Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
potřebovala bych poradit ohledně nehormonalni antikoncepce ala pesaru.
Na internetu jsem načetla informace jak ke Caya pesaru, tak k FemCap.
Rozhodla jsem se pro FemCap, nebot ma podle informaci 98 % ucinnost proti početi se spermicidnim gelem.
Ovšem je tu jeden zádrhel.. není nikde dostupný!
Věděla by některá z vás, o co jde? Zboží je buď trvale vyřazeno, neni naskladněno a tak, vypadá, že se něco stalo a prodej se snad zakázal. Má o tom někdo, prosím přehled? Jsem z toho dost nakrknutá, ještě před nějakou dobou byl opravdu všude k dostání..!
![]()
Moc děkuji za vaše cenné informace.
Popřipade mi i můžete přesvědčit o té Caye. ![]()
To mě překvapilo, před půlrokem byl dostupný. Já mám cayu, protože se bojím, že by manželovi překáželo to poutko (bolelo by ho to) a já mám ráda narážení do čípku při styku. Ale spolehlivost nemohu zaručit, protože chvíli po zakoupení jsme se rozhodli pro početí (počítala jsem s tím, že ji více vyzkouším až po dítěti). Jinak zavádění v pohodě, při styku také. Ale používali jsme ji pár měsíců.
@AnnieTRoj
Tak Vám děkuji. ![]()
Jako pořád tam jsou ty 4% pro početí, si nemohu dovolit. Ještě je čas. ![]()
Pesary byly před roky běžně používaným nástrojem. Dnes bohužel už nejsou tak rozšířené, ale s jejich získáním Ti může pomoci hledání prodejce pomocí Seznamu. Pokud není dostupný cervikální pesar FemCap, uvažuj o poševním pesaru Caya. Poslouží Ti stejně, zavádí se snadněji než cervikální pesary a rozdíl od nich se může používat i během menstruace. Menstruace Tě tedy nemusí uvést do rozpaků, můžeš si milování i během ní užívat naplno a partner se ani nemusí dovědět, že krvácíš.