Velikost folikulů před IUI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tevevka
31.10.12 16:45

No tak to jsem si myslela, že to bude horší s tou cenou, tak snad to bude tak nějak odpovídat i v našem CARu

• Citovat
  • Upravit
4671
31.10.12 22:01

Holky, ja jsem dnes 6 den po iui, takze jeste tyden cekani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
31.10.12 22:50

A já jsem po iui 14 dní, zítra jdu na krev, ale testy doma negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.11.12 11:21

Ahoj holky, můžu se přidat? Bude mi 29 let a s manželem se snažíme o mimi asi rok a půl. Manžel má pomalé spermie. V sobotu mám jít na první IUI. Doktor mi napsal Pregnyl, ale ten není nikde k dostání. Náhradu za něj mi nenapsal. Říkal, že IUI uděláme i bez toho. Tak jsem zvědavá jak to bude všechno probíhat. Mám 3 folikuly. No a už jsem rozhodnutá, že pokud toto IUI nevyjde, tak se rovnou pustíme do IVF. Jen mě zarazilo, že jsou problémy s pojišťovnama. Nechci už ztrácet čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tevevka
1.11.12 12:18

Ahoj holky,

tak všem držím palečky ať to vyjde, nové ženy vítejte
hapwom - třeba tě na krvi ještě překvapí, drž se
patyzek - ikdyž Ti dr. nenapsal náhradu, v lékárně Ti i na recept s Pregnylem mohou vydat Ovitrelle, pokud budeš souhlasit s tím, že je tam doplatak cca 370Kč
lucia - budeš testit nebo to necháš až na krev??? a jak je jinak. Já jako vždycky absolutně bez příznaků, tak nevím jestli je to ok nebo ne
MisTer - co ty?

• Citovat
  • Upravit
144
1.11.12 12:47

Tevevka - doktor na ten recept napsal nezaměňovat. Tak snad to půjde i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada33
1.11.12 12:57

Jako s tim doplatkem fakt nevim, jako ja mam jit pravdepodobne taky na IUI v sobotu. zda bude pregnyl nevim. pokud by mel byt ovitrell za tech 1200 co mi ho nabizel v centru tak na to kaslu a pockam mozna mesic rovnou na IVF. doktor rikal ze bez toho pregnylu je to takove blbe, ze by to slo, ale museli delat hodne sono a sledovat do toho je vikend a v mem centru nejsou v nedeli. holky budte trpelivy s tim IUI, jako doktor rikal ze jen vicemene v jedno cyklu ze 3 je vubec zena schopna otehotnet. jedno IUI je teda dost k nicemu, ja jdu schodou okolnosti na 5 tedy pokud bude ten pregnyl a budu mit vubec folikul.

• Citovat
  • Upravit
3753
1.11.12 12:57

Aha - a proč to tam napsal? To víš, že to půjde i bez toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tevevka
1.11.12 13:01

Holky, sorry, zase mi to blbne takže tevevka=conulka

dada - a v jiné lékarně nemají ovitrele kde se doplací těch 370Kč

• Citovat
  • Upravit
dada33
1.11.12 13:12

Podle me to tam napsal urcite kvuli pojistovne, pojistovna podle me hradi pregnil a kdyz napise ovitrell muze delat problemy a strhnout mu body, urcite maji nejake limity.
Tetevka ja jdu na sono az zitra a zatim nevim zda dostanu pregnyl/ovitrell. rozhodne se to asi zitra. ale priznam se ze kdyby to melo byt 1200+2200 zas za darce tak na to kaslu a prihodim to k IVf ktere me vyjde zas na nejakych 13.

• Citovat
  • Upravit
tevevka
1.11.12 13:16

Hm to je asi fakt, taky bych tak udělala, prostě si peníze netisknem :( každopádně držím palce ať půjdeš na co půjdeš, tak ať skončí těhotenstvím :)

• Citovat
  • Upravit
dada33
1.11.12 13:21

Netisknem presne tak..uvidim drzim palce taky. diky

• Citovat
  • Upravit
144
1.11.12 16:14

No já na IUI půjdu jen jednou. Myslím, že máme větší šanci, když půjdem na IVF. Sice to bude stát víc, ale pokud budu opakovat IUI několikrát a za každé dám 2 tisíce, a stejně to nakonec nevyjde, protože tam je jen malá šance, tak to už je potom jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada33
1.11.12 16:28

Za co davas 2tis? ja je davam protoze mam darce spermatu. u ivf je vyssi sance, ale taky vic rizik no. takze to je pomer IUIxIVF, pockat a neco zaplatit v pripade IUI nebo jit do vetsiho rizika IVF hned a vic zapaltit.

• Citovat
  • Upravit
144
1.11.12 16:30

Jelikož jsem u VZP, tak nemám IUI hrazené vůbec. Takže platím 2 tisíce za jedno IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí