Chtěla jsem společné Velikonoce s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
21.4.14 14:12

Tak prvně nepíšeš, jak moc se vám věnuje během zbytku roku, takže se vyjádřím jen k těm Velikonocům. Jedná se o jediný den v roce, který byl manžel zvyklý nějak trávit a ty si zrovna tento den chceš udělat pěkný výlet? Přijde mi to od tebe jako naschvál a navíc mi přijdeš děsně majetnická. Nedivím se chlapovi, že je naštvaný - na tebe, na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.4.14 14:16
Právě, že společných zážitků moc nemáme…jak jsem psala, hodně pracuje…většinou i o víkendy…jsem často doma sama…jde o to, že sama nemůžu ani na tu zahrádku…neměla bych k dispozici auto, kdyby s ním odjel na vesnici
@tiffany píše:
Tak prvně nepíšeš, jak moc se vám věnuje během zbytku roku, takže se vyjádřím jen k těm Velikonocům. Jedná se o jediný den v roce, který byl manžel zvyklý nějak trávit a ty si zrovna tento den chceš udělat pěkný výlet? Přijde mi to od tebe jako naschvál a navíc mi přijdeš děsně majetnická. Nedivím se chlapovi, že je naštvaný - na tebe, na sebe…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
21.4.14 14:23

@Moncicak27 o velikonocich se chodi na koledu. Na vylet se jezdi, kterykoliv jiny den v roce. Preber si to podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
21.4.14 14:27

@Moncicak27 - Přijde mi, že v tomto ohledu jsi hodně sobecká. On je celý život zvyklý slavit Velikonoce nějak a ty mu to zakazuješ. Kdy jindy má asi na pomlázku jít? Já mám taky chlapa z vesnice a v životě by mě nenapadlo mu Velikonoce a májku na vesnici zakázat, protože vím, že u nich se to prostě drží a chybělo by mu to. Výlet si můžete udělat kdykoli jindy. Nevidím jediný důvod, proč byste se nemohli domluvit třeba na kompromisu, že uděláte rodinný den v neděli. :nevim: A ty si hezký den snad můžeš udělat i bez auta. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
21.4.14 14:31
@Moncicak27 píše:
Právě, že společných zážitků moc nemáme…jak jsem psala, hodně pracuje…většinou i o víkendy…jsem často doma sama…jde o to, že sama nemůžu ani na tu zahrádku…neměla bych k dispozici auto, kdyby s ním odjel na vesnici

Tak auto pro mě tedy není žádný argument. Můžeš s dětmi jít klidně v místě. Byly tři dny volna, to mi neříkej, že jste si nemohli udělat výlet v jiném dni. Navíc ta věta o trávení času s ženami z jeho vesnice z tvého úvodního příspěvku mi tak nějak směruje myšlenky na tovje žárlení a majetnickou povahu. Pokud by si mě chlap během roku ani nevšiml s tím, že musí pracovat a pak o velikonocích si jezdil na pomlázku do své rodné vesnice, tak to by mě štvalo, ale jinak v tom vidím problém spíš z tvé strany. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
21.4.14 14:35

Být na jeho místě tak jsem taky naštvaná.
Hrotit výlet zrovna o velikonocích, zvlášť když je zvyklý na koledovačku mi přijde divný. Velikonoce jsou pouze jeden den v roce. Dnů, kdy se dá jet na výlet či zahrádku je plno

• Citovat
  • Upravit
4009
21.4.14 14:35
@tiffany píše:
Tak auto pro mě tedy není žádný argument. Můžeš s dětmi jít klidně v místě. Byly tři dny volna, to mi neříkej, že jste si nemohli udělat výlet v jiném dni. Navíc ta věta o trávení času s ženami z jeho vesnice z tvého úvodního příspěvku mi tak nějak směruje myšlenky na tovje žárlení a majetnickou povahu. Pokud by si mě chlap během roku ani nevšiml s tím, že musí pracovat a pak o velikonocích si jezdil na pomlázku do své rodné vesnice, tak to by mě štvalo, ale jinak v tom vidím problém spíš z tvé strany. :nevim:

Tak to by me spis stvalo, ze si me chlap behem roku ani nevsimne, nez ze jede na pomlazku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
21.4.14 14:37
@evill píše:
Tak to by me spis stvalo, ze si me chlap behem roku ani nevsimne, nez ze jede na pomlazku :lol:

No právě. Že na mě si čas neudělá, ale na pomlázku ano. To by mě štvalo, ale jinak v tom problém nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
21.4.14 14:40

Nechala bych ho jet, však velikonoce jsou jednou za rok. Já je sice neuznávám, ale kdyby ten můj chtěl někam jít koledovat, nechala bych ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
21.4.14 14:41
@tiffany píše:
No právě. Že na mě si čas neudělá, ale na pomlázku ano. To by mě štvalo, ale jinak v tom problém nevidím.

No tak kdyby si me behem roku ani nevsim, tak by me uz nestvala nejaka pomlazka. Kdyby si na me udelal cas jen na Velikonoce, tak to radsi at jede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.4.14 14:57

Z konce tvého dotazu vyloženě tryská žárlivost :roll: Nechala bych jo jet a chápu, proč je naštvaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.4.14 15:02

Myslím že to moc hrotíš. to ti fakt vadí že by jel vyšupat známý z vesnice :zed: chudák chlap. velikonoce jsou 1 za rok. a trošku nechápu tvé lpění zrovna na společně stráveném velikonočním pondělí. jste mohli den strávit spolu jindy. Jako vánoce bych pochopila, to má být rodina pohromadě, ale velikonoce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
21.4.14 15:12

Pritelovi takove akce nevymlouvam, protoze vim, ze by mu vadilo, ze neni s ostatnimi a ze o neco prisel a byl by nespokojeny, takze k cemu by mi takovy nespokojeny chlap byl? Pokud jinak casove rodinu nesidi, tak mi to prijde o. k. Jestli na tebe kasle behem roku, tak to je pak jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
21.4.14 15:16

A on tam jezdí za svou rodinou, nebo jen za cizími lidmi plácat je po zadku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
21.4.14 15:18

Jste praštění oba… já bych poslala kluky k babičce, pak by mi je nechal doma (nebo by jeli s nim, jak by se jim chtělo) a nechala bych chlapa ať si jde kam chce. Takovej rajskej klid bys měla a místo toho teď musíš koukat na jeho xichty a poslouchat blbé řeči a nic z toho nemáš. Velikonoce nedržíme (nemáme beránka, mazanec, vajíčka a ani kachnu se zelím a variací knedlíků) a pro mě to je úplně blbej svátek. :D ale pokud by chlap chtěl, ať si jde trapačit na ves. Já bych si udělala kafíčko, sedla si na zahrádku a pozvala si kamarádku. Jééé už se úplně vidim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí