Velikost břicha – už od 10. týdne těhotenství mám velké bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
7.5.15 14:52

@Hanka253 Já figuru neřeším, resp. snažím se nepřežírat ale jíst vše… jen jsem dneska navštívila pár obchodů a vůbec jsem neměla odhad co si koupit na léto a jak budu vypadat za měsíc :D a miminko čekám že bude veliké, sluňátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
7.5.15 15:04

@Raddkka Ahojky, mě vyrostlo břicho obrovské do 8.měsíce a pak už se nezvětšilo. Malej měl 4 kg a téměř půlku nabral poslední měsíc, ale na cm to vidět nebylo… měla jsem ale hodně vody. Normálně se prý poslední měsíc zvětší bříško ještě hodně… ale nemusí to být nutně tak…hezký zbytek těhotenství přeju :kytka: @Hanka253 přesně, břicho mam ok, ale prsa jsou spíš ko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
7.5.15 15:10
@Raddkka píše:
@Hanka253 Já figuru neřeším, resp. snažím se nepřežírat ale jíst vše… jen jsem dneska navštívila pár obchodů a vůbec jsem neměla odhad co si koupit na léto a jak budu vypadat za měsíc :D a miminko čekám že bude veliké, sluňátko

ja vzdycky kupovala podle aktualnu situace, pripadne jsem si vypomohla tehotenskym tunelem, kdyz mi treba tricko zacalo byt kratke a pupek mel tendence vylezat.
On clovek muze zacit trochu vic zadrzovat vodu a pak ten objem fakt leti nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
7.5.15 16:18

Mě se břicho poslední 2 týdny snad zdvojnásobilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.5.15 16:27
@Raddkka píše:
Holky můžu se zeptat jakým tempem Vám rostlo břicho? Začínám 8.měsíc. Do 5. nebylo skoro nic vidět- přišla jsem si že spíš vypadám tlustá. Všude jsem četla že v 7.to skočí a opravdu v 7. měsíci mi narostl balón. Zvětšovalo se Vám to ještě hodně v 8-9 měsíci? díky

nevím, já měla giga břicho, takže se asi zvětšovalo celou dobu :-D
Možná posledních 14 dní už ne:)
Každopádně za poslední 2 měsíce vyrostlo asi nejvíc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
7.5.15 16:42

Mě se vždy ty těhotný, tak líbili, teď když ten balón roste mě, připadám si zvláštně :mrgreen: Nějak se mi to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
7.5.15 16:55

@Raddkka já jsem neměla celé těhotenství žádné bříško (viz jedna moje stará diskuze, kde mám fotku tuším někdy kolem 30.tt a nemám žádné břicho)-začalo mi růst až poslední měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.5.15 18:33

@Boudová Já když se dneska viděla ve výloze ani jsem se nepoznala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
8.5.15 00:11
@Raddkka píše:
@Hanka253 Já figuru neřeším

Tak to je super ;) Já už se lekla :mrgreen: :mrgreen:
Na léto si kupuj, tak abys tam měla dost místa, aby to bylo vzdušné, nařasené a tak.. Já si strkala pod trika v kabince svetr, když jsem kupovala těhotenská trička ;) Jestli tam někde měli bezpečnostní kamery, museli se náramně bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
10.2.17 07:50

@Kátísek
ahojky můžu se tě zeptat jak si zvladla tehotenství s dvojcatama???koukala jsem co si psala a já jsem na tom podobne-myslím s váhou a výškou. můžu se zeptat kolik si pribrala a jestli si to shodila. mam docela nervy ze bych se nejak mela rozjet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dík za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.17 20:14

Ahoj, uz jsem uplne zoufala, jsem 23tt a mam velky bricho, tedy podle me zas tak velke neni, ale rika to manzel, kamoska, dneska sestrenka:(..nejsem vyzle, ale ani obezni, vyskocilo nekdy kolem 20 tt a ted zase po trech tydnech zhruba, kdy to jako boli z boku a citim, ze roste. Misto abych nosila obtahle hezke saty, tak nosim volna zrika a vubec si to neuzivam.

• Citovat
  • Upravit
6888
16.8.17 20:23

Každá má břicho jiné. Já měla taky velké co nadělám. Asi to chce zajít na nákup nových šatů. Kup buď větší nebo těhotenské. Nemusíš chodit ve volných trikách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
16.8.17 20:23
@Anonymní píše:
Ahoj, uz jsem uplne zoufala, jsem 23tt a mam velky bricho, tedy podle me zas tak velke neni, ale rika to manzel, kamoska, dneska sestrenka:(..nejsem vyzle, ale ani obezni, vyskocilo nekdy kolem 20 tt a ted zase po trech tydnech zhruba, kdy to jako boli z boku a citim, ze roste. Misto abych nosila obtahle hezke saty, tak nosim volna zrika a vubec si to neuzivam.

Neblazni :( :,( vzdyt to je krasny ty tehulky, me rikala babicka, ze cekam dvojcata a pred porodem trojcata :lol: jen jsem se jim smala a uzivala si to brisko :srdce: vzdyt tam roste tvuj mimisek :hug: hlavne at jste zdravy :roll: kamaradka byla v patym a vsichni se loucili, ze uz jde rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
16.8.17 20:26
@Anonymní píše:

Ahoj. Klid nic si z toho nedělej…Mě taky říkali že mám velké břicho a říkají…v 7 měsíci na mě jedna paní kdy už budu rodit a to jsme začínala těhu s 47kg,…,ale břicho mi začlo růst strašně brzo… v 7tt už jsme nemohla ani rifle dopnout a už to bylo na mě vidět…vůbec mi to nevadí at si každý říká co chce mojí kamošce zase každý říká a diví se že už je kolem 30tt a nikdo skoro na ní skoro do tet nepoznal že je těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
16.8.17 20:34

Každá to má jinak. Já jsem v 19.tt a teprve to na mě začíná být vidět a dopnu všechny kalhoty :nevim: Nejdřív mi to vadilo a plašila jsem u dr, že ostatní mají větší bříška, takže u mě není něco v pořádku, ale uklidnila mě, že každé ženě roste bříško jinak rychle. Měřím 171cm a výchozí váha 54kg…přibrala jsem 4kg. Takže to není tím, že bych byla baculka a nebylo to na mě proto vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí