Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj asi se nás tu nejde víc co musí vyvářet a vypékat pro bezlepáky pojdme se podělit o zkušenosti
pište co se vám daří i nedaří vyrobit ![]()
Příspěvek upraven 24.11.13 v 19:27
Holky pečete doma chleba nebo rohlíky
mě se to nějak nedaří ![]()
Bezlepkovou dietu sice nikdo doma nemáme, přesto občas něco bezlepkového zkouším péct. Kukuřičný chléb se mi nepovedl, srazil se, nevím proč. Co nám chutná jsou bostonské pečené fazole.
A jaká bezlepková jídla vařítě vy?
Ahoj!
Vařím a peču hlavně pro syna bezl.
Před pár dny jsem dělala chleba podle tohoto receptu a chutná dobře… http://www.dovesfarm.cz/…bu-bez-lepku
Používám hodně tuhle mouku (Doves Farm) a říznu ji třeba trochou Jizerky.
@mapav taky varim bezlepkovo denne a peciem i-1 -krat za tyden. Chleba sa mi darí, rohliky som este neskusala.
Jo a pizzu tuhle… http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
Výborná!
(Jizerku říznu Doves Farm)
@mapav píše:
Holky pečete doma chleba nebo rohlíkymě se to nějak nedaří
ja ho doma pecu kupuji smes nominal a pak udelam to testo z 1/2 davky vytvaruji(jde to dobre) a pak ho soupnu do formy a pecu 40min a chleb je eno nuno:-)
@Zizalka taky ráda používám samo kypřící Dovest Farm a říznu to pohankovou nebo rýžovou
Jizerka mě zklamala vždy jsem z í dělala knedlíky lepší jak lepkové a ted poslední zlaté balení jsou knedlíky samý škrob, lepkavé
@jindra.kytka bud ráda že jen zkoušíš a nemusíš sytit
kukuřičná mouka tak na placky, ale na pečivo se asi moc nehodí
když je ji hodně ve směsi tak je to drolívé ![]()
@Zizalka do těsta na pizzu přidávám ještě nastrouhaný vařený brambor, předpeču a pak nazdobím a dopeču je krásně křupavá ![]()
@barca.hrosik vyzkouším dík ![]()
Já také vařím povinně. V podstatě je vaření jen lehká změna ingrediencí, horší je to s tím pečivem. Používám Jizerku zlatou a občas ji smíchám s Dovesfarm rýžovou moukou. Peču bulky, dceři chutnají a chleba ze směsi z Intersparu-jejich produkt a chci zkusit ten Nominal. Ještě jsem ve Sparu objevila krekry za 25Kč.
Jinak peču sladké skoro 2× týdně, neb to spaseme i my co bzl dietu nemáme
@1024 píše:
Já také vařím povinně. V podstatě je vaření jen lehká změna ingrediencí, horší je to s tím pečivem. Používám Jizerku zlatou a občas ji smíchám s Dovesfarm rýžovou moukou. Peču bulky, dceři chutnají a chleba ze směsi z Intersparu-jejich produkt a chci zkusit ten Nominal. Ještě jsem ve Sparu objevila krekry za 25Kč.
Jinak peču sladké skoro 2× týdně, neb to spaseme i my co bzl dietu nemáme
Chlap peče už svoji vychytanou bábovku a tu teda jíme taky všichni. Ale synáček se vzteká, že je jeho… ![]()
@Zizalka Bábovku dělám z pudink prášku a taky se po ní jen zapráší ![]()