Varování pro neočkující maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
4.9.15 07:18

Vidím, ze se tu od včerejška nic nezměnilo. Jsem zvědavá, kolik stran bude mít tato diskuze.

• Citovat
  • Upravit
3436
4.9.15 07:55
@lucenka píše:
A neměla bys stejně solidárně dítě a sebe očkovat, abys chránila před závažnou nemocí, kteří nemohou být očkování. Nebo najednou kolektivní imunita nefunguje?

co ti tak vadí na tom, že nepotřebuji očkovat proti chřipce? moje tchýně důchodkyně se pravidelně očkuje každý rok, třeba k tomu dojde až budu v jejím věku, zatím je mening. větší hrozba pro mé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.15 08:00
@mirecekblbecek píše:
co ti tak vadí na tom, že nepotřebuji očkovat proti chřipce? moje tchýně důchodkyně se pravidelně očkuje každý rok, třeba k tomu dojde až budu v jejím věku, zatím je mening. větší hrozba pro mé děti.

mně nevadí nic… ale zaráží mě, že se vlastně chováš stejně jako ty maminky, které neočkují černý kašel, příušnice,… ;)

• Citovat
  • Upravit
3436
4.9.15 08:04
@lucenka píše:
mně nevadí nic… ale zaráží mě, že se vlastně chováš stejně jako ty maminky, které neočkují černý kašel, příušnice,… ;)

no to určitě ne, já jsem přesvědčená, že oč. je ok. nechápu tvé myšlení-ty máš naočkováno vše co se dá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.15 08:06
@mirecekblbecek píše:
no to určitě ne, já jsem přesvědčená, že oč. je ok. nechápu tvé myšlení-ty máš naočkováno vše co se dá? :lol:

já osbně nemám naočkováno nic… nemyslím si totiž, že je očkování ok. Ale ty tu tvrdíš, že neočkovat je kravina, tak mě zaráží, že neočkuješ chřipku, aby nemuseli umírat nevinní

• Citovat
  • Upravit
3436
4.9.15 08:08
@lucenka píše:
já osbně nemám naočkováno nic… nemyslím si totiž, že je očkování ok. Ale ty tu tvrdíš, že neočkovat je kravina, tak mě zaráží, že neočkuješ chřipku, aby nemuseli umírat nevinní

provádím selektivní výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.15 08:09
@mirecekblbecek píše:
provádím selektivní výběr.

a když stejný selektivní výběr provádí maminky u svých dětí, tak je to najednou špatně, protože nevyberou nemoci, kterých ty se bojíš

• Citovat
  • Upravit
3436
4.9.15 08:09

Děvčata, neočkovala jste někdo žloutenku, která se běžně neočkuje? Chtěla bych znát orientační cenu, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
4.9.15 08:12
@lucenka píše:
a když stejný selektivní výběr provádí maminky u svých dětí, tak je to najednou špatně, protože nevyberou nemoci, kterých ty se bojíš

boooože, bavíme se o očkováních, která jsou státem sledována, povinná. já si připlácím i za to, co se běžně neočkuje, takže jsem jinde než ty, které odmítají vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.9.15 08:18
@umea píše:
K tomu prispevku, ze neexistuje choroba, kterou by ockovani vymytilo - existuje, a jmenuje se prave nestovice.Nebudu psat svuj nazor na ockovani, nicmene jsem proletla par prvnich stranek a mohu rici, ze je zajimave, ze prispevatelky, jejich prispevky globalne (ve zcela odlisnych diskusich) povazuji za rekneme… neobohacujici (nechci psat vyslovene houpe, hadave atp. abych neurazila :lol: ), stoji na te strane barikady, kterou povazuji za nerozumnou, a zaroven ty, ktere mam na zaklade jinych prispevku za obdarene rozumem, jsou na te strane, ke ktere se priklanim ja (krome jedne, ktera me nemile prekvapila). Nebudu adresna, neni to podstatne, ale to je asi tak jedine, co mi tato debata stejne omilajici mimochodem uz stokrat omlete, dala :lol:

Prostě takový nadlidi co?! Fakt legrace. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.15 08:19
@mirecekblbecek píše:
boooože, bavíme se o očkováních, která jsou státem sledována, povinná. já si připlácím i za to, co se běžně neočkuje, takže jsem jinde než ty, které odmítají vše.

a když by stát určil, že je povinné očkování proti chřipce, které ti teď přijde zbytečné, tak bys ho bez jakéhokoliv přemýšlení začala očkovat? jenom poto, že se tak stát rozhodl?

• Citovat
  • Upravit
3436
4.9.15 08:21
@lucenka píše:
a když by stát určil, že je povinné očkování proti chřipce, které ti teď přijde zbytečné, tak bys ho bez jakéhokoliv přemýšlení začala očkovat? jenom poto, že se tak stát rozhodl?

ano, ano, protože by k tomu musel mít sakra dobrý důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.9.15 08:22
@mirecekblbecek píše:
ano, ano, protože by k tomu musel mít sakra dobrý důvod.

myslíš jako k očkování kojenců proti žloutence přenosné tělními tekutinami?

• Citovat
  • Upravit
3436
4.9.15 08:25

Říkala mi sestřička u mudry, že mám naočkovat klíšťovku, že viděla hodně případů končících strašně, takže i klíštovka bude, přesto není povinná, prostě stát, když něco přikáže, tak musí mít sakra důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
4.9.15 08:27
@lucenka píše:
myslíš jako k očkování kojenců proti žloutence přenosné tělními tekutinami?

klidně neočkuj, tvá věc, já své dítě nebudu vystavovat takovému riziku. není žloutenka na celý život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek