Věčně nespokojený partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17308
23.5.18 11:22
@Wani píše:
Tohle je teda podle mě poněkud přehnaná reakce, tak si chtěla chvilku číst, no bóže, jak si něco takového mohla dovolit. Pak tu zase se člověk dočte, že ženám doma měkně mozek :roll: Ona se stará sama pořád o dítě a o víkendu si chodí přivydělat, takže si může na chvilku odpočinout kdy :think:

Jenže ona má tu možnost číst během dne, kdežto on nejspíše nikdy. Pokud tedy nebereme čtení pracovních lejster jako dobrodružný román.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.5.18 11:33
@zoidberg píše:
Jenže ona má tu možnost číst během dne, kdežto on nejspíše nikdy. Pokud tedy nebereme čtení pracovních lejster jako dobrodružný román.

Chtěla prostě být chvilku o samotě a číst si, aniž by musela dávat pozor na dítě :nevim: Nevidím na tom vůbec nic špatného, ona někde psala, že muž večer čte pracovní lejstra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.5.18 11:33
@Arac15 píše:
@Wani ..odpočine si na té brigádě :mrgreen:

No věřím, že si tam psychicky odpočine, ale tím pádem ten muž odpočívat min. 40 hodin týdně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
23.5.18 11:39
@Wani píše:
Chtěla prostě být chvilku o samotě a číst si, aniž by musela dávat pozor na dítě :nevim: Nevidím na tom vůbec nic špatného, ona někde psala, že muž večer čte pracovní lejstra?

Jo psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
23.5.18 11:44
@Arac15 píše:
@Lussyka Myslím, že hlavně máš problém v komunikaci směrem k němu. To bys asi měla hlavně řešit.
Chápu, že být na mateřský není občas jednoduchý, ale z pohledu občasného,,hlídače,, je jedno dítě sranda. Když jsou dvě až tři, tak to už je jiný fičák :mrgreen:
Když to vemu z pohledu chlapa, za mnou přijít partnerka v takové situaci, jak jsi zmínila, taky bych se zaseknul. Protože moje myšlení - makám celý den, potřebuji ještě něco dodělat, a ONA přijde postarej se o děcko, JÁ si chci číst…To bych se asi neudržel.
Ale přijít(nebo říct dopředu..),hele lásko budeš mít čas pohlídat malou? Chci si taky odpočinout..Určitě bych s tím neměl problém, protože bych ten čas na mrňouse vyčlenil. Chápeš ten rozdíl, že jo?

Tohle neni rada uplne mimo, tenhle efekt okamzite zmeny planu je a fakt i pro me neni prijemny. Je to hlavne nesrovnatelne s tim, kdyz se to dopredu rekne a dotycny si to v te hlave nejak zapracuje. Kdyz se k tomu pricte unava, muze byt takove vybafnuti prosby pro nekoho duvodem k nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80481
23.5.18 11:44

@Venetia Ono hodně záleží na tom, jk se to přímé podá. Můžeš prostě říct hele tady máš malou, postarej se, já si jdu číst. Což je přímé, ale asi to nevyvolá žádoucí reakci. Anebo můžeš říci - prosím tě, postarej se dneska o malou, já jsem unavená, nějak moc, půjdu si odpočinout. A zítra ti třeba pomůžu s papírama, aby sis mohl trošku odpočinout ty. Pak by to zabrat mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.5.18 11:45
@zoidberg píše:
Jo psala.

Tak se musí domluvit časově, ať ji dá večer aspoň půl hoďku-hoďku, kdy se nebude muset starat o dítě. Jako sorry, ale aby chlap pracoval denně 11 hodin a více a doma nic nedělal a vyčítal ženě, že se chudák musí o víkendu starat o své vlastní dítě, protože ona chodí na brigádu, tak co s takovým chlapem :nevim: Dělat každý večer tři hodiny papíry je dost neproduktivní, asi tomu nerozumí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
23.5.18 11:55
@Wani píše:
Tak se musí domluvit časově, ať ji dá večer aspoň půl hoďku-hoďku, kdy se nebude muset starat o dítě. Jako sorry, ale aby chlap pracoval denně 11 hodin a více a doma nic nedělal a vyčítal ženě, že se chudák musí o víkendu starat o své vlastní dítě, protože ona chodí na brigádu, tak co s takovým chlapem :nevim: Dělat každý večer tři hodiny papíry je dost neproduktivní, asi tomu nerozumí :nevim:

Jenže ona těch půlhodinek, kdy se nemusí starat o dítě má přes den spousty. A pokud jej v 8 večer uloží, následují další půlhodiny. Ale hodit pracujícímu chlapovi děcko se slovy, že si jde číst, to je přinejmenším žádost o hádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.5.18 12:00
@zoidberg píše:
Jenže ona těch půlhodinek, kdy se nemusí starat o dítě má přes den spousty. A pokud jej v 8 večer uloží, následují další půlhodiny. Ale hodit pracujícímu chlapovi děcko se slovy, že si jde číst, to je přinejmenším žádost o hádku.

Tak nevíme, zda přes den třeba nevaří nebo nepracuje kolem baráku. A jako sorry, ale nejde o to mu hodit děcku, ale on sám má chtít se o to dítě starat a vychovávat ho :nevim: Kdyby místo čtení řekla, že jde třeba cvičit, tak to by už bylo ok, to čtení vás všechny tak štve? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
23.5.18 12:07
@Wani píše:
Tak nevíme, zda přes den třeba nevaří nebo nepracuje kolem baráku. A jako sorry, ale nejde o to mu hodit děcku, ale on sám má chtít se o to dítě starat a vychovávat ho :nevim: Kdyby místo čtení řekla, že jde třeba cvičit, tak to by už bylo ok, to čtení vás všechny tak štve? :think:

Ano on sám má chtít, tak se mají prohodit. Není nic spravedlivějšího, než aby ona šla vydělat stejný obnos a on se postaral o domácnost a večer jí hodil hladové děcko na klín, že jde lelkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
23.5.18 12:09
@zoidberg píše:
Ano on sám má chtít, tak se mají prohodit. Není nic spravedlivějšího, než aby ona šla vydělat stejný obnos a on se postaral o domácnost a večer jí hodil hladové děcko na klín, že jde lelkovat.

Prosímtě nepřeháněj, kdo tu mluví o hladovém děcku. Navíc, ono by to pro ni ani nemuselo být příliš složité vydělat stejný obnos, když i při jeho neustále práci chodí o víkendu na brigádu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
23.5.18 12:12
@inkakřivák píše:
@Venetia Ono hodně záleží na tom, jk se to přímé podá. Můžeš prostě říct hele tady máš malou, postarej se, já si jdu číst. Což je přímé, ale asi to nevyvolá žádoucí reakci. Anebo můžeš říci - prosím tě, postarej se dneska o malou, já jsem unavená, nějak moc, půjdu si odpočinout. A zítra ti třeba pomůžu s papírama, aby sis mohl trošku odpočinout ty. Pak by to zabrat mohlo.

já tohle beru jako normální, ale ona bude pravděpodobně už ve stádiu, kdy na milou prosbu nebyla milá reakce, takže proč se mile chovat k někomu, kdo se ke mně chová jako hulvát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
23.5.18 12:13
@Wani píše:
Prosímtě nepřeháněj, kdo tu mluví o hladovém děcku. Navíc, ono by to pro ni ani nemuselo být příliš složité vydělat stejný obnos, když i při jeho neustále práci chodí o víkendu na brigádu. :lol:

To ona psala o krmení dítěte. Předpokládám, že syté dítě se nekrmí.
A pokud to není tak složité vydělávat stejně, tak mají o krok blíže k dohodě. Jen se asi nechce z obou stran :think: Lepší je se hádat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107639
23.5.18 12:15
@zoidberg píše:

tak ono je zvláštní na co má chlap manželku a dítě, když mu jsou vlastně na obtíž..a nemá veřer ani pulhodiny, aby se jim věnoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
23.5.18 12:15
@Arac15 píše:
Poněkud se to odklonilo od tématu. Zakladatelka psala, že chodí víkendy na brigádu a on hlídá. Takže to nebude tak úplně černobílý.Trvám si na tom, že ho neumí správně zmanipulovat. Víš jak - Chlap hlava, ženská krk :lol:

zapomněl jsi nějak na konec zakladatelčiny věty ;) že chodí o víkendu na brigádu, on hlídá ale dává jí to pak sežrat…to už vyznívá trošku jinak, ne? ;) Ona maká, on se stará (přesně opačně než běžně) a on jí to dává sežrat? kousek k pohledání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí