Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
dneska jsem volala k doktorce a ta rikala, ze to malej brat musi, ze je teda vsechny stahujou z lekaren a prej budou novy az v prosinci tak nevim
My půjdeme do poradny ve středu, tak se na to taky zeptám. Jsem zvědavá, co mě na naše „milá“ mudra řekne. Vždycky bývala suprová a teď je nějaká divná. Doufám, že ji takovýma otázkama ohledně Vigantolu nebudu obtěžovat. ![]()
Teď jsem volala do lékárny, kde jsme Vigantol brali a prý už přišel. Když jsem říkala, jestli už je bez kapátka, tak lékárník o tom nic nevěděl
prý že tam snad bylo jen něco s příbalákem. Což je blbost, protože jsem se o to dost zajímala a problém je opravdu v kapátku. Říkal, že mi ho prodá i bez receptu, tak tam vyšlu manžela, až se za chvíli vrátí z práce a jsem na to zvědavá.
Holky tak se to může nebo ne?Ted jsem se to dočetla tady u vás a jsem uplně zaražená jestli to malýmu dávat nebo ne? ![]()
Vyjádření Státního zdravotního ústavu pro kontrolu léčiv máš v mém přízpěvku na prvé straně. Jedná se o vyjádření odborníků. Je tam jednoznačně napsáno, zda se může či nemůže používat.
To zda se spolehneš na radu 10ti místních holek nebo na vyjádření SUKLU je již jen čistě na tobě.
![]()
Tak si nech od doktorky napsat nový recept a v lékárně už mají ten bez kapátka. A je to. Není co řešit. Pak můžeš bez obav dávat dál ![]()
Problém byl jenom v tom kapátku.
Ja osobne davam dal ten stary, je to jen v tom kapatku a tam se dostane minimalni mnozstvi . Sak se to tak dava uz kdovi kolik let a nikde jsem neslysela ze by byl nejaky problem. Proste se to nyni zjistilo, tak to budou vyrabet bez toho, ale kdyby to bylo nebezpecne tak je kolem toho jiny povyk.
Já o tom vůbec neslyšela dočetla jsem se to až tu tak teda
zatím to nechám jak to je.nebo mám známýho v lékárně třeba mi to dá bez receptu
Ahoj, mohla byste mi říct název těch kapslí, aby nám to MUDra taky napsala? Díky moc Alfie ![]()
Januliiik píše:
já bych řekla, že teď výrobu úplně stopli, možná, že lékárny mají na skladě. Nám Mudr už předepsala kapsli, která se dá najednou do pusinky a je to na 3 měsíce, tak na to aspoň nemusím každý den myslet
Ahoj, mohla byste mi říct název těch kapslí, aby nám to MUDra taky napsala? Díky moc Alfie ![]()
Alfi píše:
Ahoj, mohla byste mi říct název těch kapslí, aby nám to MUDra taky napsala? Díky moc Alfie
Mě mudra řekla, že je to humus. Navíc v lékárnách už mají nový vigantol.
Ahoj, já dneska byla v poradně a doktorka mi nic neříkala. To je teda dobrý jestli je to fakt závadný, mám taky to s tím kapátkem, ale číslo šarže mám 107710. Asi jí zítra zavolám a uvidím co mi řekne.
Nám doktorka úplně bez problému napsala nový recept a v lékárně už ho měli bez kapátka, takže pohoda ![]()