Věčně nespokojený partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
22.5.18 16:41

A co mu to rict treba nejak hezky a ne hned na nej vybafnout:,,na tady mas dite, starej se" Muj partner taky hodne pracuje, kdyz prijde z prace domu, necham ho na chvili,,vypnout". Domluvim se s nim treba, ze za pul hodinky si vezme maleho a ja budu delat to a to… Vse je o domluve a ne rozkazech… Zkuste si o tom v klidu promluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
22.5.18 18:20
@cecetka píše:
Aha… takze ne, ze vecer prijde utahany domu a jste spolu vsichni 3 jako rodina. Ale ty si chces jit cist a tva dcera te v tom omezuje, tak ji prehodis na chlapa, protoze si chces odpocinout. A myslis, ze on si odpocinout nepotrebuje? Myslis, ze pracuje z nudy? Ne, pracuje proto, aby vydelal penize a meli jste se dobre. Protoze on obstarava penize, tak ty muzes byt s dcerou doma.
Pockej az pujdes do prace i ty. To bude teprve masakr. Honicka do skolky, ze skolky, krouzky apod. Ted si jeste uzivej pohodicky na rodicovske. Budes na ni jeste rada vzpominat.
On celý den dítě nevidí ,tak ji nakrmit a uložit a nechat ženě chvilku volná mi nepřijde něco tak strašně náročného …nebo si udělal dítě ,aby se na něj večer podíval ,jak spí ?Nedivím ,že si chce zakladatelka raději číst ,než s ním trávit večer .
@Peta02 píše:
Jestli s nim mluvíš tak jak to tady píšeš, tak se mu nedivim, ze je nastvanej a nechce. Sice chápu ze jsi z toho unavená, proste je to stereotypní a únavné ale asi by to chtělo zapracovat na komunikaci. Ono ten způsob jak to sdělujes někdy dost udělá.

Jde přece o zájem o dítě, ne o formu komunikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
22.5.18 18:30
@Anonymní píše:
To je tady furt dokola a fakt to ženský není tak jednoduchý, jak si vy, co máte manžela v pořádku, představujete. Zapojit ho: jak se to konkrétně dělá? Řeknu udělej prosím tohle, odpověď NE. Věnuj se dítěti, odpověď Ty jsi matka. Pomáhej mi v domácnosti: odpověď já chodím do práce. Tečka. Můžu tady žít v bordelu? Nemůžu, tak to prostě od A do Z musím udělat sama, ať je dítě nemocné a já se tři noci s ním nevyspala, nebo ne, nezájem. Budu stávkovat? Nedá mi peníze. Že je dcera náročná a já nemám dva dny vyžehleno? Musím si to lépe zorganizovat.

Následuje otázka: a to byl takový i před tím? Odpověď: nebyl, neměli jsme dítě, nebyla jsem na něm finančně závislá. TAK SIS HO NEMELA BRÁT/pořizovat si s ním dítě.

Řešení stále není. Ani pro tebe, zakladatelko. Když s dítětem nechce být, tak nebude. On si to nějak zařídí. Jemu je jedno, že když ho nevykoupe, bude špinavé a je mu jedno, že když ho neuloží, nepůjde spát, protože ví, že tobě to jedno není a tak to stejně uděláš. Protože jsi matka. A on je jen dárce spermatu, ale říká si otec. Zatímco já bych si dnes šla do práce odpočinout, on tam DŘE, nespím nikdy ani tři hodiny v kuse, ale on je po sedmi hodinách NEVYSPALÝ. Starám se o dítě, ale jsem DOMA, takže tady bude naklizeno a uvařeno, ne? Že se mu někdy něco nechce musím přece chápat, zato mně se musí vždy chtít všechno a nejlépe hned. A mohla bych pokračovat. Anonym M.
Bych se mu na nějaký uklizeno a navareno …co by jako dělal,skákal.po hlavě ,nechal vás zemřít hlady ?
@kontramatka píše:
Jak typické. Tady se prostě z děcka udělal středobod vesmíru. Matka poskakuje celý den, „nemůže“ si ani přečíst knihu a otec má v poskakování pokračovat když přijde z práce. Zakladatelka nebude řešit: nemáme čas pro sebe, manžel moc pracuje. Zakladatelka bude řešit, že si „nemůže“ číst knihu. Omlouvám se, ale je mi to dost k smíchu. Uděláte si z děcka tvora, který vyžaduje nepřetržitou pozornost, jak tady jako obvykle některé tvrdí, „nemůžete“ si ani vypít kávu a po chlapovi chcete aby v tom pokračoval, když už jste samy z toho tak vyšťavené a otrávené, že máte vlastního děcka plné zuby. A co takhle učit to dítě samostatnosti, aby se dokázalo chvilku zabavit, košíkem s kolíčky na prádlo, se sbíráním mravenců, se zábavou u šuplíku s plastovýma dózama…Místo aby chlap přišel z práce a vy jste se přitulily, tak ňafáte rozkazy. No jak myslíte ženy. :nevim:
No už vidím,jak se k takovému tulim,spíš bych to tipla,že tenhle pán už má po tuleni
@Lussyka píše:
No hlavně že vy jste paní dokonalá. Asi chyby neděláte že? Možná byla chyba sem psát.
Nějak si poradím nemějte péči.

Poradila bych ti dělat všechno večer, až on přijde z práce, pokud o dítě nemá zájem, tak to tak brát a vůbec nic takového po něm nechtit, kromě občasného hlídání..a na tu knížku si zkusit najít čas přes den, když dítě spí nebo si s něčím hraje…a ubrat ze servisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.18 19:05

Anonym M.

To mám v plánu, přestat se o něj starat, jen co zase začne. Teď se pár dní snaží. Ale už vím, že mu to nevydrží dlouho. A ano, on mi nedá žádné peníze, takže budu všechno pro sebe i dítě platit z rodičáku. Nechci tu psát, co musím dítěti kupovat, ale peníze mi stačit nebudou a navíc mám vztek, jak k tomu dítě přijde, že tátovu zbývá pro sebe přes deset tisíc jen na vlastní útratu a jemu nedává ani korunu.
@Venetia

• Citovat
  • Upravit
107639
22.5.18 19:12
@Anonymní píše:
To mám v plánu, přestat se o něj starat, jen co zase začne. Teď se pár dní snaží. Ale už vím, že mu to nevydrží dlouho. A ano, on mi nedá žádné peníze, takže budu všechno pro sebe i dítě platit z rodičáku. Nechci tu psát, co musím dítěti kupovat, ale peníze mi stačit nebudou a navíc mám vztek, jak k tomu dítě přijde, že tátovu zbývá pro sebe přes deset tisíc jen na vlastní útratu a jemu nedává ani korunu.
@Venetia

Tak je trochu víc než divnej..nedávat na dítě peníze, to máte nejakou obchodní smlouvu a platí ti za servis? Zkus mu to nějak rozuctovat na papír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
22.5.18 19:15

S jeho přístupem u vás bude druhé dítě katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
22.5.18 21:15
@Anonymní píše:
Manžel to tak taky ze začátku měl, byl ve stresu, že nás neuživí, měl pocit, jak si doma válím šunky a jak jen on má právo být unavený…Změnilo se to až po mém dlouhodobém onemocnění -byla jsem hospitalizovaná, a najednou viděl, že to nejsou jen děti, ale prádlo, nákupy, vaření, úklid, kroužky a školy..Dozrál a pochopil, že to není sranda.

Tak nejak. Oni muzou opravdu mit pocit, ze je to pohoda, ze v te domacnosti toho moc neni a ono opravdu jedine funkcni reseni je „dat jim to ochutnat“, proste je nechat s ditetem treba na par dni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SDK
172
23.5.18 08:36
@Anonymní píše:
To mám v plánu, přestat se o něj starat, jen co zase začne. Teď se pár dní snaží. Ale už vím, že mu to nevydrží dlouho.
@Venetia

SDK: To je fakt super, mit doma porad nasupenou partnerku, ktera ceka na kazdou chybu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
23.5.18 08:50
@SDK píše:
SDK: To je fakt super, mit doma porad nasupenou partnerku, ktera ceka na kazdou chybu :mrgreen:

tak nedělat chyby..a nemusíš se ničeho bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SDK
172
23.5.18 08:58
@Venetia píše:
tak nedělat chyby..a nemusíš se ničeho bát

Ale no taaak… :) Ani chlap, ani zenska nejsou poslusne zviratka, ktere delaji jen to povolene a ocekavane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
23.5.18 09:08
@SDK píše:
Ale no taaak… :) Ani chlap, ani zenska nejsou poslusne zviratka, ktere delaji jen to povolene a ocekavane.

to samozřejmě, ale musí se aspon snažit..pokud někde zaostávám, snažím se to kompenzovat jinak a hlavně se nechovat jako hulvát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SDK
172
23.5.18 09:15
@Venetia píše:
to samozřejmě, ale musí se aspon snažit..pokud někde zaostávám, snažím se to kompenzovat jinak a hlavně se nechovat jako hulvát

v tom se nikdo nehada. Ja komentoval jen tu situaci, ze kdzy je jeden ve vztahu nastartovany na chyby, tak je kolikrat vidi i tam, kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
23.5.18 09:19
@SDK píše:
v tom se nikdo nehada. Ja komentoval jen tu situaci, ze kdzy je jeden ve vztahu nastartovany na chyby, tak je kolikrat vidi i tam, kde nejsou.

každá akce vyvolá reakci…nic není hned, až když začneš zjištovat, že něco nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
23.5.18 09:31

@Lussyka no dostáváš tu nepochopitelně dost čočku :nevim: přitom tvůj manžel je tobě i dítěti naprosto k ničemu, kdybys byla rozvedená a dostávala alimenty, byla bys na tom líp, dítě bys měla taky od nevidím do nevidím, ale nemusela bys tolik vařit - pro chlapa, prát a žehlit a mít furt vše hotové, myslím, že by ani nechtěl střídavou péči a nic takového, když o dítě beztak nemá zájem, druhé dítě si nepořizuj v žádném případě, pokud nenastane v chování manžela razantní změna
a už to tu někdo říkal, když muž v podnikání nestíhá, proč to vlastně dělá, proč si nenajme pomocníka nebo se nedá zaměstnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
23.5.18 10:04

@stinga To hrotíš úplně zbytečně. Myslím, že tohle je krajní řešení v úplně jiné situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí