Varovani - vigantol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
15.10.10 18:06

Ahoj, přinesla jsem si z lékárny ten Vigantol bez kapátka a koukám, že jsou na krabičce jen cizí nápisy i příbalový leták je pouze v cizí řeči, je to snad nějaká Portugalština nebo co, český leták k tomu byl pouze přidělaný gumičkou, máto to taky někdo ? Zajímalo by mi odkud co zase dovezli, skoro se už bojim to malý dát, aby zas za chvíli nepřišli s tim, že je to škodlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.10.10 21:01

Já si dnes přinesla z lékárny také nový vigantol a je popsaný snad v rumunštině, ale v lékárně říkala, že to neva, ale nic o tom původním neříkala. Jinak ten s tím skleněným kapátkem jsem dávala půl roku. Byl před tím také Vigantol bez kapátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
25.10.10 17:12

tak já nevim, dávat nebo nedávat, docela sem tim zaskočená, člověk myslí, že dává dítěti to nejlepší a ono je to závadný????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.10.10 18:18

Ahoj, před čtrnácti dny jsem kvůli tomu volala doktorce a říkala mi že o ničem neví, zítra tam jdu na kontrolu s malou, tak se jí na to zase zeptám, jsem zvědavá jestli mi řekne už neco novýho a jestli teda dávat dál, nebo mi napíše jiný bez kapátka. Je to fakt hrozný když to tady čtu a pořád malý dávám ten s kapátkem a jestli fakt bude závadný, tak mě to teda pěkně naštve :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.10.10 10:42
sarynama píše:
Ahoj, před čtrnácti dny jsem kvůli tomu volala doktorce a říkala mi že o ničem neví, zítra tam jdu na kontrolu s malou, tak se jí na to zase zeptám, jsem zvědavá jestli mi řekne už neco novýho a jestli teda dávat dál, nebo mi napíše jiný bez kapátka. Je to fakt hrozný když to tady čtu a pořád malý dávám ten s kapátkem a jestli fakt bude závadný, tak mě to teda pěkně naštve :-( :-(

nu to jo, fakt ani těm dtem nedaj nic pořádnýho:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.10.10 12:41

Holky, tak jsem se dnes vrátila od doktorky a řekla mi, že je Vigantol v pořádku, kdyby prý byl ňák škodlivej, tak by to dostali od lékařské komory nařízené ho nepředepisovat a že nic takového se nekonalo. A co teď :zed: :zed: :zed: někdo říká že ne a jinej že je dobrej tak si vyber :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.10.10 11:09

Já jsem se ptala doktorky a pak i v lékárně, ale paní lékárnice se na mě tvářila jako na blázna, že o ničem takovém neví :-D No stejně si radši pro klid v duši nechám předepsat nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí