Věnování se dítěti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marie432875
26.12.17 08:37

Ja chodím se synem (skoro 2 roky) 2× tydne do klubu maminek, jednou se tam,,cvičí” - pohybové rikacky, opici dráha, potom volna hra. Ten dalsi den je to jen volna hra v herně. Je to úžasný, hlavne ted v zimě, kdy se moc nedá na hřiště. Je tam plno deti (10-20), hraček, zábavy, pohoda. Takhle nam skvele utečou dvě dopoledne v tydnu. A pak podle pocasi chodime co nejvíc ven. Jinak od jara do podzimu byvame venku témeř porad, cele dny, jen na poobedove vyspani domu. On ten pohyb v přírodě a na čerstvém vzduchu udela mnohdy vic nez 10 kroužku.

• Citovat
  • Upravit
3224
26.12.17 22:27

…tak u mě by si leckdo mohl myslet že se synovi nevěnuji…v 5 letech strašně špatně mluví..ve 3 letech řekl poprve „máma“..dělá sceny, vzteká se…neznam moc dětí ktere zlobí tak, jako muj syn… kde je chyba sama nevím.. ale určitě ne v tom že bych se mu nevěnovala… takže tyhle kecy nesnáším. už rok ho učím denně večer písmeno „K“… pokrok žádný - stále říká „T“…a kamaradka mi řekne…tak mu čti… no čtu mu každý den pulhodiny už 2 roky před spaním vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
26.12.17 22:38

@axelina no chápu tě, my u prvního jsem měla víc času, tak jsem doslova kolem něho běhala a vymýšlela, a prostě mluvení bylo vždy horší.. teď chodí do 3 tř a stejně chodíme na logo.. Ještě v první třídě neuměl 3 písmenka.. a to jsme měli aktivit deněn několik, od pohybových a pořád se něco vymýšlelo, někde chodilo, četlo, zpívalo tancovalo, básničky, písničky..
Narodil se druhý a asi to vyzní blbě, a s ním pomalu nic, protože on byl a je trochu jiný, v říjnu mu bylo 4 let a on tak od 2 let si vyžadoval hraní tak, že mu vadilo, že se mu do roho někdo hrabe.. takže se hrál sám, čtení mu taky nečtu nebaví ho to, co ho baví tak že si sám kreslí.. a já někdy s ním.. a zpíváme
Když porovnám to mluvení, tak prostě je to uplně o něčem jiném, on už umí pomalu všechna písmenka a, daleko lepší je na otm jak starší syn..a tomu jsem se věnovala daleko víc- měla jsem i víc času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.12.17 20:36

@Janasas …ano, proto jsem alergická na ty kecy že se mu nevěnuji a že kdybych mu četla a blabla…prostě každe dítě je jiné…syn má tedy problemy i se zvládáním emocí a chystám se s nim k psychologovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí