Věčně nespokojený partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17308
23.5.18 13:03
@Kfětoslava píše: :lol: Teď si mně připomněl mého milovaného muže, který to občas doprovází výkřiky: Kde já dnes mohl bejt, kdybych býval tě nepoznal :lol:

Tipnu si, že v protialkoholické léčebně. Poněkolikáté… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
23.5.18 13:07
@zoidberg píše:
Tipnu si, že v protialkoholické léčebně. Poněkolikáté… :mrgreen:
:lol: Ne, jeho představa je, že by někde o samotě chytal kraby nebo něco takového asi. A já mu pak připomínám, že jsme jeho největší životní štěstí, tak ať hloupě netlápe. Pak to zas uzná a je klid :lol:
(doufám, že se toho nechytnou nějaké ikony, se kterými jsem v diskuzích došla do křížku a nezačnou ho litovat :think: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.5.18 13:25
@Lussyka píše:
Děkuji že jste mě tak dobře probraly.Do práce nechodím že musím ale chci je to spestření aby mi nehráblo. Z ruky do huby nežijeme. Parter dělá mauálně a práci dost žere. Takže potom se vrací pozdě domů a já jsem podrážděná. což je logické. Chybí m i tu alespoň jedna babička co by pohlídala stačilo by jednou týdně třeba na dopoledne. Jinak se máme rádi holt všude je něco že :D

jasný no. Zase tohle už je o priorioritách. On žere svou práci, ale chodí z ní domů protivný a utahaný tak strašně, že nemá čas na dítě. Osobně bych tohle netrpěla, ale tohle je čistě vaše věc. Docela obdivuju, že dobrovolně chodíš na víkendové brigády, když nemusíš. Už jen tohle bych manželovi vmetla, kdyby pindal, že nemám být z čeho unavená, ale zato chudáček on. A to placené hlídání nechceš využít proč? Měla bys chvilku klid z toho kolotoče dítě-domácnost-brigáda.

• Citovat
  • Upravit
41603
23.5.18 13:26
@zoidberg píše:
Tak pochopitelně, alespoň nějak se může podílet na chodu rodiny.

ona se totiž jinak vůbec nepodílí :mrgreen: jen přemýšlím, jak se podílí ten chlap -) rodinu evidentně finančně zajistit nedokáže, s péčí o vlastní dítě má taky problém, a když jde žena vydělávat, tak jí to náležitě osladí :think: k čemu vlastně takovej chlap je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
23.5.18 13:26
@Kfětoslava píše: :lol: Teď si mně připomněl mého milovaného muže, který to občas doprovází výkřiky: Kde já dnes mohl bejt, kdybych býval tě nepoznal :lol:

6e já hloupá jsem si nevzala Pištu Hufnágla!!! ;) :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
23.5.18 13:35
@kontramatka píše:
6e já hloupá jsem si nevzala Pištu Hufnágla!!! ;) :jazyk: :jazyk:

Jo, o něm jsem snila i já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
23.5.18 13:54
@Keyllah píše:
ona se totiž jinak vůbec nepodílí :mrgreen: jen přemýšlím, jak se podílí ten chlap -) rodinu evidentně finančně zajistit nedokáže, s péčí o vlastní dítě má taky problém, a když jde žena vydělávat, tak jí to náležitě osladí :think: k čemu vlastně takovej chlap je? :think:

Rodinu evidentně finančně zajistit dokáže, ten, kdo nedokáže zajistit alespoň svůj podíl je paní domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
23.5.18 14:17
@zoidberg píše:
Rodinu evidentně finančně zajistit dokáže, ten, kdo nedokáže zajistit alespoň svůj podíl je paní domu.

tááák určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
23.5.18 14:51
@kontramatka píše:
6e já hloupá jsem si nevzala Pištu Hufnágla!!! ;) :jazyk: :jazyk:

presne to jsem si rekla taky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
23.5.18 14:52
@zoidberg píše:
Rodinu evidentně finančně zajistit dokáže, ten, kdo nedokáže zajistit alespoň svůj podíl je paní domu.

Ty to mas v te hlave poskladane hodne jednoduse… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
23.5.18 14:53
@růžový achát píše:
Hald má člověk Smolíka :P
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.5.18 15:03

@Lenka_Hal To víš, u něj by nešlo, aby napsal něco pozitivního o ženě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80481
23.5.18 15:09
@Venetia píše:
já tohle beru jako normální, ale ona bude pravděpodobně už ve stádiu, kdy na milou prosbu nebyla milá reakce, takže proč se mile chovat k někomu, kdo se ke mně chová jako hulvát

Já to taky beru jako normální, ale faktem je, že nemůžeme vůbec tušit, jak to všechno proběhlo. Takže těžko předpokládat. A jednoduše bez normálního slušného a vstřícného! jednání se domluvit nedá. Takže pokud ona z fáze žádání přejde na poštěkávání, nedosáhne už vůbec ničeho.
Jinak co nechápu, je ta brigáda. Bud chodí ona že chce chodit, ačkoliv jak říká je peníze až tak netlačí - no a pak je chlap poněkud dožraný, že nemůžou být o víkendu doma všichni jako rodina. Anebo ji poslal dělat - ale pak nechápu, prot by jí vyčítal, že se musí postarat. Tam to nějak z pohledu logiky drhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.18 15:16
@zoidberg píše:

Ty seš stejný d…l, jako mám doma, opravdu. To už se slušně napsat nedá. S tebou doma maminka nebyla? Nebo jsi byl tehdá tradičně odložen ve dvou letech do jeslí a máš celoživotně se ženskými problém? Tak mi chytré řekni, co dělám špatně. Zaplatila jsem svůj podíl na bydlení v hotovosti, na svůj podíl si manžel musel vzít hypotéku, protože neměl ani floka. Vybavila jsem ze svých peněz kompletně celý byt a nakoupila veškerou výbavu a potřeby pro dítě. Kde jsem na to vzala? Šetřila jsem, i když plat manžela byl vždycky o třetinu vyšší, než můj. Jenže někdo jezdí na dovolené, někdo se snaží si zajistit bydlení. To jsme se ještě neznali. Teď máme spolu dítě, já jsem flákač, co se válí doma, na peníze od něj nemám nárok, hlavně musí být uklizeno, uvařeno, vyžehleno, jinak jsem neschopná a že je dítě nemocné a celé noci nespím na tom nic nemění, mám si to líp zorganizovat. Tatínek včera chudák neměl čas si hrát na počítači online hry, protože musel vyplnit online formulář ohledně pojistky, já jsem mu u toho musela na dálku radit a když jsem si dovolila dát pred půlnocí po dvou měsících na hlavu barvu, tak se flákám, tudíž mi oznámil, že to mám jít vyplnit místo něj a on si jde zakouřit. Upřesňuju, že na počítači něco, co se netýká online her, dělá jednou do půl roku a to byl tenhle případ, není zavalen papíry a každý večer se věnuje sám sobě. A já si dovolila říct, že nemůžu jít k počítači opsat pět vět z papíru, co mi delegoval, protože si musím smýt barvu z vlasů. Následoval uražený odchod, prásknutí dveřmi a sprosté průpovídky. Když si ho dovolím požádat já jeho, aby umyl dítě, tak JÁ JSEM MATKA, co po něm teda chci. Jemu se nic nechce, takže to musím dělat já. Když nesplním, co si zamane, mlátí dveřmi, je uražený a mstí se (nepujčím ti auto, nedám ti peníze). Někdo nějaké rady? Konkrétní rady? Místo toho, abych se radovala s dítětem na mateřské, pořád v hlavě řeším jeho a dusno, co tu vytváří. Anonym M.

• Citovat
  • Upravit
80481
23.5.18 15:25

A dřív se choval jak? odkdy se takhle chová? Opět zázračná změna ve chvíli, kdy žena porodila? zajímí mne to vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí