Mám šanci u jednoho po pletce s jiným?

Anonymní
21.5.18 23:21

Mám šanci u jednoho po pletce s jiným?

Ahoj, mám na dotaz - myslíte, že mám šanci u chlapa, který ví, že jsem se zapletla s naším dalším spolupracovníkem?
Abyste rozuměli, nejsem žádná koketa a ani jsem se nerozhodla hledat si partnera v práci. Nikdy jsem ani nebyla nijak středem pozornosti, až najednou teď v novém zaměstnání, nevím, co se to stalo. Od začátku jsem stála o jednoho kolegu, tak jsme po sobě usmívali a pak se začali i bavit, ale nic se vlastně nedělo a začal se okolo mě ochomýtat jiný…před nedávnem jsem však zjistila, že mu jde spíš jen o to jedno - bohužel až po tom, co už to mezi námi nevinné opravdu nebylo, ale k přímo k sexu jako takovému nedošlo. Položila jsem to k ledu a i když je tam jisté napětí, vycházíme spolu dobře.
Posledních pár dní ale zaznamenávám častější komunikaci od toho prvně chtěného…dokonce i vím, že hledá přítelkyni. Tluču se do hlavy, že jsem to takhle pokazila. On o oné záležitosti s tím druhým ví, jsou denně v kontaktu…ale nevím, co všechno si navykládali.
Myslíte, že je šance? Co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
452
21.5.18 23:45

Asi bych hned neházela flintu do žita a s tím druhým si případně promluvila, pokud na to příjde řeč, ale pokud chceš toho jednoho, tak bych to s tím druhým po stránce sexu ukončila, pokud má zájem jen o to a druhý o vztah, záleží co hledáš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
21.5.18 23:50

Vykaslat se na oba ;) a nehledat partnera v zamestnani-vic skody nez uzitku! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.18 23:52

Normálně bych do toho prvního románku nešla, pokud by se mi ten kluk taky nelíbil, takže to nebylo zoufalé„aspoň něco“, ale prostě byl špatně čitelný, s holkama to asi docela umí, není to prvoplánový frajírek a dost mě zmátl. Ale i když se o nás nesly řeči, nevyspala jsem se s ním, čímž se ale chlubit asi nebude, že jo.
Ten, na kterého jsem si myslela před tím i teď, je takový normální sympaťák…moc nevím, jak na něj, občas mu složím kompliment, že mu to sluší, on mě taky, zastavuje se na kus řeči…je mi s ním moc dobře. Bohužel si mě za toho předchozího už taky dobíral, nijak zle, ale spíš vyzvídal, otázka, co tam proběhlo, co všechno slyšel a jak moc překrouceně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.18 23:54
@zzzjancena píše:
Vykaslat se na oba ;) a nehledat partnera v zamestnani-vic skody nez uzitku! ;)

Jo, já vim. Bohužel jako na potvoru i přes rozmanitost mých známých jako na potvoru je nejvyšší koncentrace fajn nezadaných chlapů právě v práci.

• Citovat
  • Upravit
53518
22.5.18 04:56
@Anonymní píše:
Jo, já vim. Bohužel jako na potvoru i přes rozmanitost mých známých jako na potvoru je nejvyšší koncentrace fajn nezadaných chlapů právě v práci.

Tak jestli chceš být v práci za „lehkou“, tak v tom vesele pokračuj. Třeba se ti za pár týdů zalíbí zas další…Neboj, že si to mezi sebou neřeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.5.18 07:10

No já nevím, v práci je to blbý. Možná mu to narovinu říct? Že máš zájem, že mezi tebou a tím kolegou nic nebylo, že to byl omyl. Bacha na pověst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
22.5.18 07:38
@Russet píše:
Tak jestli chceš být v práci za „lehkou“, tak v tom vesele pokračuj. Třeba se ti za pár týdů zalíbí zas další…Neboj, že si to mezi sebou neřeknou.

Tyhle informace se šíří zásadně tichou poštou. A jako na potvoru se vždycky dostanou k tomu, kdo to nemá vědět :P.

• Citovat
  • Upravit
53518
22.5.18 09:30
@Černá vdova píše:
Tyhle informace se šíří zásadně tichou poštou. A jako na potvoru se vždycky dostanou k tomu, kdo to nemá vědět :P.

Mně přijde, že všichni mají přehled o všech a kolikrát zírám, co se všechno nešušká, když se nechám do takové debaty vtáhnout. Lidi mají rádi drby, nic platné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.18 15:54

Zkus to a uvidíš. Nějaký kluk to překousne, jiný ne. Já jsem chodila do práce, kde byli jen muži. Dohromady 5 + já a z toho s jedním jsme spolu chvilku chodili, s druhým jsem občas spala a třetího jsem si vzala :lol: ten čtvrtý měl před svatbou, ale říct by si dal taky a poslední byl starý, takže tak. Manžel nakonec z práce odešel a našel si jinou. Prý kvůli tomu do něho často ryli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky