Velikost břicha – už od 10. týdne těhotenství mám velké bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
3.5.05 21:09

Ahojky,
já jsem při svém prvním těhotenství začala vidět své „břísko“ až tak kolem 20tt. Teď čekáme druhého mimíska a můžu říct, že od 10tt mám „břicho“ … no veliký. Najednou mě vyskočilo a prostě tam bylo. Mažu se Elastinem Q a zatím dobrý, i když při prvním těhu mě ty strije vyskočili a jsou tam. I pro jistotu se teď mažu aby to nebylo ještě horší.
Neboj - bříško určitě vyroste a ještě Tě překvapí jak velké bude… Třeba.
Pohlazení všem bříškům… :D
slávina + 16tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
4.5.05 08:41

Ahojky,

při mém těhotenství se mi bříško ukázalo až po 20. tt. Do tý doby téměř nic.
Asi hodně záleží na tom, jak člověk vypadá, když otěhotní. Já měla 80 kg a po začátku těhotenství jsem zhubla na 77 kg. Za celé těhotenství jsem přibrala jenom 8 kilo, ale myslím, že to bylo tím, že jsem nezačínala na 50-ti nebo 60-ti kilech.

Bříško jsem měla pořádně vidět až v 7 měsíci a do konce 8 měsíce jsem v pohodě jezdila na kole a lezla po kopcích.

Ale bříško jsem v létě hodně ukazovala, chlubila jsem se jím. Po porodu mi strášně chybělo, a už teď se na další zase těším.

Markéta a Markéta 7 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.5.05 09:20

Jo, já mám přesně opačný problém - mám velikánské břicho a už se nevejdu ani do těhotenských věcí. Čekáme druhé mimi (32. týden), já mám zatím 12 kg nahoru, trochu mi vyrostly prsa, ale jinak nic - jen to
břicho. Vypadám jako koule na nožičkách. Je s tím trochu potíž, ale netrápí mě to - včera jsem byla na ultrazvuku a vypadá to, že čekáme malého obříka. No a bříško se prostě přizpůsobilo. Zatím nemám ani žádné prasklinky, pilně mažu od třetího měsíce krémem Bonal.
Jediné, co trochu zlobí, je vystouplý pupík. Zrovna včera jsem se od malého dověděla, že to je kukátko, kterým mimi vykukuje ven…
Veronika

• Citovat
  • Upravit
884
4.5.05 09:27

Ahoj holky,
tak já jsem teprve v 10tt a už mi narostla pěkná pneumatika :-)že zapnu pouze jedny jediné kalhoty.Už se pomalu začínám porozhlížet po nějakém těhu oblečení.Ale s jeho výběrem je to docela tragédie..proč si ti výrobci myslí, že nás můžou nacpat do strašně ošklivých a nemoderních kalhot.Jsem skoro z Prahy,takže si myslím, že by tu ten výběr mohl být veliký…moc prosím, kdyby jste věděly o nějakém krámku s pěkným(ne drahým) těhu oblečením,tak napište nějaký tip.Představovala bych si třeba džíny pod bříško, prostě bokovky, nějaké plátěné kalhoty v pase na zavazování atd…prostě něco trošku šik…a ne džíny,které mají na bříšku v:,–(ku z teplákoviny..budu vděčná za vaše rady.

krásný den Yasmin 9+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
4.5.05 11:36

Ahojky holčinky!
Mám podobný problém, jako některé z vás. Jsem ve 13tt a už se mi tak před třemi týdny vykulilo bříško. Nejsem žádný drobeček a ani snad moc netloustnu, ale ten pupík mě docela děsí. Už jsem odložila dvoje kalhoty a v pohodě nosím těhulacláče. I když mám tu břišní kapsu docela volnou, tak přece jen ten pupík docela vadí. NEchci vidět, jak budu vypadat před porodem. Teď mě čeká svatba, tak doufám, že se vecpu do šatiček. Ale na léto to bude chtít nějaké šatičky. Docela se těším
Ahojky
Nafteta + bubáček(13tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
4.5.05 14:56

Teda,nestihla jsem si sice přečíst odpovědi,ale buď naprosto v klidu :).Mám několik kamarádek,které už jsou v polovině těhotenství a stále se vejdou do všeho,co nosí a nosily.Já byla už ve třetím měsíci jak bublina a to jsem za celé těhotenství přibrala 14 kg a do čtyř měsíců po porodu měla ještě o dvě kila míň než když sem otěhotněla.Takže závěr je asi takový-každý mamině to břicho vyleze,ale některý hned a jiný třeba až když má půlku za sebou :) Každopádně buď ráda.Já od třetího měsíce lítala po sekáčích a oblíkala se :)))))
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
4.5.05 15:23

Ahoj vsechny,
me kazdy az donedavna rikal, ze na me neni tehotenstvi vubec videt a kde pry to dite mam! To me teda pekne stvalo! Pritom ja sama jsem to bricho videla!Ted je to trochu lepsi, uz je to snad i videt. A uz se poohlizim po tehu kalhotech, protoze moje mi uz davno nejsou.
Mam jednu kamaradku, ktera v sestem mesici vypadala, jako ze bude rodit kazdym dnem. Ale pak uz se ji to bricho moc nemenilo. Ja aspon nemusim nosit takovy zavazi tak brzo.
Zdravim, Alenka 21.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.5.05 18:15

Ahojte holky. Ja som v 36tt, no mam brusko ako keby som bola v piatom mesiaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
těhotnájana
23.2.11 14:49

Svatba v těhotenství

Ahoj holčiny, přemýšlíme s přítelem , jestli svatba v těhotensství ano nebo ne. Začátkem května budu končit třetí měsíc. To už bude jakž takž teplo, takže by se to i dalo, ale netuším, jak velké budu mít břicho. S velkým břichem bych se vdávat nechtěla. Nemáte někdo k dispozici, jak břibližně vypadá břicho ve 3. měsíci? Nebo to má opravdu každá uplně jinak a nelze to říct? Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
14535
23.2.11 14:56

Káždá to má jinak. Fotku ze 3. měsíce nemám,protože nebylo nic vidět. Tady jsem v 6.měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
23.2.11 15:00

Myslím, že to má každá jinak. Já třeba neměla na konci 3. měsíce bříško žádné. Mě bříško vykouklo snad až někdy v 6. měsíci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.2.11 15:04

Tady jsem já ve 12.týdnu Řekla bych trošku špíček jinak nic :mrgreen: Ve 3.měsíci si myslím, je to na málokom poznat a v šatech rozhodně vidět nic nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
23.2.11 15:12

Ahoj holky, já jsem na konci 17.tt (první těhu) a bříško zatím taky nic, je cítit jen na pohmat že tam je takové tvrdší zaoblení. Pořád v pohodě dopnu svoje rifle, akorát už jsem musela přestat nosit pásek a když v nich delší dobu sedím, tak si musím rozepnout knoflík. Bříško už taky netrpělivě vyhlížím, každý den se pečlivě studuju v zrcadle :-D Doufám, že až se oteplí, tak budu mít co ukazovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.2.11 15:15

Tak mě byly kalhoty trošku volnější a tak jsem těhu ani nekupovala a vydržela v těch svých až do konce. I když rifle jsem už posledních 14 dnů museĺa po bokách povolit a při sezení jsem je rozepla :nevim: . No pokud bude nějaké příště už nebudu machrovat a nějaké si zakoupím :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
23.2.11 15:50

Ahoj, opravdu se tim netrap, je to proste u kazde jine. Ja se zacala kulatit brzo a taky podle toho vypadam :lol: Mame hodne plodove vody a asi budeme mit obrika, to se uvidi na dalsim UZ :lol: ale ja vim ze veliky.
At se ti dari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky