Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Moje oblíbená vůně je momentálně Prada, ale už jsem měla snad celou parfumerii. Minulý rok jsem si koupila Si - nebyl ještě známý, nyní ho cítím všude. Tak jsem ho odložila.
Docela přemýšlím o orientálních vůní, sice jsou dražší, ale jsou nádherné a dlouho vydrží.
Ahoj. Jednu zimu jsem ujížděla na Too Femine od Aigner. Sladké, ale tak něžně. Na jaře jsem ji změnila za Verbenu od Loccitane.. a další a další. Ale ta vůně mi utkvěla. Cítila jsem se v ní hodně žensky, křehce a přitom sebevědomě. Brala jsem si ji i do postele ![]()
Bab.
@kometa32 píše:
@kacabanka Jaké orientalní vůně máš na mysli např.?
Z orientálních bych doporučila El Nabil, podobnĕ voní i levnĕjší Mexx woman ![]()
Poprvé jsem je poznala v Londýně (ale bylo to dost drahé kolem 100-200liber, takže jsem nekoupila jen ovoněla) a pak jsem našla nějakou firmu, která prodává i tady v ČR - dívala jsem se, že prodává i vzorky. Ale musím prohledat počítač (někam jsem si to uložila) nevím, jak se firma jmenovala.
@alien21 www.arome.cz/…au-de-kooka/
To je on, ne?
Na Amazonu za cca 20 dolarů..
Příspěvek upraven 05.12.14 v 06:54
@alien21 Ahoj, během víkendu pojedu do Německa, jestli chceš, můžu se podívat, jestli někde náhodou nebude. Kdyžtak Ti ho můžu koupit a pak poslat.
@MarkétkaBeruška Děkuji moc za nabídku…ale bohužel jsem pár dní neměla přístup na net, proto jsem se neozvala. Ale opravdu jsi hodná!!!
@alien21 Tak slava.. Ted uz ho jen sehnat. Kdyby se nedarilo, muzu zkusit pomoct. Jsem takovej stopovaci pes.. ![]()
@tria.002 No už jsme poslala odkaz z amazonu manželovi s dotazem, jestli to bude umět objednat, tak ividíme, jak se pochlapí
. Když tak se ozvu a díky za nabídku!!!
AGATA RUIZ DE LA PRADA - CORAZÓN
Krasna lehka svezi vune schovana ve flakonku ve tvaru srdce.
Jen je skoda, ze se u nas asi neda sehnat. ![]()
Pak miluju El deseo od Jennifer López! Ten uz je teda dost tezsi a ne kazdemu sedi.
Womanity - Tierry Mugler - taky takova vune, ktera uplne zahali, ale teda ta cena…ale je krasny!!!
Yves Rocher - Noix de coco - miluju vuni kokosu, jsem ji primo posedla, a kdyz jsem objevila tuto vuni, myslela jsem, ze radosti odpadnu!!! A ta je i cenove dostupna.
A i mezi Avon vunemi mam dost oblibenych.
A ty jsou fajn, ze se daji u nas sehnat bez problemu.
narozdil od Agaty. ![]()