Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Esmeralda1998 taky to může být růstový spurt. Prikladejte co nejčastěji to půjde a za dva až tři dny by mělo být zase líp. UM je zbytečné, lahev také..
Ne každé dítě vydrží od kojení ke kojení 3 a více hodin. Já třeba kojila po hodině určitě prvnich 5 měsíců.
Kojení po hodině dvou je úplně normální. Nejspíš to hlad nebude. A řídké mléko neřeš, nic takového neexistuje. Takhle to normálně vypadá.
@Esmeralda1998 jestli se jí klube zoubek, tak se kojením i zklidňuje. Neboj, hlad nemá, jak psali holky, vykašli se na UM a buď ráda, že ti UM odmítla, začalo by se ti tvořit méně mlíčka a ty bys malou naprosto zbytečně převedla na UM. Jinak malej v tomto věku taky papal často, neboj, je to normální, to jenom my maminky máme z dob minulých zafixováno, že miminka pijí po třech hodinách.
Děkuju moc za rady
právě jsem si říkala, že to může být ten růstový spurt.. právě ještě v pondělí mi pila nádherně po těch cca dvou a půl hodinách a najednou kojím mnohem častěji. Mě to nevadí, právě naopak, jsem ráda, že mám co nabídnout ![]()
@Esmeralda1998 půlročního taky klidně kojím i po hodině, hold zoubky… kojení není pro děti jen o jídle ale taky o pocitu bezpečí
Mléko se tvoří takové, jaké aktuálně potřebuje na to konkretní kojení, tak vzhled neřeš ![]()
@Esmeralda1998 hlavne kojeni neni jen o jidle, casto je ten kontakt mnohem dulezitejsi
proste vas zrovna potrebuje
Tak nám ráno doktorka volala, ať přijdeme dnes, že od pondělí si bere dovču. Takže malá pije hodně prý proto, že jí rostou 4 zoubky.. achjo
doufala jsem, že to nebude tak hrozný.. ani jsem si to bez zoubků pořádně neužila ![]()
@Esmeralda1998 ony můžou růst ještě pěkně dlouho
prvního zoubky trápily několik měsíců než vylezly ![]()