Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mejdylko píše:
Mám 3 měsíční mimi a už jsem nějak ztoho blbákova doma na hlavu. Jednou jsem šla do koupelny, že hodim ponožky do pračky a místo toho, jsem přišla k záchodu a hodila je tam. Ještě že jsem nespláchla.
Já zas umim vyskládat pračku do koše na prádlo a místo do sušičky jí dám znovu vyprat ![]()
Akorát teda nevim, jestli to pořád ještě můžu svádět na spánkový deficit nebo už je to se mnou fakt špatný ![]()
@Já_a_Kačí super
je vidět, že nám pěkně hrabě a je to asi normální stav ![]()
@Fraya píše:
@Já_a_Kačí superje vidět, že nám pěkně hrabě a je to asi normální stav
No
Ale tak co v tu chvíli můžeš, než se zasmát ![]()
@Maculinka píše:
Přesně toto udělal můj přítel. Akorát náš rarášek se mu do toho bodýčka vykadil, pak mi malého vrazil do ruky se slovy „nějak to prosím pořeš“![]()
To jo
jakmilůe se pokaděj je to samozřejmě na nás ![]()
@Já_a_Kačí píše:
NoAle tak co v tu chvíli můžeš, než se zasmát
no jo, první se na sebe naštvu, že už tak mám málo práce a přidávám si další, ale pak nezbývá, než se tomu zasmát
![]()
Já dneska jela s malou na plavání a sebou jsem si udělala kafe do termohrnku. při nandavání malé do auta jsem si hrnek postavila na střechu auta, pak jsem vyjela z garáže, ujela asi sto metrů a rána - já blbka ten hrnek zapomněla na té střeše…
Před časem jsem se koukala na televizi s přítelem. Měli jsme novou, obrovskou LED TV, takže se na ni pohádkově koukalo. Náš trošku vypasený kocourek (rasa Mainský Mývalí) se prošel za ní, běžně tam za ní procházel, zkracoval si tak nejspíš o pár cm cestu do kuchyně. Představte si scénu, jak se vaše číča prochází za TV, najednou si tam vyvalí své robustní tělo, natáhne ty své hrubé velké tlapy, aby si udělal pohodlí, TV se najednou vyvrátila přímo před vás na zem a místo televize si leží spokojený kocour. S přítelem jsme se nezmohli ani na kus slova, tiše jsme seděli asi dalších deset minut a jen na tu televizi na zemi koukali. Naštěstí se ji teda nic nestalo, ale šok to byl, stála nás 25000Kč ![]()