Věříte, že by se duše zemřelého měla vypustit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 u nás to slyšely i sousedi, a všichni z rodiny nezávisle n sobě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano věřím. v nemocnici vždycky když nám zemřel pacient jsme okno otvírali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikomu víru rozhodně neberu já jen že mám zkušenost a mně se v tomto bytě nic nestalo.
Co se týká zvuků jen všem přiletěla beruška ale to třeba fakt byla náhodička ve stejný den ji měli všichni u sebe já, mamka a manžel ale třeba to byla haluz dne ale bylo to v říjnu ![]()
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 prý aby se duše nelekla, že najednou nemá odraz v zrcadle. Už nevím, kde jsem to slyšela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mahja píše:
Slyším poprvé, ale věřím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
žiji v domě po tatovi ktery tady umřel..
mamka tady snim byla když se to stalo..a řikala že otevřela všechny okna a zapalila svíčku.
Pak jsme se sem nastěhovali a ja pořad čekala „něco“ ale nejsem na to vnimava a ještě pak byla mamka u jedne kartařky a ta ji řekla že táta tady pořad je ale že ho odvede..
ještě za života táty se s mamkou bavily co je po smrti, táta umíral na rakovinu a mamak se tu o něj starala ikdyž byli už dávno rozvedeni a řekli si že jestli něco „potom“ existuje dá ji znamení.
Ted 3.3 to budou dva roky a zatím nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elanaa Fakt, že jo, ale člověk si to tak neuvědomí.
Hodně mě udivilo, že to dělají v nemocnicích.
@Ivu-Sara Loni mi umřela maminka, se sestrou jsme pak navštívily jednu přednášku o karmě, nevím, jak se to přesně jmenovalo… říkali, že duše se rodí znovu, dle rozboru data narození lze třeba i někoho z praprapříbuzných, že se třeba narodil jako váš rodič…
Pokud osoba, která má jiné datum, jako den, úmrtí, než narození, tak splnila v tomto svém životě svůj úkol a zase se posouvá někam výš…
Konec jsem už tak trochu vypouštěla, bylo to na celý den, ale až doma jsem dělala rozbor svého a bratrova data narození a šíleně jsem se šokla, my dva jsme si byli vždycky dost blízko a náš rozbor je do puntíku stejný a znamená to nějakou dohodu před inkarnací, což nevím, co to je…ale to je z jiného soudku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju v nemocnici a v LDNce a v obojich zamestnanich okno otevirame
v LDN duchy mame, v nemocnici jsem zatim duchy nepostrehla a ani kolegyne nic nerikali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem zdr. sestra a pokaždý když někdo umřel jsem okno otevírala, pokud jsem zapoměla nebo nějaká sestřička které pacient umřel předemnou tak jsme si to zavolali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano verim tomu.kdyz mi zemrel tatka, doma nahle…taky jsem otevrela balkonove dvere…aby mohl pohodlne jit,,odletet,,.o)ted nevim..co nejaka ventilacka. zrcadlo jsem nezakryvala, svicku nezapalila, jen se nechala slouzit mse za tatku.vim,ze uz tu s nami neni. prisel se rozloucit. o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když nám doma umřel děda, okno jsem s láskou otevřela, nabádala nás k tomu i sestřička, co nám ho pomáhala ošetřovat.
Babička mi taky říkávala, že mi přijde říct, jestli je něco mezi nebem a zemí. Jenže jsem byla malá a tyto věci mě moc děsily, tak když zemřela, bála jsem se. Viděla jsem ji až asi po 3 letech ve snu, když jsem přemýšlela, jestli by se jí líbil můj přítel. Viděla jsem ji sedět u nás na dvoře, měla kamenný výraz. Já jsem k ní nadšeně běžela, a když jsem se jí chtěla dotknout, zmizela. Zdálo se mi to dvakrát, vždy v přítelově náruči. Vzbudila jsem se s pláčem, ale sen jsem si z prvního dne nepamatovala. Víckrát nepřišla. Jedna paní mi pak říkala, že mi chtěla něco říct.
A letos v říjnu zemřel tchán. Rozloučit jsem se s ním nestihla, zemřel náhle. Když jsme pak přijeli do manželova rodného domu na pohřeb, v noci se se mnou přišel tchán rozloučit. Viděla jsem ho stát na odchodu ve dveřích bytu, v jeho bundě, jak kouká do kuchyně. Vypadal velmi vyrovnaně, jako by se loučil. Vzbudila jsem se a pak nemohla usnout. Spali jsme s mužem a dcerkou v tchánovců ložnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc se zakryva zrcadlo?