Chtěla jsem společné Velikonoce s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
21.4.14 13:35

Chyba bude opravdu ve vaší (ne)komunikaci. Oba jste s ezbytečně urazili. Ty se cítíš dotčená, že je hodně v prácí, a když má volno, chce jít na koledu. Jenže je to jen zástupný problém, jde o jeden den v roce, takže to nebude ten hlavní důvod. Zkus si víc organizovat zábavu bez něj, být šťastná, i když on je v práci, jít na zahradu i bez něj. Tvé štěstí a spokojenost by se neměly odvíjet od toho, jestli jste spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.4.14 13:36

Jak jsi psala ty jsi z města on z vesnice.. je zvyklý na něco jiného.. tak jak ty..
Unás manžel každé Velikonoce chodí koledovat- mrskat. je to tady běžné a dělá to snad každý chlap.. Tři roky si už bere kluka..
nevím, spíš jde o to respektovat to, na co je ten druhý zvyklý.. Ja taky tady dnes sedím sama, ale zase beru to, že jde o jeden den, prostě těší se na to jak malý kluk :mrgreen: byli jsme spolu včera..
Já teda na tvém místě bych ho nechala jet :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.4.14 13:37

Já osobně Velikonoční pondělí k smrti nesnáším… pocházím z vesnice, kde se to vždycky hrozně drželo a mě je z toho do dneška na :poblion:

takže Tě chápu ZAKLADATELKO, že Tě to nijak nebere a nechceš být na vesnici s cizími lidmi jen proto, že by se to asi mělo :zed: :zed: :zed:

tvůj chlap se chová jak nevychovaný spratek, kvůli Velikonocům a nějakým trapným vesnickým zvykům budete mít měsíc tichou domácnost :think:

měl by se zamyslet on a to hodně, už dávno není na vesnici, nebude tedy pobíhat jak pomatený za kdejakým ženským zadkem, jen aby ho mohl vyšlehat,
má vlastní rodinu a veškeré jednání se musí tedy přizpůsobit té nové vlastní rodině…
jestli takhle vyšiluje kvůli pomlázce, tak má dost :nevim: :nevim: :nevim:

jsem tedy na tvé straně… mohla bych tu psát desítky řádků o tom, co si myslím o Velikonocích a chování tvého drahého, ale to podstatné jsem napsala… a nezapomeň mu to jeho skvělé chování patřičně oplatit :mavam:

Příspěvek upraven 21.04.14 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371

Komunikace hadr :mrgreen: Chlap se uráží, jako malé dítě :roll: Takovej vztah by mě zabil, díky bohu, za to, že mi doma komunikujeme - něco se mi nelíbí, tak to řeknu, u nás nefunguje takové to „nic mi není“ a následné uražení :zed:

Moc to řešíš a příští rok se lépe domluvte!, nevím jak vy, ale moji kluci šli do devíti koledovat a v devět jsme vyráželi k mým rodičům, kam cesta trvá cca 2 hodiny, dorazili jsme tam v jedenáct, chvíli kluci ještě hodovali a všichni jsme spokojení.

Nevidím nic jednoduššího, než za hoďku, dvě obejít babičky a známé a pak jet do vesnice s manželem - nebo jen manžel, 50 km není tak moc. Jenže holt to chce kompromis, domluvu, nebo aspoň mluvit ;)

Ale zase, jak tu někdo řekl, nevím, nelezla bych mu do zadku, chováte se oba dva nepřiměřeně věku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

A co se domluvit, at rano vezme syna a obejdou babičky a pak si muže jet sám na vesnici a obejít své známé :nevim:
A odpoledne můžete mit společný program. Jste dva dospělí a měli byste jít dětem příkladem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun

@Etcetera78 krasne receno s tim urazenym oblicejem :palec:

• Citovat
  • Upravit
4151
21.4.14 13:40

@chozin taky jsem Velikonoce nenáviděla. Ted naštěstí bydlím jinde, deti v sobotu hledají čokoládové vejce a nikdo nikoho nemlátí ani nepolívá vodou:) ale to zakladatele nepomůže, musí si s manželem najít kompromis, který bude přijatelný pro oba a ne ze příští rok bude tichá domácnost už mesic před velikonocema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.4.14 13:40

Já si myslím, že to bereš možná i osobně- proč dávat přednost ženským z vesnice??Jde o Velikonce, ne každý se válí někde u cesty.. Možná za x let by kluk jezdil s ním a měl by zážitky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
21.4.14 13:43

Prkotina, ty to moc hrotíš a on tě za to chce „potrestat“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.4.14 13:44

@chozin Jen proto, že ty máš s Velikonocemi problém, neznamená to, že někdo je debil, protože je slaví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
21.4.14 13:45

@chozin proc tak tvrde?

Tady ale ani tak nejde o Velikonoce, ale o tom, ze on neco chtel a ona neco chtela.Zkus si misto pomlazky dosadit cokoli jineho, treba lyzovani, co ja vim :) a treba to neuvidis tak „zhurta“,uz jen proto, ze tam nebudou osobni antipatie k dane udalosti :lol:

Chyba je v komunikaci obou. Stejny problem by zrejme nastal, kdyby napr. on chtel jit treba do kina, zatimco zakladatelka do divadla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.4.14 13:45

Já bych sii udělala rodinný dne v neděli, výlet pohodička a v pondělí nech si chlap jede.. Sama píšeš, že hodně pracuje, že je pořád v práci, tak asi taky toho povyražení nemá..
Asi jde o domluvu.. My jsme den rodinný měli včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
21.4.14 13:47

Já bych se mu přizpůsobila pro klid v rodině, vždyť jeden den v roce se to dá přežít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.4.14 13:53

No a kdy jindy má asi manžel chodit koledovat, než na Velikonoce? Uznej, že v červnu je to trochu blbé. :mrgreen: Rodinný den v červnu naopak vůbec blbý není. Takže se řiď jeho radou a zamysli se nad sebou a nedělej, že na výlet a k babičce můžete jet jedině o Velikonoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
21.4.14 14:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat