupy. Jasný, že si na to přijdu sama, ale začít nějak a nevyhazovat toho moc :) Tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
27.8.12 22:27

To si taky počkám na reakce..já ho koupila před X lety, návod jsem nedopatřením utopila, tak jsem si řekla že tam udělám brambory s brokolicí, ta na tý krabici vypadala tak krásně svěže, s místo toho jsem uvařila tvrdou, ale spálenou brokolici, s takovýma bramborama podivné barvy :lol: :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 22:31

Napiš typ, třeba najdem návod na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
27.8.12 23:09

UTFG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 23:24
@Knihomyš píše:
Recepty pro konv. Retigo

Knedlíky

Kuchařky v pdf - Fagor a Retigo

další recepty

díky, to vše jsem taky našla ;) Ty první jsou ale jen do obr konvektomatu pro gastronomii jako takovou. To poslední je jediný co mohu právě použít, tak hledám dál… a mám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 23:25

Tak tady tomu říkaj horkovzdušná trouba ale recepty bezva a hodněěěěěě http://www.dama.cz/…komunita.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 23:29

Na tohle jdu zítra :dance: 4.Pstruh s brambory
Brambory potřeme olejem a okořeníme, použila jsem koření na Americké brambory. Dáme na spodní rošt grilu, rozpáleného na 250°C a pečeme cca 5 min. Pak na horní roršt dáme pstruhy (potřené olejem a okořeněné dle chuti), teplotu stáhneme na 200°C a pečeme cca 10 min z každé strany.
Vše je hotové najednou, brambory krásně opečené a pstruh se jen rozsýpá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 08:42

Dobré ráno, někdo s konvektomatem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.11.21 09:09

Dobrý den, abyste dosáhli dobrých výsledků a netápali doporučuji přímo odborníky z fachu Kitchen de luxe z Frýdku. Zkuste se je zeptat, dělají školení nebo ukázkové vaření. Kontakt je zde https://www.rational-shop.cz/kontakty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí