Velikost břicha – už od 10. týdne těhotenství mám velké bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
23.2.11 16:01

Ahoj, tak na mně bylo těhu „vidět“ až někdy kolem 6. měsíce. Taky jsem se nechtěla vdávat s břichem. A do toho 6. měsíce mi bylo pěkně blbě :poblion: , takže jsem ani na žádné plánování svatby neměla pomyšlení. Navíc měl můj přítel havárku a krk pár měsíců v krunýři. :-( A představa neustále blující nevěsty a ženicha s „obojkem“ nás teda ani trochu nelákala, svatbu jsme přes protesty některých příbuzných tedy nedělali. Když měla dcerka asi 4 měsíce, to byl duben, začali jsme plánovat a pomalu připravovat, že se v září vezmeme. Přípravu jsme si opravdu užili, svatba se vydařila, byla nádherná, všechno vyšlo podle našich představ, naše malá měla 9 měsíců. :-) Přeju ať se vám vše vydaří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
24.2.11 08:33

Já jsem v 10tt a musím říci, že už nedopnu džíny a nosím těhu pláťáky. Ale já měla džíny hodně těsné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
24.2.11 17:02

kuk

to já mám už tak od ani ne konce 3 měsíce docela parádní břuch :-) a teď na konci 4 měsíce, jsem jak v 6 měsíci hahhahaha :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
1.3.11 22:13

No tak já kilo nahoře nemám ani jedno..ale to je spíš tím že jsem na začátku těhotenství skoro nejedla a pořád zvracela…ted jsem ve 20.tydnu a chybi mi jeste kilo abych mela svou puvodni vahu nez jsem zhubla…ale brisko mi roste…to teda jo…jestli takhle porostem tak se na konci těhu nechci ani vidět… :-D
Ale mimčo je v pořádku tak to neřeším..jen bych nechtěla nahle pribrat najednou ty kila…ale co mám delat? Jim normalne..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
2.3.11 10:59

sestra taky prozvracela celých cca 16 týdnů. možná i víc i zhubla a pak nabrala 25 kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
2.3.11 14:56

Ahojky holky,
myslím že s tím bříškem (někdy s břichem - hlavně u mě) je to individuální. Já jsem u prvního syna přibrala 26 kg a naivně jsem doufla že se mi vše podaří shodit. To byl ale omyl :lol:! Nejvíc mě štvali lidi co se mě ptali jestli čekáme dvojčátka. A já jsem s rudým obličejem odpovídala „ne, jenom jedno“!
Když jsme plánovali s manželem druhé dítě, tak jsem doufala, že to třeba bude jiné. Bohužel je to úplně stejné, jenom s tím rozdílem, že když se teď někdo díví, že mám velké břicho, tak mu odpovídám „že si ho neodsekám“. Jediný rozdíl je v tom že teď tolik nenabírám kila.
Jo a mimochodem jsem v 26.týdnu a vypadám jak některé maminy co chodí rodit :-P :lol: :-D :-) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
2.3.11 21:35
jitka0705 píše:
Ahojky holky,
myslím že s tím bříškem (někdy s břichem - hlavně u mě) je to individuální. Já jsem u prvního syna přibrala 26 kg a naivně jsem doufla že se mi vše podaří shodit. To byl ale omyl :lol:! Nejvíc mě štvali lidi co se mě ptali jestli čekáme dvojčátka. A já jsem s rudým obličejem odpovídala „ne, jenom jedno“!
Když jsme plánovali s manželem druhé dítě, tak jsem doufala, že to třeba bude jiné. Bohužel je to úplně stejné, jenom s tím rozdílem, že když se teď někdo díví, že mám velké břicho, tak mu odpovídám „že si ho neodsekám“. Jediný rozdíl je v tom že teď tolik nenabírám kila.
Jo a mimochodem jsem v 26.týdnu a vypadám jak některé maminy co chodí rodit :-P :lol: :-D :-) !

No tak ted si mě trošku potěšila..já jsem z toho co mi řekl doktor byla pár dní skleslá a špatná..ale pak sem si řekla že se nebudu stresovat…
Každý jsme jiný a at mi neříká že všechny těhotné mají stejně velká břicha k danemu tydnu těhotenstvi..to je blbost..každý jsme hold jiný…
Mě se taky ptají jestli nebudu rodit dřív nwž v lete…a kaslu na všechny…mně i přítelovi se pupík líbí… :srdce:
Vždy jsem se těšila jak budu jednou těhotná..tak když už mi není špatně tak se nebudu stresovat ne… :dance:
Hlavně aby bylo mimi v pořádku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 10:27

Ahoj holky, jůůj koukala jsem na fotky kdo ceka dvojcata, to je masakr, tak ohromny bricho !! to nwm jak to zmaknu, merim metr sedesat jsem takova oplacanejsi a cekam dvojcata, to se po 5. mesici nehnu.áááá to bude asi husty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 10:29

Každy to má jinak, ja čekám dvojčátka a mam z toho hruzu jak budu vypadat,ale na ostatni se vyprdni, je to tvoje tehotenstvi nenech si ho kazit. a treba uz ti brisko nerostlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
28.1.12 11:00

ahoj, jsem 25.týden a mám +8kg, pupek hrozně velikej, už když mi sepisovali těh. průkazku měla jsem +4kg, ale já teda jsem se asi fakt sama vyžrala - protože jsem měla hroznej hlad a jakmile jsem se nenajedla, bylo mi zle… nevím, hlídáte se? třeba že večer už nebudete nic jíst nebo jen zeleninu nebo tak něco? - já byla vždycky hubená, tak jsem váhu nikdy řešit nemusela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
28.1.12 11:31

Zatim se neprejidam, nic, jim normalne a jsem zatim na zacatku 7+2, ale koupila jsem si ovoce ze budu jist hlavne to a vecer jen neco lehkyho nebo to ovoce, pac neci bejt vylozene becka, no ja nwm kolik jsem vazila nez jsme se zacli snazit ale myslim ze tak kolem 70kg ae nejsem si jista, to az mi vystavi tehot. prukazu, tak pak dle toho mno.. a taky cekas dvojcátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.12 15:46
pkp píše:
ahoj, jsem 25.týden a mám +8kg, pupek hrozně velikej, už když mi sepisovali těh. průkazku měla jsem +4kg, ale já teda jsem se asi fakt sama vyžrala - protože jsem měla hroznej hlad a jakmile jsem se nenajedla, bylo mi zle… nevím, hlídáte se? třeba že večer už nebudete nic jíst nebo jen zeleninu nebo tak něco? - já byla vždycky hubená, tak jsem váhu nikdy řešit nemusela…

já měla poč.váhu 98,5kg, vždycky jsem přibrala hned i po jedný tatrance a dolů se nechtělo ani deku. teď, co jsem těhotná, je mi nejdřív půl dne zle(ale nezvracím), a tak pak mám druhou půlku hrozný hlad a cpu do sebe na co příjdu. a mám v 12tt o kilo a půl míň! to se mi nestalo ani na dietě a cvičení, že bych za 10 týdnů shodila tolik (nezdá se to, ale na mě je to fakt hodně veliá změna). takže každá jsme jiná a každá reagujeme a přibíráme jinak. neřeš to. hlavně že jste zdraví. a kdyby kila zbyla, aspoň budeš mít o to větší motivaci se pak s dítětem hýbat a půjde to samo. a pro ně to bude taky dobře a nebude z něj knedlík sedící u TV :)

• Citovat
  • Upravit
676
28.1.12 17:08

Já jsem ve 29. tt a pod kabátem nikdo nepozná, že jsem těhu a bez kabátu skoro taky ne. U prvního těhotenství se mě sousedka ptala, komu vozim mimčo, vůbec nepoznala, že jsem byla těhotná a to je porodní asistentka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.1.12 19:44

Ahoj mě také nebylo bříško vidět…začalo mi růst až od 6. měsíce…zatím mám nahoře +4kg..a jsem ve 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
29.1.12 08:30

werunqa: tak přesně takhle si představuju pěknou maminku - závidím - moc ti to sluší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí