Velikost folikulů před IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sinkognitos
12.10.12 06:49

Ach jooooo :(

• Citovat
  • Upravit
tevevka
12.10.12 16:19

Ahoj Sinko, co podnikáte Vy dál..? Máte nějakou rekonvalescenci a pak zas iui?

• Citovat
  • Upravit
633
15.10.12 15:24

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Mám před prvním IUI a jsem z toho trochu nervózní… četla jsem si vaše příspěvky a překvapilo mě, že mi nepíchali žádnou injekci pregnylu nebo něčeho podobného a rovnou mě pozvali na středu na IUI (jinak dnes - pondělí 16. DC folikul 16 mm + 13 mm a 2× 11 mm, prý to vypadá dobře). Píchali vám ten pregnyl vždycky? Mě připadá, že se teda vůbec do té ovulace nemusí trefit… co myslíte?
Jinak všem moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tevevka
15.10.12 20:59

Ahoj, jasně, že se přidej - já mám pocit, že vždycky když má tady někdo po IUI, tak zmizí, protože když to nevyjde, tak jsou nešťastné a nechce se jim o tom mluvit (což chápu) a když ano, tak už si zase nemají co říct s ostatními a tak tu nejvíc straším já :D
Byla jsem tedy jen jednou a chystám se na 2.IUI dnes jsem 3DC, byla jsem na to podobně s folikulama a taky říkali, že se jim to líbí, bohužel na poprvé to nevyšlo :,( ani s pregnylem. Trefit by se mohli, ve středu budeš mít ten největší 20mm a to začínaj praskat a spermouši to u tebe chvíli vydrží, tak by možná mohli počkat i na ten 13mm až dozraje třeba ve čtvrtek.
Moc přeji úspěch, každopádně se ozvi

• Citovat
  • Upravit
sinkognitos
16.10.12 07:20

Tevevko, je pravda, že když jsem řešila IUI, každou chvíli se něco dělo a teď nic…jinak jsme se rozhodli, že počkáme na první ms a budeme se snažit znovu. Nejdřív sami a pak tak v dubnu bychom zašli zase do CAR. Hapwom, jasně že se můžeš přidat. Tyhle obavy hoď za hlavu. Stejně to neovlivníš, doktoři to prostě zkusí a uvidí se :) Ale o tom Pregnylu jsem nikdy neslyšela, že by ho někdo nedostal, tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
tevevka
16.10.12 13:27

Ahoj Sinko,
tak to jsem ráda, že jste se nějak rozhodli a budu vám držet palce a klíďo s náma tady diskutuj, však on ten domácí sex a IUI vyjde skoro stejně :D

• Citovat
  • Upravit
633
16.10.12 13:51

Tetevko, děkuju za podporu… taky je hezky hladím a domlouvám jim, aby dorostly :mrgreen:
Sinko, slyšela jsem i o páru, kde měla žena endometriózu, jeden vaječník, partner katastrofální spg, čtyři ivf za sebou, na další už neměli peníze, tak se na to vykašlali a ono se jim to podařilo přirozeně… třeba se vám to povede taky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada33
21.10.12 14:02

Ahoj holky, tak jsme mela dostat MS ve ctvrtek po 4IUI, ale nic, bricho me poboliva, prsa taky..test jsem si rikala, ze si udelam az tak pristi tyden, ale pres to mi to dneska nedalo a byl negativni. trochu nervy jako vzdy :( si rikam, ze sem si ten test nemela delat a proste cekat. mela jsem zpozdeno ovulaci takze mozna menzes dojde taky pozdeji..tak uvidime.

• Citovat
  • Upravit
tevevka
21.10.12 20:33

Ahoj dada,

já pokud jsem brala utrogestan, tak jsem to nedostala třeba 14dní až když jsem ho vysadila, tak teprve za 4dny. Já jsem minule netestovala a šla až na krev a pak jsem se do telefonu když jsem si volala na výsledky málem rozbrečela, takže příště rozhodně testovat budu ať se aspoň stihnu psychicky přichystat na definitivní potvrzení, že nic.
A kdy jdeš na krev?

• Citovat
  • Upravit
14112
21.10.12 20:36

Tak já měla velikost různě viz podpis, ale 38mm to je vážně moc to snad ani není možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada33
21.10.12 20:49

Ja utrogestan nebrala, ale dneska jsem se nekde docetla, ze kdyz se ti zpozdi ovulace coz jsem mela asi o 3 dny pozdeji nez nozmalne asi az 18dc tak pak se zpozdi i MS. takze bych to mela asi dostat dnes/zitra. tak uvidim. podle toho co bude dal.

• Citovat
  • Upravit
14112
21.10.12 20:58

Tak jsem vás dočetla jestli se k vám můžu vetřít:).

Sinko je mi moc líto, co jsi teď prožila:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada33
22.10.12 09:35

Takze dnes rano MS, do 5 IUI uz nejdu, uz jsem se objednala na pohovor na IVF pristi utery, zatim ani nevim kdy a jak zacnem, ale na IUI uz nemam. Snazim se pres IUI uz skoro rok.

• Citovat
  • Upravit
tevevka
22.10.12 13:28

Ahoj holky,

MisTer - vítej
dada33 - je mi líto, že to nevyšlo, asi to bude lepší, aspoň budete vědět, jestli dojde ke spojení vajíček a spermií, já bych ani na tolik IUI nešla a valila dál na IVF, jseš dobrá, že si to ustála, tak dej vědět jak dopadl pohovor a ozvi se

• Citovat
  • Upravit
dada33
22.10.12 14:17

Ja taky nechtela na tolik IUI, ale porad me presvedcovali at jeste pockam, ze je tady furt nejaka sance a ivf ma radu rizik atd. no co uz ted uz je to jedno, zkusila a nevyslo to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex