Chtěla jsem společné Velikonoce s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4009
21.4.14 21:24
@neumisa píše:
tak tady se dal výsledek docela slušně odhadnout předem, nebylo třeba to masochisticky dotáhnout do konce :mrgreen:

To kazdopadne, na nekoho ale plati pouze drzkopady… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.4.14 21:27
@Jemys píše:
@Moncicak27 Ale společný čas můžete přeci trávit kdykoliv…nevím, proč hrotíš zrovna jeden den v roce :nevim:

To je právě to…skoro pořád je v práci..i o víkendy…a když už má vyjímečně volno, tak je to pro mě skoro svátek a tak jsem prostě chtěla využít toho volna no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.4.14 21:31

To jsou zas řeči :twisted: nechte zakladatelku, vy jste se doma asi nikdy nechytly… :,( no nic, doufám, že se večer pěkně usmíříte a příště líp domluvíte :hug: bude fajn, hlavně si to tak neberte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.4.14 21:34

@Moncicak27 tak snad záleží především na něm, kdy si volno udělá. Jako jo, někdo holt děsně maká v létě, jinej v zimě, někdo dvanáctky, někdo podniká. Ale aby imrvére jak je rok dlouhý smrděl v práci i víkendy, to je krajně podezřelé, :think: to bych si s ním teda promluvila. A klidně se mu omluv, žes udělala blbost s tímhle velikonočním pondělím, ale proč jsi to udělala, to by se měl zas chytnout teda za nos on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
21.4.14 21:34
@Nellca11 píše:
To jsou zas řeči :twisted: nechte zakladatelku, vy jste se doma asi nikdy nechytly… :,( no nic, doufám, že se večer pěkně usmíříte a příště líp domluvíte :hug: bude fajn, hlavně si to tak neberte :kytka:

možná tě to překvapí, ale ne, já se se svým mužem za celých 13 let nechytla. Prostě se dokážeme domluvit. On není mým pánem a ani já ho nevlastním. Oba máme své zájmy, své přátele a dokážeme všechno skloubit tak, aby tím neutrpěly rodinné vazby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.4.14 21:39
@Gina108 píše:
@Moncicak27 tak snad záleží především na něm, kdy si volno udělá. Jako jo, někdo holt děsně maká v létě, jinej v zimě, někdo dvanáctky, někdo podniká. Ale aby imrvére jak je rok dlouhý smrděl v práci i víkendy, to je krajně podezřelé, :think: to bych si s ním teda promluvila. A klidně se mu omluv, žes udělala blbost s tímhle velikonočním pondělím, ale proč jsi to udělala, to by se měl zas chytnout teda za nos on.

Hmm..to zase uslyším starou písničku, jak maká, aby vydělal..že to dělá pro rodinu (což je pravda, je OSVČ)…ale že mu pořád říkám, že radši budu mít méně peněz, ale více času pro nás všechny, to už jaksi slyšet nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.4.14 21:43
@neumisa píše:
možná tě to překvapí, ale ne, já se se svým mužem za celých 13 let nechytla. Prostě se dokážeme domluvit. On není mým pánem a ani já ho nevlastním. Oba máme své zájmy, své přátele a dokážeme všechno skloubit tak, aby tím neutrpěly rodinné vazby.

Proč by mě to mělo překvapit :nevim: to je fajn, tak hlavně, že to funguje, ovšem nevěřím tomu, že jste nikdy neměli jakýkoli konflikt, a pokud ne, tak mi vás je líto… :nevim: vždyť to ke vztahu patří, podle mě, se tím vztah utužuje, lidi se poznávaj… nerozumím teda těm chytrým řečem co vedete proti zakladatelce… promiň, ale každý asi nemá tak dokonalý vztah jak ty :lol: noo hlavně, že to funguje na obou stranách :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
21.4.14 21:50

@Nellca11

netvrdím, že jsme občas měli rozdílné názory - ale konflikt bych tomu neříkala. Ano, čas od času mám chuť drahého zahlušit, ale co mi pomůže, když se pohádáme a pak na sebe budeme týden mlčet? Rozdílné názory řešíme společnou diskuzí, děláme ústupky nebo trváme na svém, ale vždy tak, abychom se dobrali konce, který bude přijatelný pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.4.14 21:52

No a v neděli taky byl někde v práci a nebo pryč?? Proč jste neudělali kompromis, že jste si udělali společnou neděli a v pondělí by si jel koledovat..
Ono když nad tím přemýšlím, pokud nejezdí na vesnici - nevím, jeslti jezdí, ale pokud ne, tak je rád, že občas za těma chlapama jede.. Já být na jeho místě, tak jsem naštvaná taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
21.4.14 22:16
@Nellca11 píše:
To jsou zas řeči :twisted: nechte zakladatelku, vy jste se doma asi nikdy nechytly… :,( no nic, doufám, že se večer pěkně usmíříte a příště líp domluvíte :hug: bude fajn, hlavně si to tak neberte :kytka:

Vzdyt jsem psala, ze o melo smysl, ze chybama se clovek uci, tak o co jde?

Velikonoce jsou zde jen zastupny problem, coz je jasne od zacatku diskuze. Uz jsem psala predtim, ze kdyby na me muz cely rok kaslal tak bych resila spis toto nez se snazila vse naprait jednim svatkem, na ktery on uz ma odjakziva program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.4.14 22:32
@Moncicak27 píše:
Hmm..to zase uslyším starou písničku, jak maká, aby vydělal..že to dělá pro rodinu (což je pravda, je OSVČ)…ale že mu pořád říkám, že radši budu mít méně peněz, ale více času pro nás všechny, to už jaksi slyšet nechce..

Ty jo, kuj železo. Hlavně - kde je nějaká efektivita práce? Jo, třeba chodí po kšeftech po víkendech, ale tak ať si udělá volno v pondělí a v úterý. Mi neříkej, že každý z jeho oboru takhle hnije v práci. Snad existují nějací jiní kolegové, co to maj líp zmáknuté - jako příklad. :nevim: Tohle bych mu teda netrpěla. Ať si má volný čas pro sebe, ale i pro tebe a rodinu. Jako v tom jsem teda zajedno s tebou, tohle bych mu dlouhodobě netrpěla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
21.4.14 22:44

@Moncicak27 Přesto, že jsem z vesnice, tak Velikonoce moc neprožívám a protože muž je také neustále v práci, využili jsme dnešek pro rodinný výlet. Pokud je tedy tvůj muž neustále pryč, chápu tvou snahu být taky někdy jako rodina spolu a štvalo by mě, že na rodinu si čas udělat neumí a na kamarády ano. Rodina by měla mít přednost. Takže pokud na těch Velikonocích tak trvá, tak ať si jede, ale ať vezme i rodinu na výlet ( např. v neděli výlet, v pondělí pomlázka). Nebo ať vezme syna s sebou.
Chápu, že tobě se tam nechce. Sedět jako trubka u cizích a zabíjet tím zbytečně celý den by mě taky nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.4.14 00:04
@chozin píše:
tak hele, já si budu psát, co budu chtít, tohle je diskuzní forum :!
můj příspěvek je určen zakladatelce diskuze, nikoli tobě a pokud by ses alespoň trochu soustředila na to, co čteš a blbě nemachrovala, tak by si zjistila, že v mém v příspěvku není ani zmínka o „debilovi“ :twisted:a laskavě to dále nekomentuj… nejsem zvědavá na nějaké slepičince :lol:

Ad nekomentování: tak hele, já si budu psát, co budu chtít, tohle je diskuzní forum :roll:

Příspěvek byl sice určen zakladatelce, ale ten můj zase tobě. Jak sis správně všimla, toto je diskuzní fórum, proto se tu diskutuje. Nejsme v poradně, kde se na otázkou podá odpověď a konec.
Kdyby ses alespoň trochu soustředila na to, co čteš, tak by si zjistila, že já ti nezakazovala psát tvůj názor, jen jsem na něj reagovala, protože mi přišel hloupý. Nazdar, ješitná urážlivko. Normální člověk by se takhle kvůli názoru neurazil a nezačal by urážet jiné, ačkoliv jsi nebyla mnou urážena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.4.14 00:12
@Gina108 píše:
@Moncicak27 tak snad záleží především na něm, kdy si volno udělá. Jako jo, někdo holt děsně maká v létě, jinej v zimě, někdo dvanáctky, někdo podniká. Ale aby imrvére jak je rok dlouhý smrděl v práci i víkendy, to je krajně podezřelé, :think: to bych si s ním teda promluvila. A klidně se mu omluv, žes udělala blbost s tímhle velikonočním pondělím, ale proč jsi to udělala, to by se měl zas chytnout teda za nos on.

To by mě zajímalo, co je na tom podezřelého. Můj muž má tenhle měsíc dva volné dny, jinak je v práci furt, doma spí jen každou třetí noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.4.14 00:17
@Fjodorka píše:
To by mě zajímalo, co je na tom podezřelého. Můj muž má tenhle měsíc dva volné dny, jinak je v práci furt, doma spí jen každou třetí noc :lol:

A je na tom s časem takhle po celý rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria