Varování pro neočkující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
4.9.15 08:28
@mirecekblbecek píše: Říkala mi sestřička u mudry, že mám naočkovat klíšťovku, že viděla hodně případů končících strašně, takže i klíštovka bude, přesto není povinná, prostě stát, když něco přikáže, tak musí mít sakra důvod.

dokážeš mi říct, jaký může mít důvod očkovat žloutenku přenosnou tělními tekutinami u kojenců? Že by lobby farma firem :think:

• Citovat
  • Upravit
2292
4.9.15 08:30
@tiffany píše:
No to by taky byla hamba, kdyby to nutili ostatním a sami neočkovali. :think: Pro mě to ale stejně není směrodatné, jestli lékaři očkují, nebo ne. Tlučou jim to do hlavy od školy, jak je očkování úžasné, takže to tak nějak mají naučený. Znám málo lékařů, co by používali vlastní hlavu a měli odvahu jít tak nějak alternativní cestou a to nemluvím jen o očkování.

ale vetsina tech lekaru nejsou pediatri ;) myslim ze lekari vedi mnohem vic i o nezadoucich ucincich ockovani nez vy tady co si nekde nactete statistiky nebo jine rozumy na googlu a proto neockojete, lekari hlavne znaji i rizika neockovani a ty jsou zkratka mnohem vetsi a rikejte si tady co chcete, ale to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.15 08:33
@mirecekblbecek píše:
klidně neočkuj, tvá věc, já své dítě nebudu vystavovat takovému riziku. není žloutenka na celý život?

výrobce doporučuje přeočkování po 10 letech, takže to nebude na celý život (a v době kdy opět vzrůstá riziko nákazy, takže v pubertě už nebude chráněno, tak jako u příušnic)- Ale tak klidně slepě důvěřuj státu.
A kdybys četla, co jsem tu někde psala, tak mám kluka naočkovaného všemi povinnými vakcínami, bohužel hexavakcínu přesně podle paní doktorky (MMR dostal s odkladem a stejně tak dostane až na horní hranici očkovatelnosti přeočkování v 5 letech).

• Citovat
  • Upravit
12272
4.9.15 08:34
@katule9 píše:
ale vetsina tech lekaru nejsou pediatri ;) myslim ze lekari vedi mnohem vic i o nezadoucich ucincich ockovani nez vy tady co si nekde nactete statistiky nebo jine rozumy na googlu a proto neockojete, lekari hlavne znaji i rizika neockovani a ty jsou zkratka mnohem vetsi a rikejte si tady co chcete, ale to je fakt

A já si zase myslím něco jiného, ale je to vlastně jedno, protože takovýhle fantazírovaní o tom, co se líhne nějakým imaginárním lékařům v hlavě je víš o čem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
4.9.15 08:37
@lucenka píše:
dokážeš mi říct, jaký může mít důvod očkovat žloutenku přenosnou tělními tekutinami u kojenců? Že by lobby farma firem :think:

ne, ne… žádná lobby :mrgreen:..mě už tu nařknuly z konspirační teorie a dokonce jsem prý nemocná. Firmám přece nejde o zisky, těm jde o naše zdraví.
Hele, to je marný, vymytý mozek nepřesvědčíš.

• Citovat
  • Upravit
2292
4.9.15 08:37
@tiffany píše:
A já si zase myslím něco jiného, ale je to vlastně jedno, protože takovýhle fantazírovaní o tom, co se líhne nějakým imaginárním lékařům v hlavě je víš o čem? ;)

ty si holt myslis z ze jsi chytrejsi nez vsichni lekari tak to je pak tezka diskuze :zed: to ja zse dam na nazor odborniku kteri na to alespon maji diplom.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 08:38
@Hanney píše:
ne, ne… žádná lobby :mrgreen:..mě už tu nařknuly z konspirační teorie a dokonce jsem prý nemocná. Firmám přece nejde o zisky, těm jde o naše zdraví.
Hele, to je marný, vymytý mozek nepřesvědčíš.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
4.9.15 08:38
@lucenka píše:
výrobce doporučuje přeočkování po 10 letech, takže to nebude na celý život (a v době kdy opět vzrůstá riziko nákazy, takže v pubertě už nebude chráněno, tak jako u příušnic)- Ale tak klidně slepě důvěřuj státu.
A kdybys četla, co jsem tu někde psala, tak mám kluka naočkovaného všemi povinnými vakcínami, bohužel hexavakcínu přesně podle paní doktorky (MMR dostal s odkladem a stejně tak dostane až na horní hranici očkovatelnosti přeočkování v 5 letech).

budme rádi, že pro nás stát něco dělá, protože trendem všude ve světě je rapidně snižovat náklady. takže za pár let nám stát zdarma nic nedá, to pak bude katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.15 08:41
@mirecekblbecek píše:
budme rádi, že pro nás stát něco dělá, protože trendem všude ve světě je rapidně snižovat náklady. takže za pár let nám stát zdarma nic nedá, to pak bude katastrofa.

mám trošku jinou přdstavu o tom, co by stát měl dělat ;) rozhodně to není povinné očkování a pak sankce pro neočkované dítě ;)

• Citovat
  • Upravit
12272
4.9.15 08:41
@katule9 píše:
ty si holt myslis z ze jsi chytrejsi nez vsichni lekari tak to je pak tezka diskuze :zed: to ja zse dam na nazor odborniku kteri na to alespon maji diplom.. :lol:

Já si spíš myslím, že za peníze dnes jsou lidi ochotný dělat psí kusy. Podle čeho si myslíš, že ti doktor doporučuje léky? No zkus se ho zeptat. Mají za to zájezdy k móři. To zní seriozně ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.15 08:42
@katule9 píše:
ty si holt myslis z ze jsi chytrejsi nez vsichni lekari tak to je pak tezka diskuze :zed: to ja zse dam na nazor odborniku kteri na to alespon maji diplom.. :lol:

Ty jsi zase líná něco někde zjišťovat a ověřovat, tak ráda poslechneš. No je to tvoje cesta, ale já mám prostě cestu jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
4.9.15 08:43
@lucenka píše:
mám trošku jinou přdstavu o tom, co by stát měl dělat ;) rozhodně to není povinné očkování a pak sankce pro neočkované dítě ;)

mivyhovuje očkování, sankce mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.15 08:44
@mirecekblbecek píše:

Jaký zdarma? Zkus zapojit mozek a zamysli se, co peněz teče do státní kasy a pak se zamysli nad tím, kde ty peníze jsou! Nic není zadarmo, je to jen další manipulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.15 08:46
@mirecekblbecek píše:
mivyhovuje očkování, sankce mi nevadí.

kdybys měla dítě s problémem po očkování a stát by ttě pomocí vyřazení dítěte z kolektivu tlačil do dalšího očkování, tak bys to třeba viděla jinak. Kluk mi teď konečně začíná slušně mluvit a já mu na „příkaz“ státu budu muset dát znovu očkování, které mu to způsobilo. Takže buď ráda, že tobě očkování nevadí, aspoń nemusíš stát před těžkým rozhodnutím.

• Citovat
  • Upravit
2292
4.9.15 08:51
@tiffany píše:
Já si spíš myslím, že za peníze dnes jsou lidi ochotný dělat psí kusy. Podle čeho si myslíš, že ti doktor doporučuje léky? No zkus se ho zeptat. Mají za to zájezdy k móři. To zní seriozně ne?
:mrgreen: :mrgreen: tak to jsi me pobavila, hele mezi lekyri se pohybuji denne, a ver ze zadne zajezdy nemaji, max. je pozvou na veceri, a v nemocnici si nemohou urcovat leky podle dealeru, tam je to jasne danne podle pozitivniho listu. Prave ze nejsem lina si neco zjistit o ockovani ale verim spis na osobni pohovor nez googleni tam se pise ledacos :mrgreen: :mrgreen: promin ale mas velice zkreslene predstavy :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek