Věčně hladové miminko 2,5 měsíce

1486
17.5.19 00:18

@Esmeralda1998 taky to může být růstový spurt. Prikladejte co nejčastěji to půjde a za dva až tři dny by mělo být zase líp. UM je zbytečné, lahev také..

Ne každé dítě vydrží od kojení ke kojení 3 a více hodin. Já třeba kojila po hodině určitě prvnich 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
17.5.19 00:43

Kojení po hodině dvou je úplně normální. Nejspíš to hlad nebude. A řídké mléko neřeš, nic takového neexistuje. Takhle to normálně vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
17.5.19 03:33

@Esmeralda1998 jestli se jí klube zoubek, tak se kojením i zklidňuje. Neboj, hlad nemá, jak psali holky, vykašli se na UM a buď ráda, že ti UM odmítla, začalo by se ti tvořit méně mlíčka a ty bys malou naprosto zbytečně převedla na UM. Jinak malej v tomto věku taky papal často, neboj, je to normální, to jenom my maminky máme z dob minulých zafixováno, že miminka pijí po třech hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.5.19 06:56

Děkuju moc za rady :srdce: právě jsem si říkala, že to může být ten růstový spurt.. právě ještě v pondělí mi pila nádherně po těch cca dvou a půl hodinách a najednou kojím mnohem častěji. Mě to nevadí, právě naopak, jsem ráda, že mám co nabídnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
17.5.19 07:20

@Esmeralda1998 půlročního taky klidně kojím i po hodině, hold zoubky… kojení není pro děti jen o jídle ale taky o pocitu bezpečí ;) Mléko se tvoří takové, jaké aktuálně potřebuje na to konkretní kojení, tak vzhled neřeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.5.19 07:21

@Esmeralda1998 hlavne kojeni neni jen o jidle, casto je ten kontakt mnohem dulezitejsi :srdce: proste vas zrovna potrebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.5.19 20:14

Tak nám ráno doktorka volala, ať přijdeme dnes, že od pondělí si bere dovču. Takže malá pije hodně prý proto, že jí rostou 4 zoubky.. achjo :,( doufala jsem, že to nebude tak hrozný.. ani jsem si to bez zoubků pořádně neužila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
17.5.19 21:31

@Esmeralda1998 ony můžou růst ještě pěkně dlouho ;) prvního zoubky trápily několik měsíců než vylezly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.5.19 12:11

@saphire já vím.. toho se bojím nejvíc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie