Velikost břicha – už od 10. týdne těhotenství mám velké bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
147
10.8.04 13:17

Re: brušká

Ahoj holky,
já jsem ve 14 tt a sice neobléknu skoro žádné kalhoty ale těhulkovské bříško nemám. Spíš jsem se rozšířila v pase a mám na břiše jakýsi špek, který tak dřív nebyl :D Ale nikdo by neřekl, že jsem těhule.

Ach jo, já už bych chtěla mít opravdové bříško :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.8.04 17:47

Ahoj těhulky,

také jsem byla z počátku těhotenství hodně nafouklá a opět mě to začíná trápit, takže bříško už mám nepřehlédnutelné. :lol: Je to velmi individuální, mé 2 kamarádky byly celkem ploché až do 6. měsíce a pak jim bříško šupem narostlo, naopak jiná kámoška měla ve 4. měsíci pupík jak v 7. Tak si z toho vyber. 8O :P
K tomu mazání jsem opravdu vyzkoušela Elasti-Q a nemůžu si ho vynachválit. Je to opravdu příjemný a lehce roztíratelný krém. Já osobně nemám ráda ty husté krémy, které nejdou rozmazat a pak se nemůžu ničeho dotknout, abych to neumastila. Tenhle příjemně voní a nezanechá pokožku přilíš mastnou, ale příjemně vláčnou a obsahuje nějaké speciální kyseliny. Hotová reklama. :roll: ALe opravdu mě mile překvapil. Z názorů pár maminek je ale zřejmé, že mazání n se nemusíme vyhnout striím. Je to prý hodně dědičná věc. Tak uvidíme. :lol:

Kajina 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.8.04 19:27

Kuličky!

Ahojky. Z toho,ze mas male brisko si nic nedelej. Ja jsem se o svem mimcu dozvedela az v 19tt, protože jsem predtim mela problemy z menstruaci, tak jsem jeji absenci nepřikladala zadny vyznam. Přišlo mi, že jenom „špekatím“. Jsem malička a vždy jsem si myslela, ze budu mít pěkný buben. Moje holčička se narodila v červnu a doktoři se divili, že z malýho bříška vylezlo docela velky miminko. Hlavní je být v klidu, budeš pak mít hodny mimčo.

Anny a Olivie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
11.8.04 20:05

Ahojky,
já jsem teď v 18tt a už je to vidět přes oblečení. V pase jsem přibrala asi 5 cm - teď jsem si povolovala sukni. ALe na váze 4,5kg. ALe te´d se to určitě rozběhne a budu si muset dáva pozor na jídelníček.
Jinak každá jsme jiná - ja jsem taky koukala na fotogalerii - a to srovnání je dost těžký :lol:

Desty a Cipátko 18+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.04 21:12

Bříško

Ahoj, já taky doporučuji mazat, mazat, mazat. Hlavně přes zimu jsem mazala modrou indulonou jako divá. S tou velikostí od 12. týdne jsem měla jen něco pod pupíkem, bříško začalo růst kolem 20. týdne. Teď už si nosím krásnou mičudku, přibrala jsem 10 kg.

Ještě by mě zajímalo, já jsme se i ze začátku hrozně o bříško bála, nespala jsem na něm, snažila jsem se moc neohýbat a tak. Možná to bude při druhém jiné, ale co vy, taky jste se bály?

• Citovat
  • Upravit
Radina
11.8.04 21:42

Petrušo, o bříško jsem se nebála. Ani poprvé ani podruhé, ale už to určitě cítíš, že se přes něho prostě ohýbat moc nemůžeš. Já jsem za každé ohnutí, místo podřepu, dostala od maličké pořádný kopanec pod žebra a moc jsem se těšila až si budu moci zavázat sama tenisky :)
Ještě bych se chtěla připojit k tomu mazání bříška. Mazat, mazat, mazat. A nejen bříško, ale i prsa (to píšu z vlastní zkušenosti, bříško mám krásné, ale prsa mi zespod prokvetly stříbrnýma nitkama…) Na mazání jsem používala mastnou Niveu a střídala to s masážním gelem na hráz od Welledy. Můžu říct, že přestože moje babička i mamka mají bříška plná strijí, já jim nedala šanci a i po druhém těhotenství mám bříško fakt hezké. Jo, nezapomínejte mazat i po porodu!

