Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lísteček píše: Více
zakladatelka to potřebuje ukončit, chce to slyšet od něj, protože pak už nebude návratu. On řekne, že tedy konec a zakladatelka to tak bude i brát, odtruchlí si to, a už se zřejmě nikdy nevrátí.
Takhle, když to nechá vyšumět, to pro ni bude stále otevřená záležitost a hrozí, že když on zase za dva měsíce zaharaší a bude si chtít vrznout, ona podlehne a nastane nekonečný koloběh návratů a odmlk, sledování telefonu, nadějí a takto stále dokola.
@Pajjjina píše: Více
u toho mého to „pobláznění“ trvalo přes 8 let. Bylo by mi milejší, kdyby hned na začátku přiznal barvu, popřípadě řekl konec a člověk mohl jít dál. Takhle se ta záležitost pořád udržovala, rány se přisolovaly a nakonec v tom člověk úplně zbytečně zabřednul.
Já bych napsala bez nějakých citových výlevů a především stručně, ať se ten mameluk neztratí v textu.
@Fassatka píše: Více
Jestli jsi mu rekla, ze jsi se zamilovala a chces to z toho duvodu ukoncit, pak se nejspis lekl toho…je zadany a zamilovana milenka muze delat problemy…takze mu to to pak asi zacalo srotovat v hlave a zacal delat pomalu kroky zpet…moc teda nerozumim tomu, proc je spatne, se zamilovat a proc vsichni maji tendence z toho panikarit a rychle rychle ukoncovat…
Pusobi to hrozne labilne. A udelat mi tohle chlap, taky asi vezmu zpatecku…protoze bych se bala co prijde priste. Ja jsem teda zamilovana rada
A nemusim hned nutne s dotycnym byt, stacil by mi jako milenec. Vzdyt je to pak hezci, nez jen sex bez citu ![]()