Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dolce a Gabbanna č.3 L'Impératrice krásná kvetinovo-ovocná vůně na léto cena 1100kč za 100ml. Má obyčejný(až ošklivý)flakon ale vůně super ![]()
Teď v teple používám hodně Allure (edt) a Miraj. V obou je vanilka spolu s citrusy a obě vnímám jako svěží.
Holky diky. Tesim se, az se na vsechny mrknu.
Jinak ja nesnasim stereotyp vseho druhu, mam rada zmeny, takze potrebuju mit pokazde i jiny parfem, i kdyz si myslim, ze za nejakou dobu se k tem svym oblibenym urcite zase vratim.
A jeste k Hugovi… Vonel mi silene, ale mel strasne malou vydrz. Ani nevim jak a uz je fuc.. To treba elizabeth byla levnejsi a dele vydrzela.
Ahoj holky, poraďte nějakou krásnou vůni, nejlépe pudrovku. Co používáte za parfémy? Já jsme měla poslední dobou Versace Bright Crystal a mám pocit, že ho cítím všude, Aqua di Gioia, DKNY, Hugo Boss a potřebuju změnu. Dík za tip
@ančapepča to je hrozně rozsáhlá „otázka“. Každému sedí a sluší něco jiného. Něco se hodí na léto, sladší/těžší vůně na zimu. Za mě do chladnějšího počasí Beyoncé Heat nebo Deep Red od Bosse.
Ahoj ja mam rada vune elie saab a ted si brousim zuby na cartier panther ![]()
Ja na podzim, zimu pouzivam Diesel https://www.zbozi.cz/…mited-w-edp/?…
Pouzivan vuni nekolik, Dior Addict patri uz pres 10 let mezi me stalice, na zimu perfektni, na me pusobi pudrove. Staci nanest mikrokapku a na obleceni vydrzi i tyden. Je to hodne sladka a tezka vune, nesedi kazdemu, podle me je unikatni.
Ja doporucuju Lancome La vie tres belle, neskutecna krasna vune na podzim a zimu…2 striky a voni cely den ![]()
Burberry Blush, uz dlouho jsem se takhle nezblaznila do nejakeho parfemu.
Mám moc ráda frézie, bohužel, u nás letí francouzské vůně a tahle se mezi nimi málokdy vyskytuje, vyskytuje se spíš v amerických vůních
Liz Claiborne - triangle perfume
@Eemii Děkuju
určitě se na ní podívám. Taky mám právě potřebu se zbláznit do nějakého parfému ![]()
Příjemná pudrovka je Allure od Chanel, střídám ji s Mademoiselle od Coco a nic jiného už si nekupuju.