Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jahuhudka píše:
Všechno je lepší? I provdat třeba 10tiletou dceru starýmu sradlavýmu islamistovi![]()
Máš pravdu. A nebo syna dát ve stejném věku do výcvikového tábora, aby věděl jak se odpálit
Jo, tak nechame adoptivneho otca trhat vtakom batolata. Aby sme ochranili deti pred tyranim v biologickej rodine a zachovali europske hodnoty.
@Moise píše:
@jahuhudka kam ses ztratila?
Neunesla tíhu argumentů tvých kolegyň ![]()
@jahuhudka píše:Já myslím, že nevydržíš
No jak tak koukám, tak radši spíš vydržím ![]()
@eumedon píše:
K Norsku nás připojit nemůže, ale stačí, když u nás zavede systém podle norského vzoru. Ani Gottwald nás nepřipojil k Sovětskému svazu, že? A jak to lítalo!
A proč zrovna podle norského vzoru? Co když se rozhodnou radši pro africkej vzor a budou z nás křováci ![]()
@bozuzu píše:
A proč zrovna podle norského vzoru? Co když se rozhodnou radši pro africkej vzor a budou z nás křováci
@jahuhudka píše:
Všechno je lepší? I provdat třeba 10tiletou dceru starýmu sradlavýmu islamistovi![]()
Máš pravdu. A nebo syna dát ve stejném věku do výcvikového tábora, aby věděl jak se odpálit
No, a lepší volba, než dát 10-letou dceru starému smradlavému islamistovi, nebo její „legální únos“ sociálkou za asistence policie a následné předání pro další využití smradlavému pedofilovi či asociálovi by nebyla?
Nic lepšího tam nemáš? Třeba ji nechat v rodině?
Příspěvek upraven 22.02.15 v 13:28
@bozuzu píše:
A proč zrovna podle norského vzoru? Co když se rozhodnou radši pro africkej vzor a budou z nás křováci
Ježiš, to by bylo krásný
Akorát by nám v těch bederních rouškách trochu mrzly prdele ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Jo, tak nechame adoptivneho otca trhat vtakom batolata. Aby sme ochranili deti pred tyranim v biologickej rodine a zachovali europske hodnoty.
No však jo, furt lepší když to dělá biologickej otec než adoptivní co! ![]()
@eumedon píše:
No, a lepší volba, než dát 10-letou dceru starému smradlavému islamista, nebo její „legální únos“ sociálkou za asistence policie a následné předání pro další využití smradlavému pedofilovi či asociálovi by nebyla?
A to jsou jako pěstounské rodiny pedofilové jo? My tu pěstounskou rodinu máme a jsou naprosto normální a ty děti milujou
@Antonie Bolavá píše:
Ježiš, to by bylo krásnýAkorát by nám v těch bederních rouškách trochu mrzly prdele
Třeba by nás nechali žít u nich v teple ![]()
@Antonie Bolavá píše:
A to jsou jako pěstounské rodiny pedofilové jo? My tu pěstounskou rodinu máme a jsou naprosto normální a ty děti milujou
Prosímtě co pěstoun to pedofil nebo hamoun na peníze to je jasný, a každé opatření OSPODu, špatné opatření. Nevíš, že matka a otec jsou vždy nejlepší i když z tebe třeba duši vymlátí?
@jahuhudka píše:
Třeba by nás nechali žít u nich v teple
Já se úplně vidím jak tam sedím v tom prachu břed chýší, visej mi ty visáky, drtím v misce nějaký zrní, kolem mě houf dětí… Nádhera
@Antonie Bolavá píše:
Ježiš, to by bylo krásnýAkorát by nám v těch bederních rouškách trochu mrzly prdele
Bysme se zahřejvali, to zase podle ruskýho systému-destilation, destilation, destilation et destilation ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Já se úplně vidím jak tam sedím v tom prachu břed chýší, visej mi ty visáky, drtím v misce nějaký zrní, kolem mě houf dětí… Nádhera
@Antonie Bolavá píše: