Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hermes - Un jardin Sur de Nil (nevím zda název píši přesně) na léto je naprosto dokonalá a drží jak přibitá,,
nebo Montale - Auod Queen Rose.. moje srdeční záležitost (tu mám asi na celý život)
nebo suprovka bývala Oriflame - Amethyst Fatale,, ale prý se už nevyrábí.
Za mě srdcovka Coco Chanel Mademoiselle, jinak ráda používám i Versage bright crystal
jo a ještě Armani acqua di gioia ![]()
Coco Chanel Mademoiselle mi taky dlouho voněl, ale pak mi nějak přišlo, že ho cítím všude, jednu dobu byl nějak populární, tak mi ho to trošku zprotivilo. Stejně tak jako Allure.
@čiki já ho používám spíše na večer, ne jen tak na úplně běžné nošení, protože tu vůni fakt miluju a můj manžel snad ještě víc
ale je fakt, že když ho pak někde cítím jinde, tak se i já sama otočím a čmuchám ![]()
Mám ráda sladké vůně. Takže používám Gucci-envy me nebo guilty. A také Armani-idole ![]()
@Flooa píše:
A nevíte, jak voní Calvin Klein ONE SHOCK???
Vím, jak voní Calvin Klein ONE - hezky
. Mám ráda kořeněné nebo citrusové vůně, takže mně voní.
A který máte parfém, co vydrží vonět fakt dlouho? Mně se zdá poslední dobou, že i třeba drahé docela rychle vyprchají.
Ja si kupuju Chanel 5 jako klasicka stara konzerva a nekdy na leto Chloe, ten s maslickou protoze zeleny Kenzo s flakonkem ve tvaru kvetiny je uz temer nemozny koupit
@makina za mě dlouho práve Coco Chanel Mademoiselle…ale já myslím, že to na každém to voní všechno jinak dlouho, stejně jako některé vůně voní na každém jinak… ![]()
Já ráda na léto používá jakoukoli Escadu, po delší době jsem se ale teď vrátila k 212 od Carolliny Herrery ![]()
@makina píše:
Vím, jak voní Calvin Klein ONE - hezky. Mám ráda kořeněné nebo citrusové vůně, takže mně voní.A který máte parfém, co vydrží vonět fakt dlouho? Mně se zdá poslední dobou, že i třeba drahé docela rychle vyprchají.
Je to asi 3 týdny, co jsem se navoněla Vivarou a doteď když otevřu skříň, voní z trička
Spíš ze skříně ![]()
Ja normalne do parfumerek nechodim, ale kdyz nekam letime a mame na letisti cas, chodim ocuchavat kde co a takhle jsem se proste zamilovala do Escada Marine Groove, fialovy obal… evokuje mi slovo cukratko, je to jako bonbonek ![]()
Ale uz jsem ji doplacala a ted jsem se za vratila ke sve neparfemove klasice: Yves Rocher malina, kterou pouzivam uz od stredni ![]()
Holky, diky za tipy..
Zitra vyrazim do mesta a nektery parfemy urcite zkusim..Skoda, ze zvladnu ovonet vzdy jen par, potom uz necitim nic.. ![]()
Hele a co vam voni na vasich drahych polovickach? Ja treba uplne miluju pansky Giorgio Armani Aqua di gio ![]()