Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky nemáte někdo nějaký netradyční recept na brambory? Máme doma hafo brambor a už mě kaše, vařené brambory či americké lezou krkem i bramboráky a bramborové placky. Ach jo co s tím. Neporadí někdo? ![]()
jajo a co ty gratinovane brambory nebo pecene ve slupce? a u nas na Louzi v restauraci delaji s cibulkou a balkanem:D
Jája8 píše:
Holky nemáte někdo nějaký netradyční recept na brambory? Máme doma hafo brambor a už mě kaše, vařené brambory či americké lezou krkem i bramboráky a bramborové placky. Ach jo co s tím. Neporadí někdo?
tý jo tak jedině různé variace na zapečené,kámoška do nich třeba dlabe díru a do té šoupne debrecínku a peče v troubě,kdyžtak pohledám jak přesně dělá nebo u tchánů dělají šterc nebo udělat bramborové těsto a do něj cosi ![]()
Brambory upečené ve slupce neboli na bouchačku taky děláme a ty gratinované to jak? O bramborovým těstu jsem taky přemýšlela, možná špekatý knedliky v mrazáku by nějaký měl být,
http://www.apetitonline.cz/…hinoise.html
ale ja davam s muskatovym oriskem
Tak ja s prckem dneska zapecenou brokolici s bramborem a mozarelou a tatinek bude mit veprovy rizek a hranolky.Brokolice mu nejede…
francouzské brambory, brgůl (bramborový guláš), saláty se vším možným - my děláme s červ. fazolema a jí i můj nefazovový chlap, pak děláme Scheperd pie (ale mám to určitě blbě napsané, je to zapečená brkaše se zeleninou a sekanou, velká dobrota, takové br.lasagne
)..a tady jsou celé stránky
, jo a ještě dělám z br. tsta smaženky. Párek obalím v brtěstě a usmažím ![]()
http://bramboroverecepty.cz/
Jo škubánky jsem ještě nedělala mě moc nechutnaj, ale přítel rád. A jak se dělaj?
Díky holky za rady, ta stránka s recepty brambor je moc pěkná, hned jsem si ji uložila pro další inspiraci.
Ještě jsem se chtěla opatat děláte někdo rýži v mikrovlnce? Já jo ale teď si nemůžu vzpomenout kolik se dává vody na rýži. Jestli je správně na 200g rýže půl litru vody?
Tak manžel odjel na školení a vrátí se zítra. Udělám frankfurtskou polévku, udělám ji kotel ať nemusím zítra vařit
No a odpoledne udělám perníkové těsto a budu poprvé vytvářet adventní věnec a nebo svícen z perníku. Tak uvidíme jak to dopadne ![]()
holky poradite nejakej obed aniz bych musela pouzit troubu ktera nam momentalne nefunguje
k dispozici mam jen sporak a fritak..
My v takové situaci praktikujme těstovinový salát co dům dal. Všechny zbytky zeleniny, sýra a masa. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat