Vezme mi sociálka dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
10.2.15 16:43
@Antonie Bolavá píše:
Milý estébáku, jsi mimo mísu. Návrh na pozdější smazání diskusí padl už tady. Důvody tu byly řečené. A jak už jsem psala, do diskuse byli přijati všichni, co požádali, kromě tobě podobných úchyláků
Obavu, aby mě někdo nežaloval, opravdu nemam :mrgreen:Příspěvek upraven 10.02.15 v 16:25

Myslím, že váš příspěvek hovoří za vše. Namísto smysluplné reakce komolíte a zasmešňujete můj nick a nazýváte mě úchylákem. Panečku, to je diskuze par excellence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.2.15 16:43
@jahuhudka píše:
A chodíš to číst sem, kde je to tak pěkně shrnutý, přečtou to za tebe jiný :mrgreen: Pak chápu, proč to nechceš smazat :pankac: :mrgreen:

Kdy sem někdo naposledy něco novýho napsal? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Krom toho, že se teda čekalo na to, že to admini po žádosti smažou, nestalo se a teď sem přišel kvokkroužek hájit to, že je potřeba celou diskuzi smazat pro dobro dětí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.2.15 16:44

Ale fajn, takhle asi vypadá ta „diskuze na úrovni“… :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
10.2.15 16:45

Jestli jsem i v téhle diskuzi tupoun číslo 0, hlasuji pro její zachování, ať si to tu trolové a jiné bytosti na nedosažitelné morální výši užijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.2.15 16:47

@kate02 Já myslím, že ještě tak před dvěma dny to tu normálně jelo :think: Takže chápu, že čekáš až někdo donese nové info a ty aby sis nemusela znečišťovat svědomí novinama, přijdeš si to přečíst sem :think: Jak jinak bys na tuto diskuzi narazila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9763
10.2.15 16:48
@Esteban píše:
Pro ty, co nevědí, co je ta uzavřená skupina zač. Jsou to „dámy“, které tady kopaly do matky a zesměšňovaly ji. Dotáhly to tak daleko, že začaly mít obavy, aby je někdo nežaloval, tak žádaly smazání diskuze „Děti se neodebírají, protože jedna paní povídala“. V uzavřené diskuzi si notují a nikdo jim nevyvrací jejích názory, protože toho, kdo by nebyl na jejich vlně, jednoduše nepřijmou do diskuze. Pokud máte zájem o diskuzi, kde se nenosí jiné názory, požádejte o povolení přistoupit. Já zájem nemám, mně vyhovuje otevřená diskuze, do které může přispět každý, byť má odlišný názor. Nestydím se za svoje názory a neříkám nic, co by bylo nutné utajovat.

Tak to už ale přeháníš co… Takže veřejně se klidně podepíšu, že se rozhodně nebojim, že by mě někdo zažaloval za názor, tahle doba už je dávno minulá. V uzavřené diskuzi si všichni nenotujem, což ale nemůžeš vědět když tam nejseš, tak laskavě neodhaduj a nepomlouvej. Ostatně můžeš se přesvědčit sám, jak psala @Antonie Bolavá přijmeme každého kdo požádá, kromě provokujících trollů z nováčků, což je pochopitelný.
Souhlasím s tvojí poslední větou, za svoje názory se taky nestydim a píšu to samé ať je to ve veřejné nebo uzavřené diskuzi, utajovat nic nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.2.15 16:48
@jahuhudka píše:
@kate02 Já myslím, že ještě tak před dvěma dny to tu normálně jelo :think: Takže chápu, že čekáš až někdo donese nové info a ty aby sis nemusela znečišťovat svědomí novinama, přijdeš si to přečíst sem :think: Jak jinak bys na tuto diskuzi narazila :mrgreen:

Já neříkám, že jsem o tom nic nečetla, dokonce jsem sem i psala… :jazyk: Proto ji mám ve sledování a zarazilo mě to, že ji chcete smazat, na to jsem reagovala a Antonie se do mě pustila… :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
10.2.15 16:50
@jahuhudka píše:
M8m dojem, že nám chce ukázat naši nemorálnost :think:

ha, tak to sem tu správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.2.15 16:51
@Esteban píše:
Pro ty, co nevědí, co je ta uzavřená skupina zač. Jsou to „dámy“, které tady kopaly do matky a zesměšňovaly ji. Dotáhly to tak daleko, že začaly mít obavy, aby je někdo nežaloval, tak žádaly smazání diskuze „Děti se neodebírají, protože jedna paní povídala“. V uzavřené diskuzi si notují a nikdo jim nevyvrací jejích názory, protože toho, kdo by nebyl na jejich vlně, jednoduše nepřijmou do diskuze. Pokud máte zájem o diskuzi, kde se nenosí jiné názory, požádejte o povolení přistoupit. Já zájem nemám, mně vyhovuje otevřená diskuze, do které může přispět každý, byť má odlišný názor. Nestydím se za svoje názory a neříkám nic, co by bylo nutné utajovat.

A ty v tý diskuzi jsi, že víš, jak to tam vypadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.2.15 16:51
@bozuzu píše:
ha, tak to sem tu správně :mrgreen:
:mrgreen: No to asi všechny :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
26093
10.2.15 16:52
@kate02 píše:
Já bych byla pro diskuzi nemazat a na místě zakladatelky bych s tím smazáním nesouhlasila… :oops: Nemyslím si, že by tady bylo „rozebráno“ něco víc, než je cokoliv jinde… :think: Nebo než dokonce sama matka zveřejnila na FB… :think: :nevim:Zamknout a nechat zapadnout možná, ale jinak mi zas tak vážnej důvod ke smazání nepřijde… :nevim:

Napsala jsem před dvouma dnama tohle… :-) Jako názor, kterej se dal celkem v pohodě přejít… :-) Nemůžu za to, že má někdo potřebu na to reagovat. Holt pak na reakci reaguju taky, no… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
10.2.15 16:52

Takže ten důvod, proč se má diskuze smazat teď, je že holčička, která ještě nechodí do školy, si začne pročítat diskuzi na emiminu? protože jinak se vůbec nic nedozví?

Příspěvek upraven 10.02.15 v 16:53

• Citovat
  • Upravit
36
10.2.15 16:53
@orionk píše:
Co to plácáš za hovna??? :think: :think:

Další diskutérka na úrovni. Předpokládám, že dostala povolení zúčastnit se soukromé diskuze. Čím větší hulvát, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.2.15 16:54
@Esteban píše:
Další diskutérka na úrovni. Předpokládám, že dostala povolení zúčastnit se soukromé diskuze. Čím větší hulvát, tím lépe.

Se divím, že se tu s námi zahazuješ :think: Být tebou jdu diskutovat na úrovni, třeba do klatovského deníku :think:

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
10.2.15 16:56
@jahuhudka píše:
Se divím, že se tu s námi zahazuješ :think: Být tebou jdu diskutovat na úrovni, třeba do klatovského deníku :think:

ale tak třeba nechce diskutovat zrovna s váma, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML