Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, přinesla jsem si z lékárny ten Vigantol bez kapátka a koukám, že jsou na krabičce jen cizí nápisy i příbalový leták je pouze v cizí řeči, je to snad nějaká Portugalština nebo co, český leták k tomu byl pouze přidělaný gumičkou, máto to taky někdo ? Zajímalo by mi odkud co zase dovezli, skoro se už bojim to malý dát, aby zas za chvíli nepřišli s tim, že je to škodlivý.
Já si dnes přinesla z lékárny také nový vigantol a je popsaný snad v rumunštině, ale v lékárně říkala, že to neva, ale nic o tom původním neříkala. Jinak ten s tím skleněným kapátkem jsem dávala půl roku. Byl před tím také Vigantol bez kapátka?
tak já nevim, dávat nebo nedávat, docela sem tim zaskočená, člověk myslí, že dává dítěti to nejlepší a ono je to závadný????
Ahoj, před čtrnácti dny jsem kvůli tomu volala doktorce a říkala mi že o ničem neví, zítra tam jdu na kontrolu s malou, tak se jí na to zase zeptám, jsem zvědavá jestli mi řekne už neco novýho a jestli teda dávat dál, nebo mi napíše jiný bez kapátka. Je to fakt hrozný když to tady čtu a pořád malý dávám ten s kapátkem a jestli fakt bude závadný, tak mě to teda pěkně naštve
![]()
sarynama píše:
Ahoj, před čtrnácti dny jsem kvůli tomu volala doktorce a říkala mi že o ničem neví, zítra tam jdu na kontrolu s malou, tak se jí na to zase zeptám, jsem zvědavá jestli mi řekne už neco novýho a jestli teda dávat dál, nebo mi napíše jiný bez kapátka. Je to fakt hrozný když to tady čtu a pořád malý dávám ten s kapátkem a jestli fakt bude závadný, tak mě to teda pěkně naštve![]()
nu to jo, fakt ani těm dtem nedaj nic pořádnýho:-(
Holky, tak jsem se dnes vrátila od doktorky a řekla mi, že je Vigantol v pořádku, kdyby prý byl ňák škodlivej, tak by to dostali od lékařské komory nařízené ho nepředepisovat a že nic takového se nekonalo. A co teď
někdo říká že ne a jinej že je dobrej tak si vyber ![]()
Já jsem se ptala doktorky a pak i v lékárně, ale paní lékárnice se na mě tvářila jako na blázna, že o ničem takovém neví
No stejně si radši pro klid v duši nechám předepsat nový…