Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bábi Zlopočasná vysvětli mi prosím tě pojem povinná transgenderologie asi nemám dostatečně bujnou fantazii
@jahuhudka píše:
Tohle vidím také jinak
Kazda akcia vyvolava reakciu. Ked pochoduju mestom chlapi s nahatym zadkom a nahubkom a vykrikuju ze maju pravo adoptovat deti, tak sa automaticky ozvu ludia, ktori tvrdia, ze taki ludia by vychovavat deti nemali. Ked sa duhovi ohradia, ze chcu respekt len preto, ze su schopni toho, z coho sa ostatnym dvihne zaludok, tak je logicke, ze sa ti ostatni ohradia, ze respekt si clovek zasluhuje inym sposobom. Ked nasledne duhovi zacnu vykrikovat aki su utlacani a diskriminovani, tak je logicke, ze sa 14-rocne dieta, ktore by este len malo objavovat, utvrdi v tom, ze ho v tom zivote ine nez utlak a diskriminacia necaka.
@blecha72 píše:
@jaaaaaana a co ti brání si tu najít kámošky
Ja tu ale kamarady nehledam. Na podporu svych nazoru nepotrebuji nikoho v zadech.
@Bábi Zlopočasná píše:čeho prosím tě
Kazda akcia vyvolava reakciu. Ked pochoduju mestom chlapi s nahatym zadkom a nahubkom a vykrikuju ze maju pravo adoptovat deti, tak sa automaticky ozvu ludia, ktori tvrdia, ze taki ludia by vychovavat deti nemali. Ked sa duhovi ohradia, ze chcu respekt len preto,ze su schopni toho, z coho sa ostatnym dvihne zaludok, tak je logicke, ze sa ti ostatni ohradia, ze respekt si clovek zasluhuje inym sposobom. Ked nasledne duhovi zacnu vykrikovat aki su utlacani a diskriminovani, tak je logicke, ze sa 14-rocne dieta, ktore by este len malo objavovat, utvrdi v tom, ze ho v tom zivote ine nez utlak a diskriminacia necaka.
@Antonie Bolavá píše:
@Bábi Zlopočasná vysvětli mi prosím tě pojem povinná transgenderologie asi nemám dostatečně bujnou fantazii
@eumedon píše:
@jahuhudka Katolíci nejsou monolit, ale přesto mají centrální autoritu - papeže. A ten hlásá zásadu žít a nechat žít.Jsme katolíci a za mých mladých let jsme chodili s partou kluků a děvčat v mém rodišti na zábavy. Mezi námi byla i jedna transsexuálka, která se později nechala přeoperovat na chlapa. Nijak jsme to neřešili - žili jsme a nechali jsme ji/ho žít.
V Norsku ale žít a nechat žít neplatí: Rodiny jsou násilně rozbíjeny z malicherných důvodů, děti jsou odebírány z ochrany milujících, i když chybujících rodičů a předávány do děcáků nebo pěstounům, aniž by se úřady staraly o to, zda se tím jejich situace zlepší.
Proto není pravda, že katolická církev je horší, než Norsko. Není to prostě pravda.
Akorát já furt nechápu, proč sem motat Norsko. Tohle je český případ, stal se v ČR takže je mi v tom smyslu celkem jedno, že v Norsku mají systém takový, v Africe zas makový a v Grónsku eskymácký ![]()
@jahuhudka píše: čeho prosím tě
Sexualneho pomeru s rovnakym pohlavim. A ze ich poznam dost takych… a ze som sa az doteraz homosexualov zastavala… az do okamihu ked zacali volat po adopciach deti. Vzdy som si myslela, ze najhorsie zlo mozu detom urobit tym, ze im v rodine odopru pritomnost druheho pohlavia. Teraz, ked sa o to trosku viac zaujimam, zistujem, ze tym detom viac vadi teple prostredie a ucast na gay pridoch, kam sa v ramci teplej rodiny dostanu.
Chudaci homosexualovia, su zneuziti genderideologiou, rovnako ako feministky… znie to pekne, rovnake prava zenam, rovnake prava homosexualom… a konci to povinnym vychovavanim deti v predstave, ze zena sa zenou nerodi, ale vychovava.
@bozuzu píše:
Akorát já furt nechápu, proč sem motat Norsko. Tohle je český případ, stal se v ČR takže je mi v tom smyslu celkem jedno, že v Norsku mají systém takový, v Africe zas makový a v Grónsku eskymácký
Dockaj casu. Dockala si sa dietata, dockala si sa chlapa, dockala si sa reakcie rodicov, dockas sa aj zladovania nasho socialneho systemu s Norskym, pretoze je to nieco, co sa ma presadit celoeuropsky ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Sexualneho pomeru s rovnakym pohlavim. A ze ich poznam dost takych… a ze som sa az doteraz homosexualov zastavala… az do okamihu ked zacali volat po adopciach deti. Vzdy som si myslela, ze najhorsie zlo mozu detom urobit tym, ze im v rodine odopru pritomnost druheho pohlavia. Teraz, ked sa o to trosku viac zaujimam, zistujem, ze tym detom viac vadi teple prostredie a ucast na gay pridoch, kam sa v ramci teplej rodiny dostanu.Chudaci homosexualovia, su zneuziti genderideologiou, rovnako ako feministky… znie to pekne, rovnake prava zenam, rovnake prava homosexualom… a konci to povinnym vychovavanim deti v predstave, ze zena sa zenou nerodi, ale vychovava.
Ale to je tvůj osobní problém, že se ti z toho zvedá žaludek
ti lidé za to nemohou, nejsou to žádní úchylové, jen mají jinou sexuální orientaci.,,Jejich,, sexuální praktiky provádí i hetero ![]()
@jaaaaaana píše:
Uzjsem myslela, ze diskuze skutecna zapadla, byla smazana. Skoda, ze ne, bylo by to lepsi, nez toto, co se tu deje. Nejde tu o diskuzi, ale o zesmesnovani jinych nazoru za vzajemne podpory nekolika diskuterek. Asi nuda v te uzavrene skupince
Koho kdo zesměšňuje? A proč ty furt rejpeš do uzavřené skupiny, to ti tak leží v žaludku? Nechápu
Já sem ve víc uzavřených skupinách a nikdy mi nepřišlo divný jít diskutovat i ven, ani mě nenapadlo že to znamená nudu uvnitř ![]()
@jahuhudka píše:
Ale to je tvůj osobní problém, že se ti z toho zvedá žaludekti lidé za to nemohou, nejsou to žádní úchylové, jen mají jinou sexuální orientaci.,,Jejich,, sexuální praktiky provádí i hetero
Ja to chapem, ale Ty nechapes o com pisem.
@jaaaaaana píše:
Ja tu ale kamarady nehledam. Na podporu svych nazoru nepotrebuji nikoho v zadech.
Já si skoro žádné tvé argumenty nevybavuju, vystačíš si se smajly
Já se třeba s tončou nebo jahodou před touto diskuzí neznala, našly jsme se tu s podobným pohledem na svět, s podobným smyslem pro humor… A to neznamená, že jim budu tleskat, kdykoli něco někam napíšou. Tady máme konzistentní názory, přece je kvůli tomu, že se někdo cítí ublížený, nebudeme měnit
Tím pro mě debata na toto téma končí.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja to chapem, ale Ty nechapes o com pisem.
Ne nechápu a nepochopím, protože raději uvidím dítě z DD u dvou chlapů či dvou žen
Pokud se můj syn rozhodne být s mužem podpořím ho, pokud se rozhodne být ženou, podpořím ho a pokud bude chtít mít dítě, podpořím ho
(zatím se jeví jako hetero
)
@blecha72 ale Ty rada zosmiesnujes a splietas dohromady prispevky oponenta, ktore dohromady povodne nemali ziaden suvis. Len aby si sa mohla vysmiat a dokazat ze protistrana je ducha mdleho a rozumu slabeho ![]()
@Bábi Zlopočasná A jsi připravena na situaci, že některá z tvých děvčat může mít tu odsouzeníhodnou sexuální orientaci?