Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nesnáším zelí, smrdí tak, že se to nedá. Oblíbených jídel mám hodně.
Já miluju cesnekovou pomazánku, italská jídla (bolonske všechno, lasagne…) a kofolu, vseho zvládám neomezené množství, ale teda zrovna u kofoly to reguluju, to se nedá pít denně, že… nepozřu houby, hovězí a vnitřnosti. Je mi zle jen co to píšu ![]()
Nejím meloun
pro hodně lidí nepochopitelné a hřiby jako řízek mňam, ale smaženíce nebo omáčka ![]()
Jinak asi vše papkam ![]()
U me zalezi na uprave. Treba zelenina -kdyz je jen taknorestovana do krupava, tak miluju, rozblemcanou rozvarenou nepozřu, treba leco mi pripomina blití
nebo hovezi, musi byt stavnate, medium-rare. Do mrtva uvařena svičkova je pro me svatokradež ![]()
Posledni rok miluju pickles.
@Tableta píše:
Rýžový nákypA cokoliv co obsahuje kuřecí maso a je to ohřívaný.
Ze ma to ohrivany kureci divnou chut-pachut?
ja to teda snim, ale odvarena z toho nejsem…nastesti kure je u nas jednodenni zalezitost, u nas nenazrancu jsme casto beze zbytku ![]()
Nesnáším koprovku, kulajdu…vnitřnosti a sladké maso (plátek s broskví, medová marináda…) Nemusím houskový knedlík. Miluju těstoviny, rýži…
Miluju cibuli a grilovane syry a klobasy
.
A kufr se mi zveda z dyne a kvetaku (na jakýkoliv zpusob).
@Konys píše:
Nejim nic s koprem… jak rika moje kamaradka, vypada to, jakoby se do toho jidla nekdo oholil![]()
jasný, podušené jehličí tomu říkám já.
Asi snim vsechnu klasiku, koprovku jsem tedy mela naposled v 6 letech a nejela mi, ale treba uz se mi umoudrili chute. Jinak mi snad nevadi nic. Nebo me alespon nic nejedleho nenapada.
Nejim nic s houbama. A vubec bych nezvladla dojist po diteti. Nejoblibenejsi jidlo je asi rizek s br. salatem.
Příspěvek upraven 19.07.21 v 21:13
@Midaku píše:
Já miluju cesnekovou pomazánku, italská jídla (bolonske všechno, lasagne…) a kofolu, vseho zvládám neomezené množství, ale teda zrovna u kofoly to reguluju, to se nedá pít denně, že… nepozřu houby, hovězí a vnitřnosti. Je mi zle jen co to píšu
Kofola mi připomíná vodu na nádobí, myslím vůní. Jestli tak i chutná nevím ![]()
Já mám ráda dost věcí, hlavně italskou, španělskou/mexickou, některou africkou a korejskou kuchyni, naopak vůbec nemůžu jíst játra a jakékoliv zvířecí orgány/vnitřnosti (játra, srdce, žaludek apod.)