Venku se vzteká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31438
13.6.16 12:47

Mne dvouletak chodi pekne, ale taky se cas od casu vzteka, to je - rekla bych - normalni. Kdyz nechce, tak se snazim pozitivne motivovat (delame treba zavody - pripravit, pozor, ted, upozornim na neco pekneho 10 metru vepredu, delam mu most z nohou - rad proleza,…). V parku jsem zkousela odejit, mozna i vic nez 100m, mela jsem pocit, ze ho spis potesilo, ze ta otravna matka zmizela z doslechu :mrgreen:, zadny rev se nekonal a stejne jsem pro nej musela jit a odnest. Ujde s prestavkama 4 km, ale moje deti byly obe od 15m temer bez kocaru (dcera 4 km usla pozdeji, az tak ve 2,5).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
13.6.16 12:57

Úplně stejný jako u nás. Obdivuju, že s ní jdeš do obchodu, já vzala kluka bez kočárku do krámu jednou a dopadlo to hrozně. Všechno chtěl shazovat z regálu, lítat mezi lidma…no :roll:
To, že se zastaví a nic s ním nehne mi dělá taky, nechce nosit, nemá zájem o nějaké hry, jen stojí a vzteká se. Takže chytnu za ruku a táhnu tygra domů. Ale coo, aspoň pobavím sousedy ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.6.16 13:12

Když jsem se tak na ní koukala a teď u uspávání, je úžasná…
Někdy však mám pocit, že jsem hrozná matka, ale to až po tom co to „něco“ udělám, třeba dneska po tom odchodu.
Ale jinak je komunikativní, veselá, a hlavně zdravá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.6.16 13:13

Tak kluk byl už v tomhle věku prakticky bez kočárku. Když se vzteknul, tak jsem ho vzala pod paží a kus ho poponesla. Hodně rychle ho vztekání přešlo, nebyla to pro něj úplně pohodlný pozice :D

A jinak na všechny cesty s dítětem jsem brala batoh, abych měla volné ruce a nemusela řešit co s krámama, když budu potřebovat dítě poponýst.

A proč bereš toaletní papír, když máš s sebou vlhčené ubrousky?

• Citovat
  • Upravit
226
13.6.16 13:15

Jen dotaz k tomu popadnout za ruku, ono když sebou " smýká " prostě se za tu ruku zavěsí - vím, že nemůžu táhnout silou, tak nemůže se mu vykloubit ramínko, nebo nějak jinak poškodit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.6.16 13:17

No protože po malé potřebě ji nebudu utírat vlhčenými ubrousky… mě by to moc příjemné nebylo.
Batoh jsem dneska u nás v domácnosti hledala, ale žádný adekvátní nenašla, jen krosnu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí