Váš oblíbený parfém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2770
29.8.12 22:32

@LucieŠH :) asi :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
29.8.12 22:39

Nina Ricci- mám 2

premie jour a l'elixir- každá uplně jiná (podle nálady střídám),

pak mám ještě z avonu Herve Leger, falšovanou Donnu Karan a nedávno jsem spotřebovala stříbrně B. U.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.8.12 07:29

@Hesovi Falšovanou DKNY??? 8o 8o 8o Jako napodobeninu nebo fake?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
30.8.12 20:30

@Flooa jako napodobeninu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
31.8.12 07:16
@Hesovi píše:
@Flooa jako napodobeninu :mrgreen:

Prosím tě a kde se to kupuje? Já jen jestli to máš normálně z nějaký parfumérie či eshopu, to se snad ani nesmí prodávat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
31.8.12 14:50

Ted pouzivam toto http://www.fragrantica.com/…-4-1745.html , uzasny, pokud mate radi parfemy typu Chanel tak se vam bude libit i toto, pripomina mi dost COCO, jen ta cena je lepsi ;), na podzim se hodi bajecne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
31.8.12 14:56

Jinak jako letni vune jsem si zamilovala toto , vodky ve slozeni se bat nemusite, dodava jen svezi ostrost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
31.8.12 15:52

@Flooa jo může.. jsou takové společnosti, které vytváří toaletky ve vůních známých značek. Voní fakt dost i po jednom stříknutí a vydrží dlouho. Jestli je to na netu nevím, ale mamce to jedna paní v práci prodávala přes nějakou společnost- normálně legálně. Zkusím se po tom mrknout a napsat ti nebo se zeptat mamky, kdyžtak bych ti to mohla poslat poštou kdybys chtěla, akorád nevím jak by sis ji vyzkoušela- jedině, že by mi dali vzoreček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
31.8.12 16:01
@Hesovi píše:
@Flooa jo může.. jsou takové společnosti, které vytváří toaletky ve vůních známých značek. Voní fakt dost i po jednom stříknutí a vydrží dlouho. Jestli je to na netu nevím, ale mamce to jedna paní v práci prodávala přes nějakou společnost- normálně legálně. Zkusím se po tom mrknout a napsat ti nebo se zeptat mamky, kdyžtak bych ti to mohla poslat poštou kdybys chtěla, akorád nevím jak by sis ji vyzkoušela- jedině, že by mi dali vzoreček :)

Já jsem si právě myslela, lekla jsem se, že sis někde normálně koupila „pravý“ parfém a byla to napodobenina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
31.8.12 16:26

@Flooa nene, to ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
31.8.12 16:35

Jo tu firmu znám taky, nějak FN (edit: pohledala sem po netu a je to FM), nebo tak nějak se jmenuje…
co jsem slyšela, tak kupuje receptury a pokud je neprodává pod ofic názvem, tak neporušuje žádné zákony. takže je mají podepsané pod čísly a u popisu mají „nezaměňujte s…“ a tím je to vyřešené :D
já od nich měla několik vůní a byly vždy super…
http://www.parfemista.cz/…rfemu-fm.htm?…-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
31.8.12 16:37

@Hesovi pokud mas na mysli FM parfemy, Esense (ci jak?), bohuzel, nedoporucuji, vse to ma dost silny ocas a vetsinou vyjdou draz nez original. Neukamenujte mne prosim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
31.8.12 16:38

Jo, je to něco podobného jak psala @Mar__tanka1983 akorád ještě o něco levnější :) ale takhle je to taky super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
31.8.12 16:46

@Oksi_B kamenuji tě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
31.8.12 20:07

@Mar__tanka1983 recepty rozhodne kupovat nemuze :), vlastne recept parfemu se neda ani pantentovat totiz ani koupit, timto proste delaji napodobeniny. Naka ta podobnost s originalem tam bude ale je tam znatelne citit levnejsi slozky :). FM znam uz dost let, asi tak pred 7lety jsem je i pouzivala, ale kdyz uz jsem si poridila opravdovy Chanel letelo to do kose :), a navic mnoho parfemu z teto produkce vychazi draz nez original :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí