Varování pro neočkující maminky

Luca10
2.9.15 15:21

@monrom
A internetem vzdělané vosy se na tebe slítnou za 3…2…1… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
2.9.15 15:21

2 děti jsou teda strašně vysoké číslo, když se vezme, jak na tom s očkováním a teď díky válce i s hygienou a zdravotnictvím jsou. Aneb jak vyděsit veřejnost a dotlačit ji k očkování :palec:

• Citovat
  • Upravit
953
2.9.15 15:30

@lucenka 2 děti samozřejmě vysoké číslo není, ale já osobně bych to neriskovala. Je sice hezké, že jsou to „pouze“ 2 děti, ale proč riskovat to, že moje dítě se tím nenakazí? To je jak kdybych řekla, že jeden chlap vyskočil z pátého patra domu a nic se mu nestalo, nepůjdem to zkusit taky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
2.9.15 15:32

Jistě, že teď budu ukamenována ale s „trendem“ neočkování nesouhlasím. Nebo spíš ho nepodporuji, lépe řečeno. Fakt je, že jsem se do hloubky o tuto problematiku zas až tak nezajímala ale spousta neočkujících rodičů si neuvědomuje, že to nedejbože jednou může být globální problém z hlediska přenosu chorob :nevim: Ale toť jen můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
2.9.15 15:38
@Dianela píše:
Jistě, že teď budu ukamenována ale s „trendem“ neočkování nesouhlasím. Nebo spíš ho nepodporuji, lépe řečeno. Fakt je, že jsem se do hloubky o tuto problematiku zas až tak nezajímala ale spousta neočkujících rodičů si neuvědomuje, že to nedejbože jednou může být globální problém z hlediska přenosu chorob :nevim: Ale toť jen můj názor

Vnímám to stejně :palec:

To bude mela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.9.15 15:38

Proc nektere maminky nechteji ockovat? Protoze ty nemoci tady uz nejsou, nejsou znamy vsechny vedlejsi ucinky do budoucna, lidske telo by si muze po nemoci udelat samo protilatky…ok, jejich rozhodnuti. Osobne bych si to v teto dobe nelajzla s tim prilivem uprchliku, co ted je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
2.9.15 15:40

@roksy25 Budeme jak na pranýři :mrgreen:

@Mainada A není taky dobré se ptát, proč tu dřív byly a teď už ne? Není to třeba díky tomu očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
2.9.15 15:46
@Dianela píše:
Jistě, že teď budu ukamenována ale s „trendem“ neočkování nesouhlasím. Nebo spíš ho nepodporuji, lépe řečeno. Fakt je, že jsem se do hloubky o tuto problematiku zas až tak nezajímala ale spousta neočkujících rodičů si neuvědomuje, že to nedejbože jednou může být globální problém z hlediska přenosu chorob :nevim: Ale toť jen můj názor

Vidím to stejně a jsem ráda, že už mám děti velké a očkování proběhlo v době, kdy o neočkování nebylo ani vidu ani slechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
2.9.15 15:48
@Dianela píše:
@Mainada A není taky dobré se ptát, proč tu dřív byly a teď už ne? Není to třeba díky tomu očkování?

Ty seš odvaha, vyslovit v dnešní době takovou myšlenku, to se neodpouští :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8662
2.9.15 15:50
@monrom píše:
I když je to jenom článek z médií, varování před neočkováním a jeho důsledky na Ukrajině si můžete přečíst zde . Na Ukrajině se neočkuje kvůli nedostatku vakcín, ale představte si třeba, že by očkování u nás nebylo povinné, jak rychle bychom se do obdobné situace mohli dostat. Pokud dítě dětskou obrnou onemocní, důsledky neočkování jsou doživotné.

A co třeba pohled z druhé strany - kdyby u nás očkování nebylo povinné a byla možnost volby, nebylo by tolik neočkujících rodičů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.9.15 15:51
@Dianela píše:

Nebo jak říká jeden soused -Darwinova teorie aneb silnější přežije :mrgreen: Pardon za černý humor. Pouze cituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.9.15 15:52

@monrom
Já ti jen chci napsat, že nazývat diskuzi - varování pro neočkující maminky, je poněkud zbytečné. Neočkující maminky ti na to hodí bobana. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.9.15 15:52

@Dianela Ano, ano, tak to presne je. S tim souhlasim, a proto jsem pro ockovani :-) Nerikam, dat diteti tisic vakcin, ale opacny extrem taky neni dobry. Prijde mi to hloupost, neockovat proti nicemu. A pri tom, jak se v dnesni dobe i hodne cestuje, tak clovek nikdy nevi, co muze chytit v cizine a nektere nemoci jsou pro dospele nebezpecnejsi nez pro dite, tak proc nezajistit protilatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
2.9.15 15:57

@ivašot. @Dianela @Mainada @roksy25
Holky, kde jste se schovavaly? 8O Ja myslela, ze jsem posledni ockujici matka na eM. :lol:

• Citovat
  • Upravit
15430
2.9.15 15:58
@Luca10 píše:
@ivašot. @Dianela @Mainada @roksy25
Holky, kde jste se schovavaly? 8O Ja myslela, ze jsem posledni ockujici matka na eM. :lol:

Asi nám jen chybí ta správná dávka odvahy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek