Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
K tej prirode, Edikkladno, ocne zuby ma clovek spicate, a viac pripominaju spicaky dravcov ako zuby kravy ci kralika. Plus krava ma 5 zaludkov, aby tu rastlinnu stravu stravila, kralik s prepacenim zere vlastne bobky, tie, ktore jeho traviacim traktom presli len raz, lebo v nich este ostala kopa nevyuzitych zivin. ![]()
Nejdem tu brojit proti vegetarianom. Len som presvedcena o tom, ze clovek je vsezravec, rovnako ako prasa … ktore sa nam mimochodom az nechutne podoba.
ale tak zase clovek ve vyvoji prosel mnoha etapami a neda se konkretne rict jakemu zvireti se vic podoba - byl sberac i lovec a byl i plavec, od toho mame zbytky plovacich blan mezi prsty… z toho by mohl nekdo vyvoditz, ze se mame vsichni nastehovat na pobrezi
Jestli některé děti odmítají v příkrmech maso??? To jsem neslyšela.Ale mě třeba malá odmítala mrkev - přestože je to prokazaltelně chutná zeleninka a prospěje jí..Takže vaříme dál i mrkev.. ![]()
Ale určitě bych v pozdějším věku nenutila, kdyby projevilo iteligentní odpor.. ![]()
Lizbeth píše:
Jestli některé děti odmítají v příkrmech maso??? To jsem neslyšela.Ale mě třeba malá odmítala mrkev - přestože je to prokazaltelně chutná zeleninka a prospěje jí..Takže vaříme dál i mrkev..
Ale určitě bych v pozdějším věku nenutila, kdyby projevilo iteligentní odpor..
jo, spousta deti maso nerada - rafanek z nej taky nejsni zrovna odvazanej ![]()