• Citovat
  • Upravit
29
12.8.04 13:56

Ahoj,chci se taky připojit k vaší diskusi.Nad velikostí sveho břicha ted přemýšlím denodenně.Mně narostlo i u dcery i teď hned ze sameho začátku a rostlo do 7měsíce.Teď jsem ve 34tt.a růst se jaksi zastavil.A to dost.Zdá se mi,že ho mám malé moc.Doktor říkal,že to nevypadá,že bych měla mít malé mimino,ale moc mu nevěřím! :( Tak nevím.
A k mazání: taky mažu,taky Niveou na suchou pleť a Garnierem a je to ok,tak to tak snad i zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.8.04 15:48

cvičit?

Holčiny, určitě mi poradíte, může se ještě ze začátku těhotenství normálně cvičit na břicho? Normální lehsedy a kalanetika? 1× týdně předcvičuju ženským aerobik a nerada bych zatím přestávala, jsem teprve čerstvá těhulka. Dík za odpověď! Evit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
24.8.04 16:58

Ja myslím, že můžeš vše krom přímých břišních svalů…někde jsem to slyšela, ale jistá si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.5.05 23:47

brisko

ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
3.5.05 09:17

ahojky

loneless - ahojky s tím nakupováním opravdu raději počkej, já jsem začala pokukovat ve 14tt, protože mi začínalo tísnit oblečení přes bříško, ale ještě jsem se do toho v klídku vešla, jen bych nevydržela třeba dlouho sedět atd.-takže jsem šla do krámu pro těhu, vyzkoušela kalhoty a zjistila, že potřebuji tu nejmenší velikost tudíž S-kterou neměli, ale samozřejmě, že mi ji do týdne objednají:-( Nakonec jsem se tam stačila stavita až za 14 dní a to už jsme zjišťovala, že se sice do S vlezu a mám rezervu na bříško, ale hoooodně malinkatou a tudíž by mi do konce těhu nevydržely, takže jsem nakonec musela vzít M a jsem moc ráda, začalo mi bříško pěkně růst, nejvíc je to na tom 5-6 měsíci:-)))

Mějte se všechny moc fajn a buďte rády, že jste každá se svým bříškem originální-nejsou snad dvě úplně stejná bříška:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.5.05 10:56

velikost a mazání bříška

Ahoj holky,
právě sem píšu poprvé, jsem ve 31 tt a čekáme holčičku. Bříško mi začalo růst až po 5 měsíci, ale teď rosteme pěkně a jak kopeme, nejlepší jsou fakt ty žebra a nebo když se někde pod žebrem zasekne a je tam asi hodinku a já se nemůžu ani pohnout.
Bříško i prsa si mažu od začátku a žádné strie se mi neudělaly. Až před měsícem se mi to na obou stranách rozjelo, samé červené čárky a zrovna v oriflamu začaly dělat nový výrobek proti striím a tak jsem si ho koupila a strie zmizely. Teď ho denně používám a už se mi žádné strie neobjevily - zatím. A doufám, že to tak i zůstane.
Už se hrozně těšíme na mimi. Mějte se krásně a hezký průběh těhotenstvím. :D

• Citovat
  • Upravit
472
3.5.05 13:07

Ahoj holky ,
já teda měla už trochu vidět bříško ve 12tt,ale opravdu jen malinko,ale ve 20tt už to bylo břicho,který bylo fakt vidět.Hrozně jsem se těšila až se budu moct chlubit bříškem,ale ke konci těhotenství to už byla hrůza.
Nezoufej,bříško určitě vyroste a třeba během chvilky.
Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
3.5.05 13:27

Ahoj, já jsem se zakulatila na začátku hlavně do pasu, pořád to bylo v pohodě a kolem toho 20tt mě najednou to bříško začalo růst. 8O Teď jsem v 30tt a mám panděro, že už ho neschovám a těžko se mi zavazují tkaničky :wink: takže si užívej volnosti bez většího bříška, já si někdy připadám v posteli jako Mobydick a když vstávám od doktora, tak funím jako pes 8) Pohodový den přeje Petra a mimísková :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.5.05 20:42

brisko

Ahoj holky ja jsem ted na konci 15.tydne a mam jen trochu zvetsene brisko,ale nejvice to jde videt vecer,jinak zadna vetsi zmena zatim.Uz se tesim az mi poroste ale jak vidim ,ze nektere z vas rostlo pozdeji tak jsem se uklidnila. Ja vidim mensi zvetseni okolo pupku a nad pupkem ,ale spek to nebude jsem stihla,tak asi pomali roste vypada to jako kdyby rostlo do spicky.Asi musime byt jeste trpelive.Ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí