Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, uz jsem uplne zoufala, jsem 23tt a mam velky bricho, tedy podle me zas tak velke neni, ale rika to manzel, kamoska, dneska sestrenka:(..nejsem vyzle, ale ani obezni, vyskocilo nekdy kolem 20 tt a ted zase po trech tydnech zhruba, kdy to jako boli z boku a citim, ze roste. Misto abych nosila obtahle hezke saty, tak nosim volna zrika a vubec si to neuzivam.
No jo, někdo má břicho velký, někdo zase malý. Vždyť je to fuk, ne?
Já mám vždycky panděro, jak kdybych nosila sloní mládě, řeči o dvojčatech a o tom, že už před týdnem bylo určitě na porod pozdě mám na denním pořádku a co s tím mám jako dělat?
Břicho mi pokaždé vyskočilo brzy, mám velké děti, velké placenty a hodně vody. Zkrátka se mají dobře.:mrgreen:
17.tt myslím že každé bříško je pěkne. Pokud se to někomu nelíbi má smůlu. Manžel by si měl uvědomit ze v nemobilu roste i jeho dite a ženský jen zavidi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, uz jsem uplne zoufala, jsem 23tt a mam velky bricho, tedy podle me zas tak velke neni, ale rika to manzel, kamoska, dneska sestrenka:(..nejsem vyzle, ale ani obezni, vyskocilo nekdy kolem 20 tt a ted zase po trech tydnech zhruba, kdy to jako boli z boku a citim, ze roste. Misto abych nosila obtahle hezke saty, tak nosim volna zrika a vubec si to neuzivam.
To neřeš, nosíš nový život a to je hlavní. Obtažený šaty nos. Kdy jindy, když ne teď
![]()
Já jsem typický jablko a myslím, že nejsem (nebo nebyla jsem) tlustá (170/66 - před otěhotněním) a břicho mi taky vždycky (3 těhotenství) vyskočilo hned jakoby velký. Žádná boulička v podbřišku. Měla jsem ještě 4 týdny do porodu a sem tam už se lidi ptaly, jak dlouho přenáším.
Takže klid, užívej si to a když to zase někdo řekne, najdi si odpověď.