Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.2.15 13:19
@jahuhudka píše:
Všechno je lepší? I provdat třeba 10tiletou dceru starýmu sradlavýmu islamistovi :pankac: :pankac: Máš pravdu. A nebo syna dát ve stejném věku do výcvikového tábora, aby věděl jak se odpálit :potlesk:

Jo, tak nechame adoptivneho otca trhat vtakom batolata. Aby sme ochranili deti pred tyranim v biologickej rodine a zachovali europske hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
22.2.15 13:20
@Moise píše:
@jahuhudka kam ses ztratila? 8o

Neunesla tíhu argumentů tvých kolegyň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
22.2.15 13:25
@jahuhudka píše: :lol: Já myslím, že nevydržíš :jazyk:

No jak tak koukám, tak radši spíš vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
22.2.15 13:25
@eumedon píše:
K Norsku nás připojit nemůže, ale stačí, když u nás zavede systém podle norského vzoru. Ani Gottwald nás nepřipojil k Sovětskému svazu, že? A jak to lítalo!

A proč zrovna podle norského vzoru? Co když se rozhodnou radši pro africkej vzor a budou z nás křováci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.2.15 13:26
@bozuzu píše:
A proč zrovna podle norského vzoru? Co když se rozhodnou radši pro africkej vzor a budou z nás křováci :mrgreen:
:mrgreen: Co šílíš, já se už vzdělávám, koukám na sultána a dceři vybírám burku -jako Bábi :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
19811
22.2.15 13:27
@jahuhudka píše:
Všechno je lepší? I provdat třeba 10tiletou dceru starýmu sradlavýmu islamistovi :pankac: :pankac: Máš pravdu. A nebo syna dát ve stejném věku do výcvikového tábora, aby věděl jak se odpálit :potlesk:

No, a lepší volba, než dát 10-letou dceru starému smradlavému islamistovi, nebo její „legální únos“ sociálkou za asistence policie a následné předání pro další využití smradlavému pedofilovi či asociálovi by nebyla?

Nic lepšího tam nemáš? Třeba ji nechat v rodině?

Příspěvek upraven 22.02.15 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
22.2.15 13:27
@bozuzu píše:
A proč zrovna podle norského vzoru? Co když se rozhodnou radši pro africkej vzor a budou z nás křováci :mrgreen:

Ježiš, to by bylo krásný :pankac: Akorát by nám v těch bederních rouškách trochu mrzly prdele :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
22.2.15 13:28
@Bábi Zlopočasná píše:
Jo, tak nechame adoptivneho otca trhat vtakom batolata. Aby sme ochranili deti pred tyranim v biologickej rodine a zachovali europske hodnoty.

No však jo, furt lepší když to dělá biologickej otec než adoptivní co! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
22.2.15 13:28
@eumedon píše:
No, a lepší volba, než dát 10-letou dceru starému smradlavému islamista, nebo její „legální únos“ sociálkou za asistence policie a následné předání pro další využití smradlavému pedofilovi či asociálovi by nebyla?

A to jsou jako pěstounské rodiny pedofilové jo? My tu pěstounskou rodinu máme a jsou naprosto normální a ty děti milujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.2.15 13:29
@Antonie Bolavá píše:
Ježiš, to by bylo krásný :pankac: Akorát by nám v těch bederních rouškách trochu mrzly prdele :think:

Třeba by nás nechali žít u nich v teple :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
22.2.15 13:30
@Antonie Bolavá píše:
A to jsou jako pěstounské rodiny pedofilové jo? My tu pěstounskou rodinu máme a jsou naprosto normální a ty děti milujou

Prosímtě co pěstoun to pedofil nebo hamoun na peníze to je jasný, a každé opatření OSPODu, špatné opatření. Nevíš, že matka a otec jsou vždy nejlepší i když z tebe třeba duši vymlátí?

• Citovat
  • Upravit
17631
22.2.15 13:31
@jahuhudka píše:
Třeba by nás nechali žít u nich v teple :mrgreen:

Já se úplně vidím jak tam sedím v tom prachu břed chýší, visej mi ty visáky, drtím v misce nějaký zrní, kolem mě houf dětí… Nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
22.2.15 13:32
@Antonie Bolavá píše:
Ježiš, to by bylo krásný :pankac: Akorát by nám v těch bederních rouškách trochu mrzly prdele :think:

Bysme se zahřejvali, to zase podle ruskýho systému-destilation, destilation, destilation et destilation :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.2.15 13:33
@Antonie Bolavá píše:
Já se úplně vidím jak tam sedím v tom prachu břed chýší, visej mi ty visáky, drtím v misce nějaký zrní, kolem mě houf dětí… Nádhera
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
22.2.15 13:37
@Antonie Bolavá píše:

http://www.barnefjern.org/…responsible/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect