Velikost břicha – už od 10. týdne těhotenství mám velké bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
676
28.1.12 17:08

Já jsem ve 29. tt a pod kabátem nikdo nepozná, že jsem těhu a bez kabátu skoro taky ne. U prvního těhotenství se mě sousedka ptala, komu vozim mimčo, vůbec nepoznala, že jsem byla těhotná a to je porodní asistentka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.1.12 19:44

Ahoj mě také nebylo bříško vidět…začalo mi růst až od 6. měsíce…zatím mám nahoře +4kg..a jsem ve 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
29.1.12 08:30

werunqa: tak přesně takhle si představuju pěknou maminku - závidím - moc ti to sluší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
29.1.12 09:14

Na mne uz je to brisko taky videt neni zas tak velke ale uz to nezapru :mrgreen: jsem 16+3 tt Zajimalo by me ale jestli je normalni ze kdyz jsem v tynu v praci kde cely den sedim tak mi bricho jakoby nateklo nebo se nafouklo proste je vetsi a pres vikend kdyz jsem doma kde mam trosku vic pohybu a kdyz odpocivam tak spis lezim tak mi to bricho zase trosku splaskne. Mate to taky tak nektera? A nemuzu tim miminku nejak ublizit kdyz na nej takhle 8 hodin denne tlacim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.1.12 19:06
pkp píše:
werunqa: tak přesně takhle si představuju pěknou maminku - závidím - moc ti to sluší :kytka:

díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
16.2.12 22:09

No, já to nechápu, jsem na konci 9 týdne a já a dokonce i kolegyně v práci už moje břicho vidí, nemůžu tomu snad ani věřit, ale nafouklá nejsem, to bych cítila. V úterý jdu k dr. tak se na to musim zeptat. Nemůže být něco špatně? Normálně mám teda bříško hodně ploché, ani špíček a nezdá se mi, že bych přibrala, podle váhy taky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
17.2.12 11:47

Bety81, ono je to u kazdeho jinak, u nekoho je to videt az v patem mesici a nekoho pomalu na zacatku, me se to tedy zda taky brzy, urcite se zeptej, ale jak pises, jsi dost hubena, tak i pak kazdy centimetr je znat, necekas treba dvojcatka? to by i mozna odpovidalo, ale pokud je jedno, nestresuj se, urcite to nic nebude;) zeptej se dr a uvidis co ti rekne a pak hlavne napis:-) drzim pesti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
17.2.12 11:59

Díky za reakci. Zatim víme teda o jednom miminku :lol: Tak uvidim. Jdu v uterý, tak pak se určitě ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
17.2.12 16:26

Jj budu očekávat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
1.5.12 21:16

@CokeLady
ja bych rekla, ze o dost…od toho 30tt roste jako dive :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.5.12 21:40

Ahoj holky,
musím se přiznat že já jsem na konci 7 týdne a už 14 mám větší bříško než jsem měla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
1.5.12 22:39

v neděli začínám osmý měsíc a bříško mi roste jako divé od 6.měsíce

Rezinko - v 7.týdnu bříško neroste, je jen nafouklé 8) děloha je teď za stydkou kostí a vyskočí ti ve 12.týdnu - od té doby to bude opravdu těhotenské ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.5.12 22:40

Ahojky,tak já jsem teď v 16tt a přijde mi v porovnání s předešlým těhotenstvím,že mám břicho jako jsem měla tak v 25tt a to jsem přibrala zatím jen kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.12 13:29

Já když jsem měla našeho Tomáška, tak jsem přibrala asi půl kila, ale na konci těhotenství jsem přibrala asi 4 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.4.13 14:16

:)

Ahoj maminky, jak to tu čtu od začátku, tak je to opravdu velice individuální. Tady posílám své bříško ve 14tt a doufám, že já budu opak.. že mi bříško narostlo teď a už dál neporoste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí