Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Jahor píše:
Co myslíš konkrétně tím začít poslouchat a pochodovat a v čem teď neposloucháš a nepochoduješ?
já nemám bohužel odvahu neposlouchat, ale trošku mně naplňuje nadějí to, že už i u nás začínají demonstrace proti omezením
omezuji se bohužel třeba na to, že v práci mám roušku pod bradou a nasadím si ji pouze, když přichází vedoucí žiju dle zákonů, ale štve mně to
v létě jsem byla ve Španělsku, ale to nebylo zakázané, i když jsem musela přes Vídeň ![]()
nebojím se, ani má rodina se nebojí, ale nějak protestovat, na to nemám „koule“
Příspěvek upraven 28.09.20 v 16:13
@Zumpa píše:
Je mi to úplně jedno. Lidé jsou jen rakovina této planety.
tak jdi příkladem a běž se nechat skartovat, při mírnější verzi aspoň sterilizovat, aby ses nemohl dál množit
@stinga píše:
já nemám bohužel odvahu neposlouchat, ale trošku mně naplňuje nadějí to, že už i u nás začínají demonstrace proti omezením
omezuji se bohužel třeba na to, že v práci mám roušku pod bradou a nasadím si ji pouze, když přichází vedoucí žiju dle zákonů, ale štve mně to
v létě jsem byla ve Španělsku, ale to nebylo zakázané, i když jsem musela přes Vídeň
nebojím se, ani má rodina se nebojí, ale nějak protestovat, na to nemám „koule“Příspěvek upraven 28.09.20 v 16:13
Vidíš a třeba zrovna v některých částech Španělska museli nosit roušky i na plážích. Dělaly se rezervace na městské pláže, pouštěli tam jen určitý počet lidí. A zvládali to.
@vokishka píše:
Vidíš a třeba zrovna v některých částech Španělska museli nosit roušky i na plážích. Dělaly se rezervace na městské pláže, pouštěli tam jen určitý počet lidí. A zvládali to.
já byla oblast Valencie, na pláži byly rozestupy (a že se jindy Španělé mačkají jako zběsilí
), roušky se nosily do obchodů a restaurací - s tím nemám problém
a hlavně Rakousko i Španělsko má u dětí povinnost roušek až od 6 let, to se mi u nás také nelíbí - od 2 let, je to docela trápení dětí
ale i v tom Španělsku jsem potkala lidi, co měli roušku i na ulici a jejich dítě na kočárku také - je to všude stejné, někdo se bojí víc, někdo míň
@segno píše:
Asi nebudu sama, která se již delší dobu brání medialnímu masírování ohledně této prapodivné nemoci. Jsem přesvědčená, že se jedná o promyšlený tah světových elit, jak co nejlépe zničit ekonomiky států a jejich obyvatele patřičně „usměrnit“. Smím se zeptat, co sio tom myslíte vy?
úplně nevím přesně co myslí zakladatelka tou otázkou „pravdivost nemoci “
no věřit nemusím, mám už pacienty ve špitále, v těžkém stavu,
plus x nakažených doma, šíří se to hodně rychle, je to velmi nakažlivé, až abnormálně
není to otázka víry, ale toho, nějak si s tím poradit, snažit se být ohleduplný, respektovat to co je dáno a nějak to přečkat, bejt solidární
přečkáme to pár měsíců a pak už bude lépe, nebojte
![]()
@stinga píše:
v létě jsem byla ve Španělsku, ale to nebylo zakázané, i když jsem musela přes Vídeň
nebojím se, ani má rodina se nebojí, ale nějak protestovat, na to nemám „koule“Příspěvek upraven 28.09.20 v 16:13
Aha. Takže to máš nejspíš jinak, než to má segno, takže stejné dotazy. Myslíš si, že:
1. Covid je reálná hrozba, ale světové elity ho vytvořily a vypustily do světa.
2. Covid je přirozená, běžná nemoc jako desítky jiných a za mediální bublinou kolem něj stojí světové elity?
3. Covid je reálná hrozba, klidně přirozený, ale světové elity situace zneužívají, aby zničily ekonomiky států a usměrnily jejich obyvatele?
@Borrealis jak extrémně je to nakažlivé, když u nás na rhb to měly 3 pracovnice a od nich se nenakazil nikdo? psala jsem o tom v „koronavirus máte strach“
a přesně tam jsem na to i odpovídala, ba několikrát
testy nejsou stopro spolehlivé, s tím se nic nenadělá
@Borrealis píše:
@stingaa přesně tam jsem na to i odpovídala, ba několikrát
testy nejsou stopro spolehlivé, s tím se nic nenadělá
takže připouštíš, že ty 3 fyzioterapeutky měly falešnou pozitivitu?
tím by se docela potvrzovala konspirační teorie, že je příkaz shůry, kolik pozitivních testů má vyjít
@stinga píše:
takže připouštíš, že ty 3 fyzioterapeutky měly falešnou pozitivitu?
tím by se docela potvrzovala konspirační teorie, že je příkaz shůry, kolik pozitivních testů má vyjít
Maximum pozitivních testů z celkových provedených nepřesáhlo 13,5 %. Víc už z toho nevymáčknou. Kdyby manipulovali, možná by to procento šlo výš (a nebo manipulují až tak rafinovaně?). Ale je to špatná zpráva pro hlasatele Apokalypsy, protože takhle ten rekord cca 3k pozitivních testů za den hned tak nepadne (leda s navýšením testovacích kapacit)
@stinga píše:
@Borrealis jak extrémně je to nakažlivé, když u nás na rhb to měly 3 pracovnice a od nich se nenakazil nikdo? psala jsem o tom v „koronavirus máte strach“
Kdysi jsem napsal v reakci na nějakou hysterku typu „takhle byste nemluvili, kdyby to lízlo Vás nebo někoho blízkého blabla“, že jsme to prodělali s mírnými příznaky, že jsme byli 14 dní zavření v karanténě s dětma, které to od nás ani nechytli a že v nemocnici, kde se nakazilo několik desítek zdravotníků (včetně manželky), mělo pár lidí jen teploty a většina bez příznaků, nikdo na JIP nebo nějakých ventilátorech. A paní doktorka se úplně rozzuřila, napsala, že jsem k. eté, co si ani nezaslouží mít volební právo.
Dneska ve vedlejším topicu zase psala, něco ve smyslu, kdo nenosí roušku, že si nezaslouží lékařskou péči. Prostě typická kovidohysterka…
@Gnaar no přesně tak, buď covid není extrémně nakažlivý nebo jsou tu falešné pozitivní testy
@Borrealis a ještě připomínka k té abnormální nakažlivosti, ty holky z rhb to je konec srpna,
já sama jsem se setkala s covid pozitivním hned 9, 10 a 11. března, ten teda prokazatelně nemocný byl - měl horečku a kašel, bylo to v práci a měli jsme noční, já, jedna spolupracovnice a ten nemocný jsme seděli metr od sebe a povídali si, dále on byl na maličké šatně se třemi kolegy (málo chlapů - malá šatna) - šli jsme celá hala do karantény 13. března a také to od něho v práci NIKDO nedostal, byli jsme tehdy všichni pokakaní strachy, že všichni umřem a nikdo nic, to je fakt abnormální nakažlivost jak sfiňa
@stinga píše:
@Borrealis a ještě připomínka k té abnormální nakažlivosti, ty holky z rhb to je konec srpna,
já sama jsem se setkala s covid pozitivním hned 9, 10 a 11. března, ten teda prokazatelně nemocný byl - měl horečku a kašel, bylo to v práci a měli jsme noční, já, jedna spolupracovnice a ten nemocný jsme seděli metr od sebe a povídali si, dále on byl na maličké šatně se třemi kolegy (málo chlapů - malá šatna) - šli jsme celá hala do karantény 13. března a také to od něho v práci NIKDO nedostal, byli jsme tehdy všichni pokakaní strachy, že všichni umřem a nikdo nic, to je fakt abnormální nakažlivost jak sfiňa
V nejake te vesnici byl místostarosta deset minut s nakazenym a pak to chytla pulka te vesnice, sam to rikal, odkud je zdroj. Jeto proste jak kdo.