Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Oksi_B rozhodně neútočím jen se bráním
když si přečteš příspěvky zpět, tak uvidíš sama kdo začal
ale to je jedno, zakladatelka se ptala na parfémy, tak jsem přispěla se svou zkušeností s FM parfémy, toť celé, každému stejně voní něco jiného a to je v pořádku, důležité je, že jsme všechny spokojené ne?
už jsem si své řekla, tak se sem vracet nebudu, nemám ráda diskuse, kde si člověk nemůže říct svojí vlastní zkušenost a hned se do něj někdo opírá a hází nějaké nesmyslné linky ![]()
zakladatelko za mě č.33 a č.81 u FM Groupu a z pánských č.52
mějte se ![]()
Musim se podelit o zkusenosti s Arome.cz! Mohu jen doporucit, koupila jsem vuni ktera neni k sehnani, pak na zkousku asi 30ml HErmes (zbytek) za 400kč i s postou
. Celkem nakopite za opravdu malo penez ![]()
Už dlouhá léta jsem věrná Coco Madmoiselle od Chanelu. A z těch lehčích třeba Adidas, Moschino, Kenzo ![]()
Já mám ráda DKNY fresh blossom. Krásná vůně, ale bohužel málo vydrží
. Dále mám ráda Precious z Oriflame, první vůně, u které manžel kolem mě prošel a hrozně se mu líbila
. No a pro výjimečné okamžiky miluju Dior Jadore, prostě klasika, která snad nemůže nikdy zklamat ![]()
Light blue, voněl mi hodně Avon Bond girl, ale už nevyrábí a momentálně ujíždím na J. del Pozo Halloween. ![]()
Dior Addict Eau Fraiche, pak Eternity Summer (2011 nebo 2013)
Ahoj všem! Oživuji diskusi - třeba mi někdo poradí…Kdysi dávno jsem používala parfém, který se pak přestal do ČR dovážet. Chtěla bych si ho objednat, ale nemůžu ho nikde na netu najít, ani v zahraničí, dokonce ani obrázek flakonku na googlu…Je možné, že už nikde není??? Jmenoval se L´eau de Cocaï a měl žlutou krabičku. Hrozně moc bych ho zase chtěla…nebude někdo tady tak šikovný, že by mi ho kdekoliv na netu našel? Díky moc!