Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bez řečí bych pustila chlapa na koledu na vesnici - ale přibalila bych mu syna. Sama bych zůstala ve městě a zařídila se po svém. Chlapa chápu - ale tebe moc ne.
@Litta píše:
@Moncicak27Ha, vyhrála jsem.
V tom případě bych si myslela, že je fakt dětinský. Nebo tam má nějaké dlouholeté kámoše?
Velikonční koleda mi přijde asi tak stejně dětinská jako vánoční stromek.
@Litta píše:
V tom případě bych si myslela, že je fakt dětinský. Nebo tam má nějaké dlouholeté kámoše?
Je mu 41, je to jeho rodná ves…to vypadá na dlouholeté kámoše ![]()
@Litta píše:
Tak kámoše tak má…to je pravda…
@Moncicak27 píše:
právě že jezdí koledovat jen známé…žádnou rodinu…kdyby tam jezdil za rodinou, tak to snad i pochopím…ale jsou to cizí lidé…alespoň tak to vidím já..že dá přednost cizím…jinak mu je 41…tak to také moc nechápu, že tak lpí na koledování…
Jsou to cizí lidé pro tebe, ne pro něj. Nevidím na tom fakt nic tak tragickýho, že je jde vyšlehat
o tom přeci velikonoce jsou
@Moncicak27 Tak to holt musíš brát stejně jako by šel večer s kámošema na pivko. ![]()
@Jemys píše:
Jsou to cizí lidé pro tebe, ne pro něj. Nevidím na tom fakt nic tak tragickýho, že je jde vyšlehato tom přeci velikonoce jsou
Mě by fakt nevadilo, že jde šlehat…je jasné, že o tom jsou velikonoce…někdo tu psal, že z mého příspěvku je znát žárlivost na ženské z vesnice..to vůbec ne…kdyby to bylo blíž, tak v pohodě…ale je to 50 km…nechápu, že mu stojí za to jet 100 km kvůli koledě…jindy počítá každou „zbytečnou“ cestu…a navíc by tím fakt zabil celý den…není to otázka dopoledne…i když je to fakt všechno jedno…stejně máme tichou domácnost a nejspíš ještě několik dní bude..rodinný výlet se stejně nekonal a na zahradu jsem šla nakonec makat sama.. ![]()
@Moncicak27 A jak často ty kamarády jinak vídá?? Jak často za nimi jinak jezdí??
@Moncicak27 píše:
Mě by fakt nevadilo, že jde šlehat…je jasné, že o tom jsou velikonoce…někdo tu psal, že z mého příspěvku je znát žárlivost na ženské z vesnice..to vůbec ne…kdyby to bylo blíž, tak v pohodě…ale je to 50 km…nechápu, že mu stojí za to jet 100 km kvůli koledě…jindy počítá každou „zbytečnou“ cestu…a navíc by tím fakt zabil celý den…není to otázka dopoledne…i když je to fakt všechno jedno…stejně máme tichou domácnost a nejspíš ještě několik dní bude..rodinný výlet se stejně nekonal a na zahradu jsem šla nakonec makat sama..
Tak asi pro to, ze to neni 5 minut od vas, tam chce tak zajet za kamosema, jako kazdy rok od mala. Zrejme s nimi nechodi dvakrat tydne posedet atd. a ty mu,,vezmes,, i tu jedna z mala prilezitosti…
. Me by se to teda na miste tveho muze taky nelibilo, ale ja bych se nestahla a neprestala komuikovat, ja bych proste jela, tak, jako kazdy rok
.
Příspěvek upraven 21.04.14 v 21:16
no tak zjevně mu to za to stojí. Fakt se v tom zbytečně nípeš. Nejspíš si tam pořád připadá víc doma. Já se odstěhovala z rodného města před více jak 5 lety a dodnes se tam vracím „domů“ a dodnes se setkávám s přáteli v rodném městě - nikdo by mi nedokázal zakázat, abych se s nimi sešla, obzvlášť když se vidíme tak 2× ročně.
@Jemys píše:
@Moncicak27 A jak často ty kamarády jinak vídá?? Jak často za nimi jinak jezdí??
Hodně málo…1× za 2 měsíce asi…nemůže s nimi ani na pivko, když by tam jel a šli by do hospody, tak si nemůže nic dát, když musí řídit zpátky…leda by u nich přespal..jako já to fakt chápu, ale mrzí mě, že on se nesnaží pochopit mě..jsem pořád sama a upínám se na společně strávený čas…už mám asi depky na MD
@Moncicak27 Ale společný čas můžete přeci trávit kdykoliv…nevím, proč hrotíš zrovna jeden den v roce ![]()
@Moncicak27 píše:
Hodně málo…1× za 2 měsíce asi…nemůže s nimi ani na pivko, když by tam jel a šli by do hospody, tak si nemůže nic dát, když musí řídit zpátky…leda by u nich přespal..jako já to fakt chápu, ale mrzí mě, že on se nesnaží pochopit mě..jsem pořád sama a upínám se na společně strávený čas…už mám asi depky na MD
takže sis užila společného času za cenu tiché domácnosti? Stálo to za to?
@neumisa píše:
takže sis užila společného času za cenu tiché domácnosti? Stálo to za to?
Urcite to stalo za to…Chybama se clovek uci ![]()
@evill píše:
Urcite to stalo za to…Chybama se clovek uci
tak tady se dal výsledek docela slušně odhadnout předem, nebylo třeba to masochisticky dotáhnout do konce ![]()