Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krtek7489 píše:
Mě prostě nadávat na manžela do idiotů někde za rohem a pak se k němu s úsměvem vrátit, že se vlastně nic neděje, přijde neupřímné a podlé. To je všechno, je to jen můj názorNení třeba se hned rozčilovat
Vzlhedem k tomu, že si furt meleš dokola to svoje a nevykazuješ ani náznak snahy pochopit toho druhýho, tak celkem chápu, že to u vás bez hádek nejde ![]()
@WontTell stejně jako si to svoje mele @Fjodorka a další a další a další a další… mám pokračovat?
a proč bych si nemlela?
jestli tobě přijde normální za rohem o manželovi říkat, že je idiot a pak před ním dělat jako že nic, abych mu náhodou nenarušila jeho psychiku, klídeček a pohodičku
Ale to je fuk
Hlavně, že to každému vyhovuje, tak jak to má, ne?
Jo a jinak, co se týče úvodního příspěvku zakladatelky, bohužel musím souhlasit s tvým manželem, chovala jsi se jako stihačka
Já jsem naopak ráda, když má můj muž stále kontakt se svým rodištěm, se svými kamarády. Jen to nemá 50 km, ale přes 300 km, což je mi líto, protože se tam moc často nedostane ![]()
@WontTell píše:
Vzlhedem k tomu, že si furt meleš dokola to svoje a nevykazuješ ani náznak snahy pochopit toho druhýho, tak celkem chápu, že to u vás bez hádek nejde
Sorry, že se Vám s Krtkem pletu do konverzace, ale jsem si málem kafem poplivala monitor
Čoveče, ty se mi snad zdáš!!! Zato ty jsi empatie sama
Ale pokračuj v tom, bavíš mě moc ![]()
@krtek7489 Zní to hrozně, když to takhle píšeš
Já mu nenadávám do idiotů, prostě protočím panenky a vydám takový povzdech ![]()
@krtek7489
Bože, tys u nás byla, že víš, že se k němu vracím se zářivým úsměvem?
Jasně, udělej frašku z něčeho, cos v životě neviděla a máš jen útržkovité informace.
Oči klidně dál přetáčím i před ním, jen prostě prvotní vztek neventiluji na něm, to je celé.
Nemluvě o tom, že on stejně ví, že tohle dělám a nemyslím si, že by mu vadilo, že si nevybíjím afekt na něm. ![]()
@Litta píše:
@neanonymní Hlavně Vánoce jsou Vánoce, to se obecně prožívá asi víc jako setkání rodiny. To by bylo asi na rozvod, kdyby jel radši za Máňou z vesnice, kde vyrůstal.
Velka noc je rovnaky sviatok ako Vianoce. Na Vianoce je spolocna vecera a darceky pod stromcekom, na Velku noc su spolocne ranajky a sibacka.
Ja by som na mieste chlapa bola tiez nastvana. Byt dospela a dostat zakaz koledovania, az by sa to nejak neporiesilo a protistrana by mala pocit ze je v prave, ignorovala by som o pol roka stromcek a darceky. Ja viem, cesta do pekla a skratka k rozvodu, ale mozno by to vo vztahu kde mi zakazuju tradicie nebol zas tak spatny napad.
@kvaček píše:
No a v neděli taky byl někde v práci a nebo pryč?? Proč jste neudělali kompromis, že jste si udělali společnou neděli a v pondělí by si jel koledovat..
Ono když nad tím přemýšlím, pokud nejezdí na vesnici - nevím, jeslti jezdí, ale pokud ne, tak je rád, že občas za těma chlapama jede.. Já být na jeho místě, tak jsem naštvaná taky
@Moncicak27 - Měl to říct rovnou i za cenu hádky. Zkusil to oklikou s tím, že když uvidíš, jak je to moc pro něj důležité, tak ho bez problémů pustíš. No, nepovedlo se. Upřímně si ale myslím, že teď se cítí tak, že pto tebe není ani trochu důležitý, tak proč by se víc staral o to, abys ty byla spokojená?