Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
10.2.15 16:57
@jaaaaaana píše:
ale tak třeba nechce diskutovat zrovna s váma, ne?

Tak to ať si pak nestěžuje, že jsme pod jeho úrověň :lol:

• Citovat
  • Upravit
Keish-Keish
10.2.15 16:59

O čem je tato diskuze? nějak se ztrácím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7876
10.2.15 17:00
@Esteban píše:
Další diskutérka na úrovni. Předpokládám, že dostala povolení zúčastnit se soukromé diskuze. Čím větší hulvát, tím lépe.
:* :* Jasně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
10.2.15 17:00
@jahuhudka píše:
Tak to ať si pak nestěžuje, že jsme pod jeho úrověň :lol:

Myslím to tak, že tu nejste jen vy (ať je to kdo je to :nevim: ) a koneckonců, to že svoje fabulace a úvahy probíráte v uzavřené skupině jen schvaluju, myslím, že pro dobro holčičky jste nemohly udělat více.

• Citovat
  • Upravit
36
10.2.15 17:03
@jahuhudka píše:
Se divím, že se tu s námi zahazuješ :think: Být tebou jdu diskutovat na úrovni, třeba do klatovského deníku :think:

Pokud vím, tak jste si založily soukromou diskuzi, tato je veřejná. Evidentně vás to tam neuspokojuje, stále vás to táhne sem. No koho by také uspokojovala diskuze, kde nemám žádné oponenty, kde si většina přitakavá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
10.2.15 17:04
@jahuhudka píše:
TAk tenhzle bod by se ještě dal napravit :mrgreen:

už se na tom pracuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.2.15 17:05
@Esteban píše:
Pokud vím, tak jste si založily soukromou diskuzi, tato je veřejná. Evidentně vás to tam neuspokojuje, stále vás to táhne sem. No koho by také uspokojovala diskuze, kde nemám žádné oponenty, kde si většina přitakavá, že?

Jednoznačně mi je po tobě smutno 8) :*

• Citovat
  • Upravit
36
10.2.15 17:06
@jahuhudka píše:
Jednoznačně mi je po tobě smutno 8) :*

Nepochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.2.15 17:27
@bozuzu píše:
Tak to už ale přeháníš co… Takže veřejně se klidně podepíšu, že se rozhodně nebojim, že by mě někdo zažaloval za názor, tahle doba už je dávno minulá. V uzavřené diskuzi si všichni nenotujem, což ale nemůžeš vědět když tam nejseš, tak laskavě neodhaduj a nepomlouvej. Ostatně můžeš se přesvědčit sám, jak psala @Antonie Bolavá přijmeme každého kdo požádá, kromě provokujících trollů z nováčků, což je pochopitelný.
Souhlasím s tvojí poslední větou, za svoje názory se taky nestydim a píšu to samé ať je to ve veřejné nebo uzavřené diskuzi, utajovat nic nemusim.

Milá „bozuzu“, to, že „dámy“ měly obavy, aby je někdo nezažaloval, to není z mé hlavy, to tady samy psaly. A to, že do diskuze přijmete každého, kdo o to požádá, je fakt vtipné. Nevím, kdo z oponentů by se chtěl zúčastnit uzavřené diskuze, kam není možné přispívat bez toho, aby ho schválil jeho „protivník“. Nemluvě o tom, že zakladatelka diskuze mě nazvala úchylem. Pakliže najdete jediný můj příspěvek, který by korespondoval s tímto nařčením, ozvěte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.2.15 17:33

@Esteban tak místo těch výlevů začni diskutovat, dej téma co jsme ještě neprobrali z tisíce a jednoho úhlu

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
10.2.15 17:34

@Esteban OBAVY,ŽE BY MĚ NĚKDO ZAŽALOVAL NEMÁM :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17631
10.2.15 17:45
@Esteban píše:
Milá „bozuzu“, to, že „dámy“ měly obavy, aby je někdo nezažaloval, to není z mé hlavy, to tady samy psaly. A to, že do diskuze přijmete každého, kdo o to požádá, je fakt vtipné. Nevím, kdo z oponentů by se chtěl zúčastnit uzavřené diskuze, kam není možné přispívat bez toho, aby ho schválil jeho „protivník“. Nemluvě o tom, že zakladatelka diskuze mě nazvala úchylem. Pakliže najdete jediný můj příspěvek, který by korespondoval s tímto nařčením, ozvěte se.

Budeš se divit, estébáku, ale v soukromé diskusi je i protistrana. Nováčky na emiminu nebereme, protože jim nedůvěřujeme. A upřímně řečeno, každý chlap na diskusním serveru pro maminky, je podezřelý :jazyk: Žalobama se tady oháněl tvůj kolega, který měl pocit, že se tu napsalo něco, co by dřív neproběhlo Pleskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.2.15 17:48

Hlavně v uzavřené diskuzi to není samý Troll a podezřelý nováček jako tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
10.2.15 17:56
@Antonie Bolavá píše:
Budeš se divit, estébáku, ale v soukromé diskusi je i protistrana. Nováčky na emiminu nebereme, protože jim nedůvěřujeme. A upřímně řečeno, každý chlap na diskusním serveru pro maminky, je podezřelý :jazyk: Žalobama se tady oháněl tvůj kolega, který měl pocit, že se tu napsalo něco, co by dřív neproběhlo Pleskem

A že se jich tu najednou vyrojilo, těch nováčků chlapů doplňuji.

@Esteban a spol. Tímto se loučim, přestávám sledovat a odcházim do uzavřené, ať zas nejsme nařčené, že nás to tam neuspokojuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.2.15 17:56
@Amys píše:
Hlavně v uzavřené diskuzi to není samý Troll a podezřelý nováček jako tady.

Přemýšlím, do které kategorie spadám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect