Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, byla jste nějaká letos na veletrhu, stojí to za to? Je tenhle víkend a jsem asi hodinku a půl cesty od Prahy, tak jestli se vyplatí tam zajet nebo ne
jsem teď v 8+5 tt… prosím o názor: to je asi ještě hodně brzo na nakupování co?
jenže další veletrh bude až na podzim a to už bude mega brisko
a rada bych využila lepší ceny na veletrhu
děkuji za rady a přeji krásný víkend
![]()
@Nysmo Já myslím, že to za to úplně nestojí. Tedy pokud máš aspoň trochu přehled v nabídce dětských obchodů. Slevy tam nejsou, spíš jde o to, že ušetříš poštovné. Farmers tam třeba letos nevystavuje, ale zase na e-shopu teď nabízí slevu a poštovné od nějaké částky zdarma. Unuo tam třeba letos nemělo, co jsem chtěla koupit, a tak mi dalo heslo na dopravu zdarma od 300 Kč, můžu ti ji poslat, pokud chceš.
@Martina D. děkuji, klidně pošli budu ráda
a děkuji za radu… já se pravě v tehle obchudkach a značkám moc nevyznám, jsem čerstvá těhulka poprvé v životě, tak nemám vůbec žádné zkusenosti a ani v okolí žádnou maminku co by mela přehled
jen jsem vysledovala nějaké kočárky (stokke a cybex) na které bych se chtěla podívat a zeptat se u nic jestli jsou vhodné do terénu nebo spíše do města
a pak nevím jestli je vůbec takhle v prvním trimestru vhodné nakupovat, tak moc bych chtěla a úplně stejně se bojím
![]()
@Nysmo Tak to by pak pro tebe mohlo být přínosné nabrat si letáky a podívat se, co bys v budoucnu chtěla pořídit. Brzo je, ale nemusíš nic kupovat.
@Nysmo píše:
Ahoj holky, byla jste nějaká letos na veletrhu, stojí to za to? Je tenhle víkend a jsem asi hodinku a půl cesty od Prahy, tak jestli se vyplatí tam zajet nebo nejsem teď v 8+5 tt… prosím o názor: to je asi ještě hodně brzo na nakupování co?
jenže další veletrh bude až na podzim a to už bude mega brisko
![]()
a rada bych využila lepší ceny na veletrhu
děkuji za rady a přeji krásný víkend
![]()
![]()
byla jsem vcera, nic moc teda. Meli otevrenou jenom jednu hala a i ta byla poloprazdna. Meli tam dost stanku s oblecenim, nejake kocarky a par autosedacek. Jinak nic moc teda. Doufala jsem, ze se tam podivam na nejake barefoot boticky a to jsem v podstate neporidila.
A je tam nějaká zábava pro děti? Minulý rok se tam kluk docela zabavil
@warita tak to jsi mě moc nepotesila, čekala jsem, ze to bude větší a plné vseho možného, ale i tak se pojedeme asi podívat a naberu si letáčky atd. Jak píše @Martina D. ![]()
@hulala píše:
A je tam nějaká zábava pro děti? Minulý rok se tam kluk docela zabavil
ano, je tam udelany takovy parcour pro deti, zabira to asi polovinu haly. ![]()
@hulala Ohledně zábavy pro starší děti mi to přišlo taky slabší.
Byla jsem tam včera na skok bez dětí, takže jsem zábavu pro děti moc nezkoumala, ale zelo to tam prázdnotou a nepřišlo mi, že by se tam dalo nějak dobře zabavit.
Na to je lepší ten podzimní veletrh.
Jinak souhlasím s warita, taky bych to vyhodnotila jako nic moc, ale pro někoho, kdo nemá žádnou představu, jaký pořídit kočár, jakou autosedačku a jaké pleny a další vybavení, je to docela přínosné.
Holky prosim, nemate nektera slevovy kod z veletrhu na eshop spuntik.cz? ![]()
Ahoj, tak jsme tam včera byli a mužů říct ze tam toho opravdu moc nebylo… ![]()