Ve kterých plenkových kalhotkách se může hýbat???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
19.4.10 16:01

neczuz a jak skládáš? Jako na draka, nebo jen normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
19.4.10 16:13

katy:na doporučení neczuz 50 g ale tak mě napadlo že jsem toho mohla vzít víc je to pěkně mastné tak si s tím přítel mohl natírat nos …je těžkej alergik a teď pořád smrká tak je pěkně odřenej tak příště:) no taky na mě koukaly jak z jara:-D
neczuz:tak mě čtverce udrželi kakoš a nebyl na vlňáčkách ale je fakt že jsem ho hned přebalovala pže to bylo pěkně cítit:-D a taky se tolik nehýbe no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
19.4.10 16:14

no holky já zkusila složit na draka ale jak to uprostřed má málo látky tak nic moc :-I normálně skládám na novorozence a dávám vkládačku (savou žínku) a separačku a stejně to pořádně pročůrá takže ten sklad na draka nevydržel nic :think:

tak jsem naložila vlňáčky jsem zvědavá jak se pěkně naimpregnujou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.4.10 16:31

Já je taky původně na noc koupila. Jenže ještě nemám noční plínu, tak jsem je nutně musela vyzkoušet. :zed:

• Citovat
  • Upravit
51750
19.4.10 16:37

Pavli no měla jsi koupit toho rovnou více, můj manžel to taky používá na mazání nosu, a kolene a kdo ví čeho ještě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.4.10 17:03

Koukám, že partneři mají všichni nějaké odřené nosíčky…
Katy skládám na novorozence (ty větší plenky) ty menší musím na draka. Do toho vkládačku nebo čč na dvanáctiny. ten drak mi taky moc nevyhovuje a s těch menších plínek (nevím proč, některé jsou menší a některé větší) má takové hooodně bokovky.Drak mi moc nevyhovuje, kluk je učůránek, tak tam chybí ta látka, co je u novoše.

• Citovat
  • Upravit
neczuz
19.4.10 17:05

Pavli, já psala, že na vlňáky stačí 50g, ale že já právě kvuli manželovi koupila 100g. :-)

• Citovat
  • Upravit
10652
19.4.10 17:25

neczuz:jj šak jo dala jsem na tvé rady:) na impregnaci to stačí..příteli jsem teď vykoupila lékárnu na tu jeho alergii tak se uvidí snad to pomůže
ale jinak je to super není to drahý a myslím že je to uplně stejný jako ty značkový impregnace což?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.4.10 17:31

Já myslím, že to bude lepší.

• Citovat
  • Upravit
10652
19.4.10 17:49

snad jo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.10 21:05
Pavla23 píše:
katy:jj na ty jsem taky koukala mrknu na to děkuji za tip :)
neczuz:tak to u nás je to tak jednou za 3 takže to jde :lol:

jednou za 3? to my jednou za týden minimálně… takže já vůbec nevim, jaký plenky jsou dobrý. Jo a Sketch ted nabízí nějakou novinku za zaváděcí cenu, neprubnem to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.4.10 21:11

no my dneska 7×. :zed:
chtěla jsem jít dneska nakupovat do Brány pro Lucy baby bamboo a Bambo extra s prefoldama. Ale ty sůvy mi naštavali hned po telefonu. Tak jsem šla radši bruslit. Vyšlo mi to levněji. (Alespoň pro dnešek. Až se uklidním, tak pro to stejně půjdu).

• Citovat
  • Upravit
19.4.10 22:40
Pavla23 píše:
holky tak jsem si byla konečně koupit ten adeps a teda doufam že mi chvilku vydrží abch tam znva nemusela babky se tvářily jako bych po nich snad chtěla klíč od jejich pokladny jakej to byl problém :roll:

pavli můžeš extra pro mě mi říct jakej adeps a proč si kupovala zrovna tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.4.10 06:31

Verun dovolím si odpovědět za Pavlu, adeps je lanolin na přípravu domáci impregnace na vlněné svrchní kalhotky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.4.10 07:36

neczuz včera jsem schválně zkusila dát novorozenecký sklad a na to longies, no a fakt to moc nedrželo, myslím že ty natahovací jsou vhodnější buť pro ležící děti, né moc se plazící, možná až když začne chodit, tak to bude lepší, ale jak se souká po tom bříšku, tak to fakt asi blbě drží. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí